Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepravilen hendling - nepoučeni ali malom... 13.9.2009 18:36:55
|
|
|
|
Serendipity
|
BTW - hvala za linke :)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.9.2009 18:37:48 >
|
|
|
|
RE: Nepravilen hendling - nepoučeni ali malom... 13.9.2009 21:51:20
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta je pa tudi dejansko res, da včasih samo zdravstveno osebje nima pojma o handlingu... Uf, ne bi o tem... Sem enkrat klicala v ZD, se ne spomnim zaradi česa točno, pa me sestra nekaj sprašuje, če otrok že sedi itd., rečem, da sama ne (stara okoli 5 mesecev takrat). In mi ona reče, naj jo večkrat dnevno dam sedet, jo obložim z blazinami, da ne pade in da si bo tako krepila vratne mišice, se naučila loviti ravnotežje ter sedeti. Sem ji samo še rekla, da je ne posedam, da je ne mislim in da bo že sedela, ko bo dovolj močna za to. Mislim, potem pa se sprašujte, zakaj ljudje delajo kot delajo in zakaj niso informirani?
|
|
RE: Nepravilen hendling - nepoučeni ali malom... 16.9.2009 16:39:23
|
|
|
|
Šarki
|
Ja, ko sva imeli s sestro prvi hčerki - pol leta sta narazen, so v kranju odsvetovali da je otrok v lupinici, v ljubljani so pa baje priporočali, ker je otrok v položaju zarodka, da mu kao paše in koristi... tko da kakor komu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.