|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
18.9.2009 11:30:42   
grahek85
Živjo punce!
Nisem mela časa, da bi se usedla za rač., je bla ful gužva. V sredo sem namreč diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image Uf, blazno fini filing, vsakič ko se spomnem, se mi kar nasmejeuser posted image Včeraj sem bla pa pri svoji gin. zaradi posteljice, pa je rekla, da naj nič ne skrbim, da se včasih tudi to zgodi. Ne rabim se nič posebno pazit, samo user posted image nama je spet odsvetovala...user posted image Do 28. tedna, ko bomo spet preverili stanje. Nimam pojma, kako bova dala to čezuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Mene je malo pokarala zaradi teže in tega da se naj ne brijem tam doli user posted image  da se mi ne bi slučajno kaki tur naredil zaradi hormonske reakcije user posted image (sem mela malo mozoljčke ker sem se na frišno včeraj).

No, meni se je nekaj takega naredilo kak dober mesec nazaj. Pobrila sem se za na morje, ko smo prišli nazaj se mi je pa začel delat mega big mozolj, ki je kmalu prerasel naziv "mozolj". K sreči je bil tako bolj v pregibu, kjer je mehka koža in se j vse lepo sčistilo, ko je bil na koncu. Se pa od takrat več ne brijem, samo malo pristrižem. Pa tudi to sem nazadnje še komaj, ker mi je že buši v napoto. Bo naslednjič moj dragec intimni frizeruser posted image

Pr men je pa en model sekal v ovinek in sledilo je čelno trčenje.... Poškodbe pa: sesuta razcefrana pljuča (manjka mi 3/4 pljuč na levi strani), skoraj iztrgano srce (ena majhna mišica ga je držala na mestu) sledilo je 2x reanimiranje na terenu in  1x na urgenci, izpahnjena leva rama, udarnina na lasišču (slediki sta 2 operaciji - pri prvi sem imela 180 šivov pri drugi pa so presadili kožo iz roke na lasišče), izpahnjeni obe koleni in natrgane vezi, izpahnene vretenca, vranica počena, huda udarnina v predelu rodil........... huh še kaj bi se najdlo......... samo da je za mano. Upam da moji otroci NE BODO motoristi ker si sploh ne morem predstavljati kaj sta prestajala starša user posted image

Sem pa zelo srečna da sem lahko zanosila tako po naravni poti in nepričakovano saj mi niso nič lepega napovedovali takrat..................

Kika, vau... Ne morem verjet... Ti si prava borka, res, da si vse to uspela dati čez! Res neverjetno... Ne moreš si mislit, kako zelo ti privoščim, da je zdaj vse ok in da si srečno nosečauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic
takrat ko so mi potrdili nosečnost, so našli na desnem jajčniku veliko cisto. no, vsaj mislili so da je cista, pa se je kasneje izkazalo, da je tumor. nihče ni bil optimist in smo samo čakali, da bom zgubila nosečnost. nič dobrih napovedi nisem imela. tako, da sem od samega začetka na bolniški na strogem mirovanju. na preglede pa sem hodila vsak teden! groza. sploh je bilo grozno. shujšala sem za skoraj 6 kg, s slabostmi sem pa itak imela takšne težave, da je bila groza.

ampak smo le pregurali najbolj kritično obdobje in najin otroček se je lepo obdržal na mestuuser posted image user posted image user posted image

Uf, somic, ti si pa tudi borka taprave vrste! Kapo dol punce, res ste neverjetne! Upam, da bo vse ok z vama, res. Vidim pa, da si iz Nm. Jaz tudiuser posted image Sicer sem večinoma v Lj zaradi študija pa moj ima tukaj službo. Me veseli, da je še kdo iz naših krajev tukaj na januarkahuser posted image

kar pa se stekleničk tiče... menda so aventove do sedaj res bile najboljše, so pa trenutno te ki je cucelj v obliki bradavičke še boljše. tommee tippee se imenujejo. trenutno so v akciji v baby centru 3 kom za ceno 7.89 eur

Ja te sem tudi jaz slišala, da so najboljše. Bi pa mela steklene, ne plastične, pa ne vem, če je možnouser posted image se bom morala pozanimati.

je pa dobro, da sem doma, da imam čas preverjeti vse lastnosti, cene, akcije in podobne stvari. seznam se kar veča in veča. moj samo gleda kaj delam. sem pa skoraj cel dan za računalnikom in razmišljam kje in kaj bova kupila.

hi hi, jaz tudiuser posted image cel dan sem lahko na internetu, takoj mine! sem bla letos absolventka, tako da sem mela bolj malo obveznosti (razen par ur na teden sem delala kot varuška pa ratala sem gospodinja za v učbenik) in sem vse preštudirala. Zato sem pa prejšnji teden skoraj skup padla od jeze, ko sem izvedela, da sem zamudila akcijo za najin izbran voziček (pazi, še barva je bila taprava) - je bil za 24h namesto 440€ 310€user posted image user posted image user posted image Uf, še zdaj bi se najrajš za rit ugriznila, če bi lahko, od same jeze...

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Danes sva se z dragim odločila da bova kupila stanovanje ki sva ga hodila prejšnji teden gledat . Upam da nama bo šlo s kreditom skozi pol boma pa tudi midva na svojem. Samo upam da naju ne bo kaj prehitel, ker bi se lahko vselila komaj decembra.

Ooooo, čestitamuser posted image user posted image user posted image Super!!!!

marijaa, čestitam za parček!!user posted image user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede. Zaenkrat je s tamalo in mano vse ok. Imam še uz na katerem mi bodo povedali kaj je vzrok bolečin (zdaj je že bolje jih skoraj ni več) sumili pa so na luščenje postlce vendar nisem krvavela hvalabogu tako da postlca pomoje ni.

Uf, ok, me je že zvilo, ko sem prebrala, da si notri... Samo tako naprejuser posted image user posted image user posted image

andreja 07, ti pa tudi drži se - zdaj bo malo lažje, ko maš družbouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Tiste, ki ste že imele morfologijo...koliko časa približno je trajal ta pregled?

Meni je blo fino, je mela specializantko pri sebi in ji je vse na dolgo razlagala, tako da je blo pol ure vse skupajuser posted image

Madona, pa sem priša do konca. Sem brala od torka dalje, 1h sem rabilauser posted image Čvekeuser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 18.9.2009 11:32:25 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.9.2009 11:42:29   
grahek85
Aja, še to - brcike. V torek in sredo skoraj nič, sem bila že precej zaskrbljena. Pa hkrati tudi živčna zaradi dipl. izpita. Včeraj in danes - nogometni trening, jaz pa nič več živčna in vsa presrečna! Očitno bo držalo, da so bolj pasivni, ko smo napete. Glede jakosti brcik - če je posteljica spredaj, se pač manj izrazito čuti skozi celo nosečnost, tako da je lahko tukaj finta.

Zatekanje - v noge nič več kot pred nosečnostjo (kar sicer ni zanemarljivo, ampak sem vajena), v roke celo manjuser posted image Prstan mi gre katerikoli del dneva komot dol, pred nos. zjutraj in zvečer bolj težko. user posted image

Križ - auaaaauser posted image pomaga masaža, čeprav čisto neprofesionalna. Se ful pozna, če mi moj zvečer malo premečka hrbet. Gin. mi je včeraj rekla, da boleč križ pomeni, da moram več počivat. Pa že tako ne pretiravam, tako da ne vem, kaj naj zdaj... Več ležim ali kako? Dolgčas....

apetit - ne bi o tem...user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.9.2009 11:45:36   
somic
grahek85, čestitke za diplomo!

jaz kar zavlačujem z njo, grozna sem.

ja, sem iz nm, samo živim že skoraj 9 let v portorožu, ampak glede na prihod malčka sva se z mojim odločila, da se seliva nazaj v dolenjsko prestolnico. težka odločitev je bila, ampak ok.

kar se tiče stekleničk od tommee tippee, mislim, da sem res zadledila, da so tudi steklene, ampak meni osebno se zdijo plastične veliko bolj priročne. steklene se pač le lahko razbijejo. za zdaj sem kupila dve eno malo za 150 ml in eno malo večjo 260ml, plastične. če bom še kaj rabila, bom kupila potem kasneje. in res so full simpatične.

kar se akcij tiče, se res splača. sediš pač za netom cel dan in na koncu ko sešteješ vse popuste se ti nasmeje. vsaj meni se smeje! v tem tednu sem začela malo bolj gledat za stvarmi in tudi pričela z nakupi, sem mogla malo proslavit dobre novice od g ki mi jih je dal v torek- prvič v nosečnosti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

tako, da sem naročila že voziček, posteljico, jogi, posteljnino, kupila sem avto sedež, previjalno torbo za na pot, flaške, ... skratka kar gre ta denar! ampak sem kar ponosna na sebe, da sem prišparala kar precej denarja, moj pa tudi samo gleda, kako mi vse to rata. na začetku sem se full bala kako nama bo finančno to uspelo, pa mislim, da bo kar šlo! optimizem velja user posted image user posted image

jaz sem tudi na 24 urni akciji nekaj zamudila... se ne obremenjujem preveč, ker se te stvari tako ponavljajo, sem pa res bila jezna...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.9.2009 11:47:55   
ksenci
grahek čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image

jz že bila pridna in zlikala kup perila, zdaj pa greva z aljažem na sprehod pol pa kosilo kuhat.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.9.2009 12:24:40   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Nisem mela časa, da bi se usedla za rač., je bla ful gužva. V sredo sem namreč diplomiralauser posted image user posted image

wuhuuu grahek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

somic midva se tudi selima na dolenjsko, ker je moj v nek šiht dobil. No ravno danes je dobil vse potrjeno in novembra začne z izobraževanjem v Lj, kdaj pa se boma selila pa še ne vem, ker ni nekih pametnih stanovanj na netu. Bi pa rada, da imava pred user posted image vse porihtano, čeprav rodit nameravam tu v sg. in bit prve tedne še tu...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.9.2009 12:31:13   
somic
nincrli, kam na dolenjsko pa imasta namen it?

jaz pa delam na tem, da že rodim doma v nm, kdaj pa bova midva začela s selitvijo, pa žal ni odvisno od naju. tudi še iščeva službo za mojega, tako, da upam, da se čim prej kdo odzove. če pa ne, bo pa moj dragi prišel za mano. dolga zgodba tale najina. ne bi o tem zdaj.

upam, da najdeta kaj pametnega na netu. kupujeta, ali najemata? stanovanj za kupit je v nm kar precej, no... ne vem kje točno iščeta. sigurno se najde kaj

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.9.2009 12:43:32   
mimikica
živjo punce, januarke

no sem ena tistih ki jo bo januarja doletela popolna sreča

moram reči da se ful veselim, in ze nestrpno pričakujem ta dan.

in ste že kaj nabavljale opremo, in ali je že kera opravljlala materinsko šolo

lp

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.9.2009 13:08:55   
marijaa
grahek O iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
To mene čaka drugo leto, upam, da mi junija uspe. Iz česa si pa diplomirala, če smem vprašat?
sonic lepo, da si že toliko nabavila.
Jaz se sedaj najbolj ubadam kakšna ležišča na nabavim za  user posted image user posted image , bolj razmišljam, majn mi je jasno kaj nardit.Trenutno živim  v zelo majhnem enosobnem stanovanju. Trenutno Patrik spi še v tavelikem kinder bedu 140 cm. Namen imava kupit  mu 1 dvosed, posteljo bo dobil v kompletu s sobo, ko se bomo v hišo preselili. Za dvojčke pa ne vem, za 1 tak velik kinder bed absolutno ni več prostora, sploh hodit ne bi več mogli po sobi. Sva razmišljala, da bi še ta kinder bed ki ga imava prodala, pa nabavila še 1 zložljivo posteljico. ! že imava od Patrika, je  rad spal v njej, če smo prespali pri moji mami, pa še zdaj spi kdaj v njej, če na hiši kaj delamo. Samo ne vem, če je o.k, da spijo otročki skozi v taki posteljici. Dobra stran je tudi, da lahko v času ko user posted image user posted image  ne spijo jo pospravim in prislonim ob omaro.
mene tudi danes ful nekaj pika v spodnjem delu križa.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.9.2009 13:16:00   
Žaži
Somic, jaz sem tudi tukaj iz Obale-Strunjan in uvožena iz štajerske, hišo tukaj prodajamo in se hočemo takrat tudi seliti, samo kaj, ko se sedaj tukaj čisto nič ne prodauser posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.9.2009 13:23:05   
Kika99
Živijo punce

Midve sva še kar na opazovanju, da ne bi začela slučajno kaj krvavet. Pomoje bom za vikend še noter pol  bomo pa vidli. Ne morejo pa ugotoviti vzroka bolečin čeprav se na uz nekaj vidi.....

Pupika ni ogrožena hvalabogu user posted image in veselo brcka pa tut srček lepo bilje user posted image

Upam da ste ostale ok in pazite nase

se še javim..........

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.9.2009 13:26:44   
Kika99
grahek 85 čestitam za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa odločila da ko pridem iz porodnišnice grem takoj nabavit stvari za tamalo,. iz preventive če bom še kdaj morala noter ostati.....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.9.2009 13:34:20   
Žaži
Grahek, bravo za diplomouser posted image user posted image user posted image . mene čakat še dva izpita in diplomauser posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.9.2009 13:42:09   
polho3006

Živijo punce

Midve sva še kar na opazovanju, da ne bi začela slučajno kaj krvavet. Pomoje bom za vikend še noter pol  bomo pa vidli. Ne morejo pa ugotoviti vzroka bolečin čeprav se na uz nekaj vidi.....
Pupika ni ogrožena hvalabogu user posted image in veselo brcka pa tut srček lepo bilje user posted image

Samo da je vse o.k s tabo in tvojo pupo. Me je že kar malo skrbelo, ker se včeraj in danes dopoldan nisi nič javila.

Ali te še vedno boli? Kaj se pa vidi na ultrazvoku...

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.9.2009 13:55:38   
Isabelle
Grahek čestitam za diplomo. user posted image

Kika, samo da je vse uredu, držim pesti zate da bo tudi naprej nosečnost potekla brez problemov. user posted image

Js delam v nakupovalnem centru in sem skos na nogah, pa počasi se bojo gužve začenjale (v bistvu se že), sploh ko se bo december bližal.Pa sem razmišljala da bi šla enkrat na sredini novembra na bolovanje.Upam da mi moj G odobri. Kako ponavadi zdravniki na to gledajo?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.9.2009 13:59:27   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Grahek čestitam za diplomo. user posted image

Kika, samo da je vse uredu, držim pesti zate da bo tudi naprej nosečnost potekla brez problemov. user posted image

Js delam v nakupovalnem centru in sem skos na nogah, pa počasi se bojo gužve začenjale (v bistvu se že), sploh ko se bo december bližal.Pa sem razmišljala da bi šla enkrat na sredini novembra na bolovanje.Upam da mi moj G odobri. Kako ponavadi zdravniki na to gledajo?

iz kje pa si? odvidno je veliko od ginekologa, samo glede na delo ki ga opravljaš, mislim, da bi ti skoraj moral odobrit bolniško. en mesec si itak na redni bolniški, potem pa na komisijski. itak pa potem ne oš več imela dolgo do porodniške, tako, da se lahko komot zgovarjaš na to, da ne boš mogla delat.

moj g je kar se tega tiče kar "radodaren"

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.9.2009 14:01:19   
somic

Živijo punce

se še javim..........

super novice! čuvaj se in se potrudi, da bosta čim boljše!

kaj pa je na uz?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.9.2009 14:02:46   
Isabelle
Sem iz Nove Gorice.

Upam da bo tudi moj 'radodaren' ker v uni gužvi si res ne želim bit tam. user posted image

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 18.9.2009 14:03:36 >

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.9.2009 14:03:02   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Somic, jaz sem tudi tukaj iz Obale-Strunjan in uvožena iz štajerske, hišo tukaj prodajamo in se hočemo takrat tudi seliti, samo kaj, ko se sedaj tukaj čisto nič ne prodauser posted image .

velika večina nas je uvoženih tukaj na obali, ne? user posted image user posted image user posted image

kje pa prodajate hišo? ja, malo je padla prodaja, samo se bo sigurno našel kakšen kupec, boš vidla!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.9.2009 14:06:23   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Sem iz Nove Gorice.

Upam da bo tudi moj 'radodaren' ker v uni gužvi si res ne želim bit tam. user posted image

ja... vstrajaj. malo se naredi bogo, ko boš šla na pregled. da ne moreš delat in tako naprej, pa da te bušek boli pa take... načeloma zalo podpirajo to, da so nosečke doma, ker je le treba malo gledat na bebice, ne?

vse bo ok, boš vidla!

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.9.2009 14:08:01   
naja6
Ja mimikica,tudi jaz sem na vrsti z vami in sicer 1.1.2010,v materinsko šolo že hodiva oba,smo začeli 8.9.09,in mi ni žal da sem šla v primerjavi z drugimi prej,ker ko jih gledam tam,se mi kar malo smilijo,se mi zdi da ne morejo niti prav več sedet na teh stolih,ki se mi ne zdijo niti malo udobni.
Opremo pa smo tudi že začeli po malem nabavljaz,voziček že imamo,pa vse kar sodi tu zraven,posteljico in omarico imamo rezervirano pa cotke že tudi po malem nabavljamo,vsak mesec nekaj,saj veš kak je

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.9.2009 14:23:33   
MMMojca
Zaradi prenove stanovanja, praktično nimava še nič za otročka. Sem pa včeraj (ko me je premagal nagon) kupila dve steklenički zanj. Ne vem, imam tako veliko željo po nečem oprijemljivem. Se mi zdi, da tudi s tem, ko kaj kupiš, še bolj občutiš, da bo sonček res prišel.
So pa tudi mene začele martrati glivice user posted image . Canesten 3 pa ne pomaga bogve kaj. A si katera pomaga z jogurtom - meni to nekako ni, da bi si noter jogurt stavila?

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.9.2009 14:33:07   
nincrli

nincrli, kam na dolenjsko pa imasta namen it?

Grema v Krško, ker je moj dobil službo v nek, s tem da zdaj pol leta bo še na usposabljanju v Lublani. Pogoj pa je, da se preseli 20 km tam okrog...
Najprej bova šla v najemniško stanovanje, ker nameravama enkrat živeti v hiši in ne stanovanju, tak da boma poskusila mal šparat pa čez čas kak stanovanjski kredit vzet.
Jaz imam pa namen maximalno čez 3 leta diplomirat, ker prej ne bo možno pol pa bota dve plači pa bo tud lažje. No to so zaenkrat načrti...

Živijo punce

Pupika ni ogrožena hvalabogu in veselo brcka pa tut srček lepo bilje

se še javim..........

Jeeei, sam da je pupika ok... Čeprav je tud tvoje zdravje pomembno, tak da držim pesti, da ni kaj takega.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.9.2009 15:30:25   
tweety83
grahek85 - čestitke za diplomo!!!!!! A ni potem svet velik lepši?user posted image user posted image user posted image

in še nekaj? ve,ki ste skoz gor na netu,pa kje najdete te 24urne akcijeuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.9.2009 15:38:24   
Zala01
Super novička Kika, kar držta se še obe tako naprej. Mene je tud danes nekaj bolelo v trebuhu, sem pa šla zdaj malo spat in mislim, da je bolje. Sej verjetno se vse skupaj samo razteza, ma mene vedno daje panika, da ne bi šlo zdaj kaj narobe.
Vozička še vedno nisem nabavila, imam pa zbrano Muro 3 , pa jo bom naslednji mesec preko e-baya naročila.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.9.2009 15:39:27   
mimikica
naja6   ja , lepo je po malem že riktat neki malo.  hm midva sva se nekaj odločala da bi šla 1.11.09, samo se mi zdi da bo malo prepozno,  ne vem boma že nekaj probala reši

isabelle  kar stopi do G in na bolniško, saj normalno da ne moras tako delat. malo se potoži da ti otekajo noge, da se ti vrti,  in da te malo špika, pa tko.  poskrbi za bebiko

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?