|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
21.9.2009 9:57:32   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ponoči ob 3.23 se je rodila mala punčka TAJA mamici MIKLAROM, a je bila prešvohcena in odšla po 2h z  angelčki k bratecu Timiju.Naj počiva v miru in da z bratecem moč mamici in atiju.
Miklarom iskrene sožalje Aleksander,Sonček in M.

user posted image

Miklarom...iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.9.2009 9:58:42   
grahek85
Miklarom - iskreno sožalje. Grozno je, kako se stvari obrnejo in kaj vse doleti nekatere ljudi. Zelo mi je hudo zate in za vaju... Sploh ne vem, kaj naj napišem, ker si verjetno niti predstavljati ne morem, kako ti je... Upam, da bo vse ok. Drži seuser posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.9.2009 10:12:57   
pajcevina
Miklarom- iskreno sožalje! Še vedno ne morem verjet, kar sem prebrala. Res ni pošteno, da se to dogaja ravno tebi, ki si morala že toliko dati skozi. Želim ti, da bi bila čimbolj močna v teh težkih trenutkih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 428
21.9.2009 10:43:21   
Aurea
Miklarom, iskreno sožalje.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 429
21.9.2009 10:44:18   
marijaa
Ojoj miklaromuser posted image user posted image . V mislih sem steboj. Naj Tajo čuvajo angelčkiuser posted image . Iskrene sožalje!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.9.2009 10:57:23   
ellie
miklarom iskreno sožalje user posted image user posted image  

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.9.2009 10:57:29   
Gwendolen
Miklarom, iskreno sožalje, nimam besed, ki bi vama kakor koli lahko omilile bolečino ...user posted image
Ni pošteno, ne.user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.9.2009 10:59:17   
marijaa
Grahek Jaz imam čist isto povijalno kot jo nameravaš kupit ti. Js sem jo kupila v Ikei v Grazu. Res ti jo priporočam. Je zlo kvalitetna, čeprav Patrik občasno spleza na njo in so mu predali za stopnice,ročke od njihuser posted image . Imam 4 predale in  na 1 strani, na drugi pa 2 polici in vratca.Ko je bil dojenček sem v predalih shranjevala body pleničke,zoknčke,kape,žabice v spodnjem igračke in pripomočke. Tm ko so vratce pa una bl obautna oblačila k jih težje v preda<l stlačišpajace in jopce za ven tud kako dekico al pa spalno vrečo. Še zdej jo uporablam zdej ma v predalih spodnje perilo, zokne in majčke, hlače in trenirke na policah. Kmal bom mogla njegove stavri prestavit.
Joj punce js mam dans u spodnem delu križa tko k ene krče, me prime pa spet pusti. Sm se proti jutru zbudla od tega. Me kr skrbi, da je kaj narobe, Moj mi je napisu sms, da naj grem takoj k zdravniku, js pa nočem paničarit. A se še kateri to pojavlja Trenutno me boli, a čez nekaj minut bo bolečina zagotovo spet popustila.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.9.2009 11:05:19   
ugi
MIKLAROM: Iskreno sožalje! user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.9.2009 11:10:25   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Grahek Jaz imam čist isto povijalno kot jo nameravaš kupit ti. Js sem jo kupila v Ikei v Grazu. Res ti jo priporočam. Je zlo kvalitetna, čeprav Patrik občasno spleza na njo in so mu predali za stopnice,ročke od njihuser posted image . Imam 4 predale in  na 1 strani, na drugi pa 2 polici in vratca.Ko je bil dojenček sem v predalih shranjevala body pleničke,zoknčke,kape,žabice v spodnjem igračke in pripomočke. Tm ko so vratce pa una bl obautna oblačila k jih težje v preda<l stlačišpajace in jopce za ven tud kako dekico al pa spalno vrečo. Še zdej jo uporablam zdej ma v predalih spodnje perilo, zokne in majčke, hlače in trenirke na policah. Kmal bom mogla njegove stavri prestavit.
Joj punce js mam dans u spodnem delu križa tko k ene krče, me prime pa spet pusti. Sm se proti jutru zbudla od tega. Me kr skrbi, da je kaj narobe, Moj mi je napisu sms, da naj grem takoj k zdravniku, js pa nočem paničarit. A se še kateri to pojavlja Trenutno me boli, a čez nekaj minut bo bolečina zagotovo spet popustila.

O, hvala za tele izkušnje s povijalkouser posted image

Glede bolečin - če so na redne intervale, se pravi če se redno ponavljajo, se le pojdi pokazat. Verjemi, da so vajeni nosečk, ki se hodijo kazat, tudi če so lažni alarmi, ni to nič takega. bolje 1x preveč kot 1x premalo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.9.2009 11:15:27   
Žaži
Marijaa, veš, ob takšnih bolečinah v intervalih in sploh v predelu križa bi pa bilo res dobro najprej vsaj poklicati G in povedati kaj ti je in ti bo dala kak nasvet, če ne drugega, da te pomiri ali pa ti reče, da pridi tja ali na urgenco, ker bolečine v križu pa znajo biti popadki. Ampak te ne želim strašiti, lahko da te pa čisto preprosto pač križ boli. Ampak jaz bi za sigurno vseeno poklicala in se pomirila, da vsaj vem kaj je. Saj zato pa imamo G.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.9.2009 11:16:04   
Encijan
Ojoj, Miklarom user posted image user posted image user posted image , iskreno sožalje!

Marijaa, a to se ti periodično pojavlja? Sploh te nočem strašiti, najbrž ni to, ampak nekaterim user posted image  se z bolečinami v križu začne porod, jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala kam za nasvet oz. mnenje, ali se priti pokazat, a ne. Če ne moreš do svojega ginekologa, pa pokliči kar v porodnišnico ali svetovanje na GK v LJ.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.9.2009 11:33:56   
mimikica
naja6, hm ne vem se odločiti, kdaj naj grem, vem ja da bo tezko ker ze zdaj tezko sedim vcasih, ja drugace pa sem okolica mb

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.9.2009 11:54:28   
nony
Miklarom iskreno sožaljeuser posted image .....danesi ni moj dan vse mi gre že od kar sem vstala narobe...mali danes nič noče brcat,v avtu nama je razneslo hladilnik....pa še kaj bi lahko naštela....

< Sporočilo je popravil nony -- 21.9.2009 12:02:13 >

Upanje ostaja....

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.9.2009 11:56:00   
Nončika
mikla, borkica moja draga. iskreno sožalje tudi tukaj. naj vaju vajina sončka čuvata skupaj z angelčki.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.9.2009 12:08:47   
alex17
Miklarom, iskreno sožalje! kar ne najdem besed, res tragično user posted image drži se in vedi, da smo vsaj v mislih s teboj...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.9.2009 12:23:57   
quellle
MIKLAROM moje sožalje,kar streslo me je nimam beseduser posted image .

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.9.2009 12:26:59   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Somic, kdo je pa tvoj g? Kam boš hodila v materinsko? Imaš mogoče telefonsko? Ker bi jaz samo poklicala, da preverim, če bom morala sploh hodit, glede na to, da imam že enega otroka doma oziroma, da pridem samo po potrdilo za moževo prisotnost, ker je prvič obiskoval MŠ in tudi pri porodu je bil že zravenuser posted image . Pa za kakšno kavo bi se lahko zmenile, če si za, ko sva že tako blizuuser posted image .

Drugače ima pa moj falotek danes drugi rojstni dan in včeraj sem celo popoldne po malem podoživljala porod (na včerajšnji dan se je vse dogajalo, ob 00.07 sem pa potem imela CR). Je nesel danes v vrtec sladoled za vse in majhna darilca in prav ponosno to nesel vzgojiteljici.
Praznovali smo pa že včerajuser posted image .

sem ti poslala zs!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.9.2009 12:46:01   
Anonimen
Miklarom, iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi močna in naj te tvoja angelčka čuvata in ti dajeta moč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
21.9.2009 12:51:05   
kemo
miklarom iskrene sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.9.2009 12:59:19   
sisi77
MIKLAROM joj joj. Kako je kruta usoda! Iskreno globoko sožalje ob izgubi tvojega angelčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.9.2009 13:03:32   
vtitag
user posted image miklarom iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.9.2009 13:08:39   
sisi77
Včeraj ko sem doma sedela za mizo naenkrat začutila nekaj mokrega na hlačkah. Sem mislila da je samo beli tok. Potem se pogledala in videla da imam vso trenirko mokro. Sem se tak ustrašla ker sem mislila da mi je voda odtekla. Sem šla na urgenco kjer so mi naredili CT in niso zaznali nobenih popadkov. Ker je edini zdravnik ki je bil dežuren bil na eni operaciji so me poslali domov s pojasnilom da če bi še kaj teklo naj pridem nazaj. No sedaj sem ok vendar še vedno nisem čisto pomirjena. user posted image čutim redno. Verjetno bom počakala do srede ko grem v LJ na pregled za MV če nebo nič narobe. A se je že kateri to zgodilo kdaj. Tekočina je bila čisto prozorna kot voda brez vonja. Ne vem kaj bi to bilo.
Aja za seznam. V sredo 23.9 imam pregled v LJ, 16.10 imam redni pregled pri svojem ginekologu. Drug teden grem na testiranje za sladkorno.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.9.2009 13:20:48   
katra55
Milakrom iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo mi je hudo zate, bodi močna.user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.9.2009 14:47:57   
Oren
Milakrom iskrene sožaljeuser posted image .

Že dolgo nisem nič napisala ampak vas berem vsaki dan, tako da sem vedno na tekočem.
Danes sem imela morfologijo in je vse super in vse vredu, vse se je lepo vidlo da vse v teleščku poteka kot mora:)
Lahko pa me date na seznam da pričakujemo pupiko.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?