reni70 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (6.11.2009 14:41:51)
|
Oii nosečke,......zdej se pa res nisem javla že en lep čas. Vmes sem imela že par Uz,test sladkorne,se mi zdi tudi morfologijo vam nisem sporočala......sramota. Kr ne da se mi viset pred rač,oz preberem še... pisat se mi pa ne daaa:( Danes pa,ko da ne vpliva ta vreme preveč name bom pa le kej sestavla skup:)) Vse je blo b.p Uz,morfologija,dobili prou luštne slikce in našga sončka že vidli kok je lepi:)) Sladkorne tud ni blo,tko,da jem vse po vrsti. Zredila sem se že hmm 16 kg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]od zadjega pregleda,tko,da računam,da bo vse skup kr čez 20 kg. Počutim se sicer uredu,sam noge me pa grozno bolijo,mam tudi zatečene,pa večkrat na dan se vležem in počijem. Brcike čutim večkrat na dan,se mi zdi pa še bolj kobacanje in premikanje.Trebušček kr valovi. Kar se tiče opreme imamo pri nas samo posteljico in to od lip poljčane Rose 120x60 se mi zdi da bo dovolj velka,tud prostora nimam preveč za večjo.smo pa nešemu sončku sobico zrihtal,pobarval stene,prilimal bordurce,posteljico smo mogl že kr postavit,v pon.pa pride mizar,da pogleda barvo posteljice in naredi tako previjalno mizo. Od cunjc imam pa kr nekaj kompletkov,bodijev,,,,,,pa kombinizonček sm nabavla.Ostalo pa pride v dec.tudi prala bom takrat,pa nič prej. Ko se že ravno pogovarjate o urejanju na csd-ju sem jaz danes šla tud urejat za paket in bom vzela kr denar ki bo pa nakazan 15 12.2009,nism pa vprašala kolk je to??A sm smotka:)) Aja povejte mi še kje imajo največjo izbiro vozičkov v Lj? No nosečke moje,se bom mogla res bolj poredko javljat,bodite kar se da dobre volje Papa
|
|
|
|