|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
22.9.2009 19:54:53   
mimikica
hm, ne vem , moram vam povedat, danes sem imela pregled pri G , vse vredu, zredila sem se za 15 kg, sem v 23 t, noge mi otekajo nenormalno, a meni G da je vse ok, ne vem jaz ne vem če je to normalno, se tudi vam dogaja kaj takega, help

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.9.2009 20:00:48   
Zala01
Mimkica ma meni se zdi po resnici 15 kg malo preveč do 23. tedna. Sej vem, da je težko, samo jaz ti dobronamerno svetujem, da res začni pazit pri vnašanju kalorij. Mogoče so noge tako otečene tudi zaradi tega, ker so preobremenjene zaradi teže. Pri Pušenjaku sem prebrala čim več lahke aktivnosti, kot je daljši sprehod (če seveda lahko in nimaš predpisanega kakšnega mirovanja). Ko pa počivaš, daj pod noge blazino, tako da jih imaš v višjem položaju od zadnjice.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.9.2009 20:03:09   
Oren
Miklarom...res res iskreno sožalje. Tvoja zgodba me je popolnoma pretresla in razumem tvojo bolečino. Upam da ti prihodnost prinese nekaj lepega kar bo odtehtalo tvojo izgubo in bolečino.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.9.2009 20:10:46   
Mia007
miklarom morala sem se oglasit. Iskreno sožalje, brez besed semuser posted image

Ko prideta z možem malo k sebi se obrnita na pravne osebe. To ni človeško, kar so počeli z vašo Tajo. Otroci s 500 g so preživeli. Pred leti je kolegica rodila punčko s 580 g in je danes prava punca. Kako je to mogoče, da pustijo otroka 2 uri  brez nobene pomoči, če bo, bo, če ne bo, ne bo. NE SME SE TO ZGODIT! NE BI SMELI TAKO NAREDITI! Nejčki bi morali TAKOJ  nuditi vso strokovno  prvo pomoč  katero potrebuje predčasno rojen otrok. Povrh vsega, je Nejčika  zajokala, krilila z rokicami, nogicami... Ne, ne to ne more bit res kar sem prebrala, da se je to zgodilo. Krivca je potrebno kaznovati. Dovolj  je  s tem kritjem zdravnikovih napak!!!!! Naj že enkrat odgovarjajo za svoje očitne napake in bodo ustrezno kaznovani!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.9.2009 20:16:00   
tinncyka
kemo - maš ZS

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.9.2009 20:16:38   
hamsin28
ej punce danes sem zacutila  prve brce 22 2/7

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.9.2009 20:19:11   
tweety83
miklarom - ostajam brez besed in globoko sočustvujem s tabo! Držita se z možem - ostanita močna.

(odgovor članu hamsin28)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.9.2009 20:19:20   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: hamsin28

ej punce danes sem zacutila  prve brce 22 2/7

zdaj se bo pa začelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hamsin28)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.9.2009 20:21:13   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

miklarom morala sem se oglasit. Iskreno sožalje, brez besed semuser posted image

Ko prideta z možem malo k sebi se obrnita na pravne osebe. To ni človeško, kar so počeli z vašo Tajo. Otroci s 500 g so preživeli. Pred leti je kolegica rodila punčko s 580 g in je danes prava punca. Kako je to mogoče, da pustijo otroka 2 uri  brez nobene pomoči, če bo, bo, če ne bo, ne bo. NE SME SE TO ZGODIT! NE BI SMELI TAKO NAREDITI! Nejčki bi morali TAKOJ  nuditi vso strokovno  prvo pomoč  katero potrebuje predčasno rojen otrok. Povrh vsega, je Nejčika  zajokala, krilila z rokicami, nogicami... Ne, ne to ne more bit res kar sem prebrala, da se je to zgodilo. Krivca je potrebno kaznovati. Dovolj  je  s tem kritjem zdravnikovih napak!!!!! Naj že enkrat odgovarjajo za svoje očitne napake in bodo ustrezno kaznovani!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam!!

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.9.2009 20:21:26   
tweety83
Aja-jaz sem že obiskovala MŠ in sicer v začetku septembra v konjicah,ker so imeli fajn uro-od 18ih do 20:30. Vsi smo bili ful zadovoljni in osebje je ful prijazno. Če katero zanima lahko posredujem telefonsko številko.

Glede facebooka - mene žal ni gori in me tud ne bo,ker imam premalo časa za to, če pa se boste dobile na kavi se z veseljem pridružim. Sem iz okolice Poljčan.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.9.2009 20:26:55   
Teni_
Punce, mene tudi lahko dodate na FB, če katera želi. Da bočimveč januarčic okoli, da bom lahko potem očke pasla na otročkihuser posted image .

Pod Mojca Tertinek - sem edina.user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.9.2009 20:30:06   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Punce, mene tudi lahko dodate na FB, če katera želi. Da bočimveč januarčic okoli, da bom lahko potem očke pasla na otročkihuser posted image .

Pod Mojca Tertinek - sem edina.user posted image

hm sta dve user posted image , upam da sem tapravo kliknala (sem te preko ellie našlauser posted image )

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.9.2009 20:31:30   
Teni_
Res sva dve? Pol je to na novo. Ja, sem prava. Te potrdim.

Sem šla gledat - meni samo eno ven vrže - mene in pa Majo (sestrično od mojega).

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.9.2009 20:33:15 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.9.2009 21:08:54   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Res sva dve? Pol je to na novo. Ja, sem prava. Te potrdim.

Sem šla gledat - meni samo eno ven vrže - mene in pa Majo (sestrično od mojega).

aja pa res sem narbe ime prebrala pa je res ta druga majauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.9.2009 21:11:20   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.9.2009 21:26:41   
Januarčk
Kilogrami: sama sem jih do 24. tedna uradno pridelala 7 - ampak domača vaga mi vedno manj pokaže, kot tista pri ginekologu user posted image . Enkrat me je že sestra malo kregala, da grejo malo prehitro tele kilce gor, pa da lahko pride pri otročku do kakšne sladkorne in naj manj sladkega uživam - jaz pa, odkar sem noseča, sladkega sploh videt ne morem.. Tako, da ne vem, kje te kile dobivam.. Se mi pa, ko se pogledam, stanje ne zdi kaj posebej kritično.

Lega: na morfologiji je bil otroček obrnjen z glavico navzdol, čeprav se mi zdi, sploh glede na to, kako mi včasih trebuh kar poskakuje, da se še kar obrača in dela prevale user posted image .

Šola za starše: sem Trboveljčanka, ginekologa imam pa v Zagorju, zato bom tudi v šolo hodila v njihov ZD. Imajo pa kar fajn urejeno: 14 dni nazaj sem dobila po pošti vabilo z datumom in uro prvega dne šole, se prijavila in šla. Imeli bomo še 3x, vsakič bom prejela vabilo po pošti. Je bilo pa kar zanimivo.. malo smo telovadile, poslušale o prehrani, pregledih (sicer malo pozno za moj okus).
Edino, kar je malo zoprno je, da bo vedno v dop. času.

Sicer pa tudi sama zadnje noči nekam malo spim.. Eno noč me boli ena noga, drugič druga, enkrat boki, pol spet zapestje,..... Ampak, dokler je samo to, bo že.

Miklarom: ne obupajta.. Saj bo. user posted image

< Sporočilo je popravil Januarčk -- 22.9.2009 21:32:55 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.9.2009 21:43:40   
Januarčk
Miklarom: sama sem bila na začetku nosečnosti v trb. bolnici na porodniškem oddelku (na ginek. ni bilo prostora) in so se mi zdravniki zdeli zelo v redu.. dr. Jurce ravno tiste dni, ko sem bila tam ni bilo, vendar so imele vse v sobi same lepe besede zanj.. Le kaj jim je tam v Lj... 

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.9.2009 21:57:51   
ksenci
punce, ki se bol spoznate na FB. lahko bi odprle novo skupino januarčice 2010 in se tam najdemouser posted image a bo katera odprla?

drugače pa sm jz tud že na +7kg, pa ne vem kaj je to zadnji mesec. bom res mogla začet pazit, kr še mam podlago od prve nosečnosti!

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.9.2009 22:12:29   
somic
miklarom! ne obupaj... ko boš najmanj pričakovala se bo zgodilo najlepše. sem prepričana

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.9.2009 22:13:54   
Anonimen
Miklarom, hudo mi je za vaju in resnično te spoštujem. Vajina punčka je sedaj med angelčki in za vedno bo ob tebi. Poskusi ohraniti pozitivno naravnanost in močno voljo. Kar se pa tiče zdravnikov, vsak ima svojo vest in tudi oni bodo prišli na svoje.

Želim ti vse najlepše.

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
22.9.2009 22:21:17   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

punce, ki se bol spoznate na FB. lahko bi odprle novo skupino januarčice 2010 in se tam najdemouser posted image a bo katera odprla?

evo vabljene na FACEBOOK POD IME "JANUARCICE RINGA RAJA" TAM SE BOMO VSE NAJDLEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA NI ŠLO JANUARCICE 2010

user posted image js vse zrihtam

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.9.2009 22:42:40   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

evo vabljene na FACEBOOK POD IME "JANUARCICE RINGA RAJA" TAM SE BOMO VSE NAJDLEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa prosla bi še če povete imena ko jih imate na RR da se bomo prepoznaleuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.9.2009 22:43:57   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

jaz sem tut že dodana user posted image

jutri imam 4d in komaj čakam da vidiva najino malo borko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.9.2009 22:51:06   
areskaa
le kaj bi me brez naše tinnycke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.9.2009 22:56:38   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: areskaa

le kaj bi me brez naše tinnycke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?