|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žabice za dojenčka
11.9.2009 19:56:45   
summmer725
Punce dajte mi ve povedat (tiste ki imate dojenčke oz. ki boste rodile pozimi) kaj boste oblekle svojim user posted image  ko boste doma? Meni priporočajo body in pa kake žabice. V mislih imam te žabice do pasu s patentom, ampak se mi zdijo tako tanke in se bojim da ga ne bo zeblo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žabice za dojenčka
11.9.2009 19:59:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: summmer725

Punce dajte mi ve povedat (tiste ki imate dojenčke oz. ki boste rodile pozimi) kaj boste oblekle svojim user posted image  ko boste doma? Meni priporočajo body in pa kake žabice. V mislih imam te žabice do pasu s patentom, ampak se mi zdijo tako tanke in se bojim da ga ne bo zeblo.
Pozdravljena. Jaz sem rodila februarja in sem imela več ali manj plišaste žabe ali pa te hlače so pasu iz pliša! Itak pa sem jo imela stalno zamotano v koci.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2009 19:59:31   
Ryssa
Po mojem najboljše plišaste žabice na naramnice. Mi smo to precej prakticirali, čeprav je bil avgustovček.

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2009 20:03:23   
summmer725
Jaz jih večinoma kupujem iz bombaža, ne vem!! Ma ja, bom pa deko uporabljala, če bomo pa še kaj kupili. Hvala punci user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2009 20:13:27   
malaMravljica
jaz sem pa pripravila te bombazne zabice s stopali do pasu in potem mislim se ene hlace ali pa pajacek na vrh. Kaj je to potem prevec al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2009 20:23:06   
summmer725
Ej pojma nima! Samo meni se same te žabice zdijo malo user posted image , saj zato bi rada kako mnenje mamic,  ki so imela dojenčke pozimi.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2009 20:26:09   
marantz
A je katera uporabljala celotne pajace iz pliša, al ste mele vse sam hlače al pa te žabe na naramnice iz pliša?

Pri oblačenju je najbrž precej odvisno kolk stopinj maš v stanovanju. Moja svakinja je mela cca 25°C in ga je mela sam v bombažnem bodiju, pa žabicah, pri nas mamo v stanovanju 20-21°C in sklepam da mu bom morala oblečt kak rokav več. Tud jaz mam pozimi, čeprav sem stalno v laufanju, toplejše volnene jopice.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2009 20:26:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

jaz sem pa pripravila te bombazne zabice s stopali do pasu in potem mislim se ene hlace ali pa pajacek na vrh. Kaj je to potem prevec al kaj?
Mi smo pa imeli nogavičke kar je podobno kot te žabice do pasu. Sem se zdaj spomnila da nismo imeli samo žab user posted image Ma se mi zdi da je še tak micena, pa vseeno se za pol leta nazaj ne spomnim kaj smo oblačli. Ohjoj, pozabljivost.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2009 20:41:14   
Anonimen
Mi imamo doma lansko novemberko in je bila celo zimo v:
  • ali bodi z dolgimi rokavi + majčka + plišaste/bombažne žabice z naramnicami + štumfki + pokrita s tanko dekico
  • ali bodi z dolgimi rokavi + plišat/bombažen pajac + štumfki + dekica
  • ali bodi z dolgimi rokavi + majčka + bombažne žabice do pasu + štumfki + dekica

V stanovanju je bilo pa ponavadi okoli 22°C. Mala je bila skos topla in zadovoljna.

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2009 21:05:07   
babylove

IZVIRNO SPOROČILO: marantz

A je katera uporabljala celotne pajace iz pliša, al ste mele vse sam hlače al pa te žabe na naramnice iz pliša?

Jaz sem imela januarčka in je bil oblečen, kot so me naučili v porodnišnici: body z dolgimi rokavi + volnena jopica + nogavičke + plišast pajac v celem (s stopali in dolgimi rokavi) + kapica.
Čez čas snameš kapico in jopico, ampak se ne spomnim več, kdaj točno. Tako da je potem oblečen v body + nogavičke + plišast pajac.
To se meni zdi najbolj praktično in enostavno oblačenje, tam nekje do 3 mesecev sem ga imela samo v takih pižamicah (pajackih).

25 stopinj je pa čisto preveč v bivalnem prostoru, svetuje se 20 čez dan in 18 ponoči.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2009 21:10:08   
sunny24
Moja se je rodila februarja in sem jo oblačla tako:

- bodi z dolgimi rokavi, čez plišast pajacek al pa bombažen (kar je blo pr roki)

- bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi in bombažne hlačke s stopalci (včasih sem ji dala gor še pletene copatke)

Smo meli pa v stanovanju okoli 24C.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2009 21:20:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: summmer725

Pozdravljena. Jaz sem rodila februarja in sem imela več ali manj plišaste žabe ali pa te hlače so pasu iz pliša! Itak pa sem jo imela stalno zamotano v koci.

Jaz isto. Največkrat je bila v žabicah do pasu, ali plišastih ali bombažnih. Redko v celem pajacu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2009 21:34:40   
endrina
Tudi jaz sem pri ta prvem, ki je novemberski, največkrat uporabljala bodi z dolgimi rokavi, tanki puloverček, spodaj pa hlačke s pokritimi nogicami in tople nogavičke. Če je imel plišast pajac, sem mu spodaj dala samo bodi z dolgimi rokavi in je to bilo to.
Otroka notri nisem nikoli oblačila kaj prida preveč, ker je v stanovanju itak toplo, ko pa smo šli ven, pa ga seveda oblečeš topleje. Nikoli ga nisem pokrivala z dekico, razen če je šel spat. Pa tudi kapice v stanovanju nisem uporabljala, razen zvečer če smo mu umivali glavico, dokler se mu niso posušili laski.
Sem pristaš tega, da otroka oblačih tako kot sebe. Mi smo tudi čez zimo v stanovanju v kratkih rokavih, pa imamo nekako normalno temperaturo ok. 22 stopinj, ponoči okrog 18-19.
Sem bla pri kolegici, ki je not kurila kot zmešana na 25 ali več stopinj, da si bil cel prepoten, pa še ta mali je oblačila štramplčke, hlačke, zokenčke, dolgi bodi in še toplo jopčko, pa še kapico. No naš je šel takole oblečen ven na sprehod, za not pa mi je to absolutno prveč.
Sicer pa se ravnaš po tem kako je otrokovo stanje, če ima mrzle nogice  in rokice, ga pač topleje oblečeš v stanovanju.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2009 22:28:22   
zaspancek1
Ko tole berem, se mi zdi kot da smo pri nas cisto v drugem podnebnem pasu user posted image . Nas je tudi rojen februarja, pa je bil v stanovanju (22 ali 23 stopinj) oblecen v dva bodija, bombazne zabice do pasu in copatke. Pa je se to vcasih bilo prevec. Plisaste stvari sploh niso prisle v postev (razen za ven), ker bi se cisto prepotil. Z dekico pokrit je bil samo ko je spal, sicer pa ne. Drugace pa je meni 20 stopinj v stanovanju premrzlo (me zebe), pa tudi otroka zelo oblacit (se kaj plisastega cez, ker ga sigurno zebe - kot so mi stalno prigovarjali nekateri) se mi ne zdi dobro. Ponavadi je imel eno plast vec od mene, poleti pa kar enako (je pa res, da sem sicer bolj zmrzljive sorte). Tudi kape nismo veliko uporabljali, saj dokler lezi v vozicku, je tako precej zasciten pred kaksnim vetrom. Dajat kapo na glavo samo zato, ker recimo poleti pihlja, pa tako nima smisla in cisto nic ne pomaga proti vnetju uses. Ce se pa glavica pod kapo poti, pa je ucinek ravno nasproten. Jo pa bomo sedaj, ko prihaja zima in ko v vozicku sedi, vec uporablljali.user posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2009 7:15:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Naš je bil novemberski in smo včasih tako prakticirali čez zim, včasih pa samo plišasti pajac ali samo žabe in štunfe, odvisno od  T. 

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.9.2009 7:20:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2009 13:44:57   
SaaS
Moj je bil rojen novembra in sem ga čez zimo oblačila v bodi z dolgimi rokavi, čez pa bombažno pižamico zo. pajac (kakorkoli že imenujemo). Oblekce iz pliša so se tudi meni zdele čisto preveč in jih sploh nisem uporabljala. V stanovanju imamo pozimi med 22 in 23 stopinj. 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.9.2009 10:09:31   
Suzikaa
Nam so tudi v materisnki šoli rekli, da naj ima soba T do 21 stopinj tam kjer kopamo dojenčka pa do 25 stopinj. Mislim, da ne govorijo tega potem kar tak brezveze. Pa preveč ga tudi ne smemo obleči, ker se hitro segreje pa seveda tudi ne premalo. Bomo se že naučile kako pa kaj. Čim manj komplicirat ženske pa bo!!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.9.2009 14:41:19   
poli*
Samo en nasvet dam- Ne kupovati plišastih pajackov z dolgimi rokavi, ker so totalno neuporabni. Kupite raje plišaste z naramnicami ali brez njih.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.9.2009 14:49:22   
Anonimen
Zakaj so pa neuporabni? Naša jih je veliko prenosila. Samo to je treba pazit, da se v razkoraku lepo odpnejo, da jih ni treba vedno čisto slačit.

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.9.2009 21:34:46   
poli*
Ma meni je bilo smotano oz. težko oblačit rokice noter...kaj vem, ni mi praktično. za doma jih ni mogla nosit, ker je takoj zakuhala.
Različno- enim je pa to zgleda najbolj fajn oblačilce. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.