Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 9:58:42
|
|
|
|
grahek85
|
Miklarom - iskreno sožalje. Grozno je, kako se stvari obrnejo in kaj vse doleti nekatere ljudi. Zelo mi je hudo zate in za vaju... Sploh ne vem, kaj naj napišem, ker si verjetno niti predstavljati ne morem, kako ti je... Upam, da bo vse ok. Drži se
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:12:57
|
|
|
|
pajcevina
|
Miklarom- iskreno sožalje! Še vedno ne morem verjet, kar sem prebrala. Res ni pošteno, da se to dogaja ravno tebi, ki si morala že toliko dati skozi. Želim ti, da bi bila čimbolj močna v teh težkih trenutkih.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:43:21
|
|
|
|
Aurea
|
Miklarom, iskreno sožalje.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:44:18
|
|
|
|
marijaa
|
Ojoj miklarom . V mislih sem steboj. Naj Tajo čuvajo angelčki . Iskrene sožalje!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:57:23
|
|
|
|
ellie
|
miklarom iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:57:29
|
|
|
|
Gwendolen
|
Miklarom, iskreno sožalje, nimam besed, ki bi vama kakor koli lahko omilile bolečino ... Ni pošteno, ne.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 10:59:17
|
|
|
|
marijaa
|
Grahek Jaz imam čist isto povijalno kot jo nameravaš kupit ti. Js sem jo kupila v Ikei v Grazu. Res ti jo priporočam. Je zlo kvalitetna, čeprav Patrik občasno spleza na njo in so mu predali za stopnice,ročke od njih . Imam 4 predale in na 1 strani, na drugi pa 2 polici in vratca.Ko je bil dojenček sem v predalih shranjevala body pleničke,zoknčke,kape,žabice v spodnjem igračke in pripomočke. Tm ko so vratce pa una bl obautna oblačila k jih težje v preda<l stlačišpajace in jopce za ven tud kako dekico al pa spalno vrečo. Še zdej jo uporablam zdej ma v predalih spodnje perilo, zokne in majčke, hlače in trenirke na policah. Kmal bom mogla njegove stavri prestavit. Joj punce js mam dans u spodnem delu križa tko k ene krče, me prime pa spet pusti. Sm se proti jutru zbudla od tega. Me kr skrbi, da je kaj narobe, Moj mi je napisu sms, da naj grem takoj k zdravniku, js pa nočem paničarit. A se še kateri to pojavlja Trenutno me boli, a čez nekaj minut bo bolečina zagotovo spet popustila.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:05:19
|
|
|
|
ugi
|
MIKLAROM: Iskreno sožalje!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:10:25
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Grahek Jaz imam čist isto povijalno kot jo nameravaš kupit ti. Js sem jo kupila v Ikei v Grazu. Res ti jo priporočam. Je zlo kvalitetna, čeprav Patrik občasno spleza na njo in so mu predali za stopnice,ročke od njih . Imam 4 predale in na 1 strani, na drugi pa 2 polici in vratca.Ko je bil dojenček sem v predalih shranjevala body pleničke,zoknčke,kape,žabice v spodnjem igračke in pripomočke. Tm ko so vratce pa una bl obautna oblačila k jih težje v preda<l stlačišpajace in jopce za ven tud kako dekico al pa spalno vrečo. Še zdej jo uporablam zdej ma v predalih spodnje perilo, zokne in majčke, hlače in trenirke na policah. Kmal bom mogla njegove stavri prestavit. Joj punce js mam dans u spodnem delu križa tko k ene krče, me prime pa spet pusti. Sm se proti jutru zbudla od tega. Me kr skrbi, da je kaj narobe, Moj mi je napisu sms, da naj grem takoj k zdravniku, js pa nočem paničarit. A se še kateri to pojavlja Trenutno me boli, a čez nekaj minut bo bolečina zagotovo spet popustila. O, hvala za tele izkušnje s povijalko Glede bolečin - če so na redne intervale, se pravi če se redno ponavljajo, se le pojdi pokazat. Verjemi, da so vajeni nosečk, ki se hodijo kazat, tudi če so lažni alarmi, ni to nič takega. bolje 1x preveč kot 1x premalo.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:15:27
|
|
|
|
Žaži
|
Marijaa, veš, ob takšnih bolečinah v intervalih in sploh v predelu križa bi pa bilo res dobro najprej vsaj poklicati G in povedati kaj ti je in ti bo dala kak nasvet, če ne drugega, da te pomiri ali pa ti reče, da pridi tja ali na urgenco, ker bolečine v križu pa znajo biti popadki. Ampak te ne želim strašiti, lahko da te pa čisto preprosto pač križ boli. Ampak jaz bi za sigurno vseeno poklicala in se pomirila, da vsaj vem kaj je. Saj zato pa imamo G.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:16:04
|
|
|
|
Encijan
|
Ojoj, Miklarom , iskreno sožalje! Marijaa, a to se ti periodično pojavlja? Sploh te nočem strašiti, najbrž ni to, ampak nekaterim se z bolečinami v križu začne porod, jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala kam za nasvet oz. mnenje, ali se priti pokazat, a ne. Če ne moreš do svojega ginekologa, pa pokliči kar v porodnišnico ali svetovanje na GK v LJ.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:33:56
|
|
|
|
mimikica
|
naja6, hm ne vem se odločiti, kdaj naj grem, vem ja da bo tezko ker ze zdaj tezko sedim vcasih, ja drugace pa sem okolica mb
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:54:28
|
|
|
|
nony
|
Miklarom iskreno sožalje .....danesi ni moj dan vse mi gre že od kar sem vstala narobe...mali danes nič noče brcat,v avtu nama je razneslo hladilnik....pa še kaj bi lahko naštela....
< Sporočilo je popravil nony -- 21.9.2009 12:02:13 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 11:56:00
|
|
|
|
Nončika
|
mikla, borkica moja draga. iskreno sožalje tudi tukaj. naj vaju vajina sončka čuvata skupaj z angelčki.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:08:47
|
|
|
|
alex17
|
Miklarom, iskreno sožalje! kar ne najdem besed, res tragično drži se in vedi, da smo vsaj v mislih s teboj...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:23:57
|
|
|
|
quellle
|
MIKLAROM moje sožalje,kar streslo me je nimam besed .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:26:59
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Somic, kdo je pa tvoj g? Kam boš hodila v materinsko? Imaš mogoče telefonsko? Ker bi jaz samo poklicala, da preverim, če bom morala sploh hodit, glede na to, da imam že enega otroka doma oziroma, da pridem samo po potrdilo za moževo prisotnost, ker je prvič obiskoval MŠ in tudi pri porodu je bil že zraven . Pa za kakšno kavo bi se lahko zmenile, če si za, ko sva že tako blizu . Drugače ima pa moj falotek danes drugi rojstni dan in včeraj sem celo popoldne po malem podoživljala porod (na včerajšnji dan se je vse dogajalo, ob 00.07 sem pa potem imela CR). Je nesel danes v vrtec sladoled za vse in majhna darilca in prav ponosno to nesel vzgojiteljici. Praznovali smo pa že včeraj . sem ti poslala zs!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Miklarom, iskreno sožalje Bodi močna in naj te tvoja angelčka čuvata in ti dajeta moč
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:51:05
|
|
|
|
kemo
|
miklarom iskrene sožalje
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 12:59:19
|
|
|
|
sisi77
|
MIKLAROM joj joj. Kako je kruta usoda! Iskreno globoko sožalje ob izgubi tvojega angelčka.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 13:03:32
|
|
|
|
vtitag
|
miklarom iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 13:08:39
|
|
|
|
sisi77
|
Včeraj ko sem doma sedela za mizo naenkrat začutila nekaj mokrega na hlačkah. Sem mislila da je samo beli tok. Potem se pogledala in videla da imam vso trenirko mokro. Sem se tak ustrašla ker sem mislila da mi je voda odtekla. Sem šla na urgenco kjer so mi naredili CT in niso zaznali nobenih popadkov. Ker je edini zdravnik ki je bil dežuren bil na eni operaciji so me poslali domov s pojasnilom da če bi še kaj teklo naj pridem nazaj. No sedaj sem ok vendar še vedno nisem čisto pomirjena. čutim redno. Verjetno bom počakala do srede ko grem v LJ na pregled za MV če nebo nič narobe. A se je že kateri to zgodilo kdaj. Tekočina je bila čisto prozorna kot voda brez vonja. Ne vem kaj bi to bilo. Aja za seznam. V sredo 23.9 imam pregled v LJ, 16.10 imam redni pregled pri svojem ginekologu. Drug teden grem na testiranje za sladkorno.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 13:20:48
|
|
|
|
katra55
|
Milakrom iskreno sožalje! Zelo mi je hudo zate, bodi močna.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.9.2009 14:47:57
|
|
|
|
Oren
|
Milakrom iskrene sožalje . Že dolgo nisem nič napisala ampak vas berem vsaki dan, tako da sem vedno na tekočem. Danes sem imela morfologijo in je vse super in vse vredu, vse se je lepo vidlo da vse v teleščku poteka kot mora:) Lahko pa me date na seznam da pričakujemo pupiko.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?