majčyca
|
Samo na hitro se vam še javim, potem pa bo že počasi moj lubi doma jutri pa naju čaka postavljanje smrekice, zavijanje daril in še zjutraj morava v trgovino, da prvič napolniva najin hladilnik IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 majčyca, za kašelj pa ne vem kako bi ti pomagala... Mogoče če stopiš v kakšno lekarno, pa ti bi tam kaj našli? Pa zdravnika lahko vsaj pokličeš (da se ne boš sprehajala tam po čakalnicah, kjer so vsi bolni), da ti svetuje, kaj lahko in kaj ne. Sem danes kar poklicala k zdravnici in mi je rekla, da se naj pridem pokazat. In sem šla tja, ampak je rekla, da je dihanje čisto in da naj pač pijem veliko tekočine, predvsem čajev in če bi se mi pojavila vročina, moram takoj nazaj, drugače pa mora to samo od sebe minit. Tako, da upam, da bo res... IZVIRNO SPOROČILO: poopek majčyca jz vem za naravno zdravilo, mogoče ti bo to pomagaslo za kašelj, sej verjetno je že ktera slišala. dve do tri žlički cukra zakarameliš, da postane rjavo, potem, preliješ z 2 dcl mleka in kuhaš dokler se cuker ne raztopi v mleku. ne skrbi, če se ti bo žlička zalimala , to je normalno, pol se itak vse raztopi. Pa še ful dajn za pit je. Da bi pa bolje spala ob vsem tem, je izredno dobra materina dušica-čaj za pit, pa še pomiri te. Men pomaga, tak da probaj s tem. Držim pesti, da se čimprej pozdraviš. Aja, pa lahk si kakšne inhalacije s kamilico pripraviš, prevreš vodo v večjem loncu, kamilco not, glavo nad lonec, pokrij se z večjo brisačo in dihaj paro. Še nos ti bo odtajal, pol pa greš lahk še črne mozolje stiskat, ker ti še para pore odpre, hahhaa , ni kej vse stransko. Srečno! Hvala za vse nasvete!! Bom poskusila verjetno kar vse kar si mi predlagala, pa bom videla, kaj mi bo najbolj pomagalo. Sem pa si to inhalacijo že delala pred leti in vem, da je bilo potem kar bolje. Hvala še enkrat! Tretjinka - hvala tudi tebi!! Tole s čebulo mi odkrito povedano sicer najbolj ne "diši", ampak če ne bo druge, bom probala tudi to Kika99 - vse bomo mislile nate in na tvojo pikico ampak potem je že boljše tako, da ti porod sprožijo, kot pa da bi pikici primanjkovalo plodovnice. Želim ti čim hitrejši in lahek porod, ko pa boš lahko, pa se le kaj javi
|