majčyca
|
Hej punce! Jaz sem tudi prav vesela, da je petek malo sem delala danes, zdaj popoldne sem prosta, zvečer pa pride kolegica na obisk, da malo počvekama (jutri bo pa verjetno deževalo ). Drugače pa počutim čisto ok, edino čez dan postajam občasno nekam utrujena. Noge pa mi na srečo (še) nič ne otekajo, upam, da tako tudi ostane. IZVIRNO SPOROČILO: alex17 sem pa opazila, da je posteljnina za otroško posteljco zelooo draga (okrog 200 €) - ali kera ve, kje imajo to kaj ceneje?? je sicer zelo lepa, samo toliko se mi zdi pa preveč. čaubau, ja pa petek je!! Jaz sem gledala v katalogu od BC posteljnino za 100 eur - malo boljše je kot 200 eur komplet pa vključuje odejo, posteljno obrobo, jogi rjuho, vzglavnik, prevleko za odejo, prevleko za vzglavnik Sem zadnjič pozabila napisat, da je meni sestra v sredo na pregledu vzela kri iz prsta, da je preverila hemoglobin in sladkor, pa nisem pred tem nič pila kake sladke tekočine ali kaj podobnega. Ko sem končala s pregledom pri G, mi je vzela kri, naredila test in mi takoj povedala rezultat (hemoglobin sem imela 138, sladkor pa 5.1, kar je baje vse ok). IZVIRNO SPOROČILO: ugi Eno ?: A boste že od začetka imele otročke v otroški posteljici (60 x 120) ali boste imele zibko ali košek za prve tri-štiri mesece? Jaz bom imela našo punčko že od vsega začetka v posteljci 120x60, se mi ne zdi to čisto nič narobe. IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca Tiste, ki že imate otroke - ste se držale pravila, da mora dojenček spati na spodnjem delu posteljce, ker ima ob nogah potem oviro, da ne zleze pod odejo? Obstaja še kakšen trik? Jaz sem to opazovala pri nečaku in tudi ni nikoli zlezel akm ali kaj podobnega. Odeja je bila spodaj pri nogicah vedno preložena, da je bila težja spodaj, da si je ne bi mogel potegnit gor, pa nikoli ni nikam zlezel in ni bilo težav. Pa tudi od začetka je vedno spal na boku, je pa bil obložen s koco ali brisačo. Tudi jaz mislim, da matičnih celic ne bomo shranili, ker je res kar draga stvar in ne vem, če bo denar za to. Ta banjica je tudi meni všeč in ker v kopalnici ne bo prostora za previjano, mislim, da bova kupila takšno banjico, ki ima zraven to majhno previjalno, da bom pikico lahko kar porihtala na toplem v kopalnici, normalna (velika) previjalna pa bo v spalnici.
|