donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Inčy, sem zdaj kar mojega povprašala, ko je tu poleg, pa ve, katera si Vem, da si nama tudi že komentirala slike na fb, sem se te takoj spomnila Tak da te bom kar dodala, okej? Ja, ja ... saj sem te že sama hotela zdaj dodat Hehe ... slike pa sem itak mogla komentirat, če pa ste res tak lepi ... zdaj pa še jih bom več vidla, ko si me dodala, tvoj jih itak nima kaj dosti gor ... moški pač Komaj čakam, da naša žabice pride ven ... Hvala Ja, res je, jaz jih imam nekaj več gor, Dani gre to vsake tolko, pa jih nekaj nameče Meni so mlade družinice na splošno tak lepe Saj september bo hitro tu Verjemi, mine en dva tri, potem celo malo pogrešaš trebušček pa brce ... Čeprav je potem seveda še toliko lepše, ko imaš dete ob sebi No, vsaj večino časa, razen če so kaki problemi, čeprav sma mi2 imela ful sreče - ni blo nekih krčev, neprespanih noči, bolečin pri izraščanju zobk ... Lepo, tudi ti boš imela punčko Sicer je itak vseeno - vsaj meni je bilo - glavno, da je zdrav otrok, šele v sem ugotovila, da nekatere obrabljene fraze tudi držijo Boš pa vidla, kak so to potem atiji nori na svoje punčke
|