|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
20.9.2009 17:56:06   
grahek85
Tole so nove hlače:
user posted image
user posted image

Uf, sam na men zgledajo precej drugače kot na tej suhiciuser posted image  No ja, sam da so!

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.9.2009 18:58:05   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Tole so nove hlače:
user posted image
user posted image

Uf, sam na men zgledajo precej drugače kot na tej suhiciuser posted image  No ja, sam da so!

jaz mam tudi take - črneuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.9.2009 18:59:19   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

miapia in Teni, ful hvala za pomočuser posted image user posted image user posted image Vidim, da v bistvu ni večjih razlik, da je kar podobno. Pa fino te je spet malo brati, Teniuser posted image Upam, da ste okuser posted image

Ni za kaj!

Hvala ti. Smo ok. Drugi mesec že lahko na polno začnemo delat na user posted image  in upam, da čimprej uspe in da tokrat ostane. Berem vas še vedno vsak dan. Ne morem od vas vstranuser posted image . Ste mi sedle v user posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.9.2009 19:12:05   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Ste mi sedle v user posted image .

hvala enakouser posted image Javi, ko vam rata, a neuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.9.2009 19:28:13   
Teni_
100% se javimuser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.9.2009 19:32:46   
ellie
grahek85 te hlače sem jaz včeraj probalauser posted image  ampak na meni so bile katastrofauser posted image  žametke pa so mi kot ulite. Še dobro, da obstaja toliko različnih modelov...da vsaka najde nakja zaseuser posted image

Midva sva pa danes generalno spucala stanovanje, moj je še okna pomil...pa potem skuhal kosilo (jurčke in lisičke z jajciuser posted image ) zdaj sem pa 2 uri spala kot ubita. Zdaj pa še perilo zložim in sem fertik za danes z delomuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.9.2009 20:01:29   
nincrli
Jaz mam ene črne hlače pa ene kavbojke in upam, da bo to dovolj. Se mi tolk ne da v šoping za temi hlačami, ker je tak težko kaj najt. Pa te nosečniške tud niso tolk fajn za nosit, mi skos dol lezejo, si morem skos popravljat, pa cene tud niso majhne, tak da januarja po prave hlače user posted image user posted image user posted image

Sma bla zdaj na enem roj. dnevu in so se veselo basali s pršutum, js pa kruh pa sir jedlauser posted image no vsaj torta je bila potem, tam se pa nisem šparala user posted image user posted image

Me pa tolk vse tišči, ko jem. Odzgoraj v želodcu, da se morem ravno držati, da ne boli pa vsepovsod me je tiščalo. Sem brala, da je to za zadnje tromesečje značilno, saj nisem več tolk daleč do tja sam vseen se mi zdi, da imam kar nekaj znakov že, ki bi naj tja spadali, torej bi lahko zdaj še mal počakali user posted image
Zgleda, da zmanjkuje prostora in zdaj bo moralo trebuh ven potisnit, ni druge user posted image

Tak zdaj pa farmo porihtat user posted image pa v posteljo kaj prebrat pol pa spat. Sem že hin.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.9.2009 20:23:04   
tweety83
Meni je rekel moj ginekolog da bom sedaj imela drugo testiranje za tokso in pa pregled za nosečniško sladkorno in da bom mogla piti sladkor. Je rekel da bi naj ta pregled imela vsaka nosečnica po 25letu. Tak da ne vem - verjetn je odvisno od vsakega ginekologa.

Grahek85- ful maš fajne hlače. Jaz sem si pa kupila dvojne z elastiko v pasu in so tud ful fajne,tak da upam da mi ne bo treba dajat takega denarja za nosečniške (mogoče samo za ene).

Tako danes je zadnji dan uživanja - sem imela sedaj en teden dopusta - jutri pa spet veselo na delo. In po pravici že komaj čakam da grem delat.
Sva pa z mojim lubim nabirala gobice sedaj tri dni in je bilo kr fajn.

No zdej pa še mal pred TV potem pa vodoravno.
Lp

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.9.2009 21:02:22   
tinncyka
ojla! jaz bi pa vprašala za celjanke kam greste v MŠ? sem zvedela da je v Celju samo dopoldan takrat pa moj dragi ne more zaradi službeuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.9.2009 7:32:09   
sonček85
Danes ponoči ob 3.23 se je rodila mala punčka TAJA mamici MIKLAROM, a je bila prešvohcena in odšla po 2h z  angelčki k bratecu Timiju.Naj počiva v miru in da z bratecem moč mamici in atiju.
Miklarom iskrene sožalje Aleksander,Sonček in M.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.9.2009 7:37:05   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes ponoči ob 3.23 se je rodila mala punčka TAJA mamici MIKLAROM, a je bila prešvohcena in odšla po 2h z  angelčki k bratecu Timiju.Naj počiva v miru in da z bratecem moč mamici in atiju.

user posted image

ufff... zelo žalostne novice tako zgodaj.

iskreno sožalje in veliko optimizma in moči!

manca...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.9.2009 7:46:13   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image

Joj groza user posted image
ISKRENO SOŽALJE!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.9.2009 8:06:16   
Zala01
joooj miklarom, pa tako sem v upanju, da bo s tabo vse v redu, vsaki dan pomislila nate in tvojo pikicouser posted image user posted image ...drži se, kmalu bo spet posijal sončekuser posted image user posted image user posted image ....

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.9.2009 8:29:19   
Teni_
Miklarom, joj. Moje sožalje user posted image . Ni fer, res niuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.9.2009 8:37:40   
nincrli
Ojoj! Miklarom iskrene sožalje tudi od mene!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.9.2009 8:46:32   
ursa30
Miklarom, sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.9.2009 8:52:56   
Isabelle
Miklarom sožalje! user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.9.2009 9:06:48   
Žaži
Miklaromuser posted image user posted image user posted image , tako mi je hudo za vas in kolikor razumem, se je to zgodilo že drugičuser posted image user posted image . Želim ti, da najdeš moč in prebrodiš to krizo, ne obupaš in greš v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.9.2009 9:20:13   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Pozdravljene! Sem slučajno iz firbca kliknila na ta forum, ker sem imela PDP 5.1.2009, rodila pa sem točno na Silvestrovo. Glede oblekic za domov v tem zimskem času in tudi za naprej do spomladi, sem jaz prakticirala takole: 2xbody na preklop, plišast oz bolj topel pajac, čez pa zimski pajac, najbolje je puhast. Na glavico bombažno kapico, čez pa kakšno toplejšo, na rokice rokavičke. Pod pajacek sem dajala nogavičke, čez pajacek pa so najboljši pleteni copatki iz volne. Ker lahko drugače navlečeš 5 nogavičk, pa so lahko nogice še vedno mrzle. To vzemite s seboj v porodnišnico, poleg tega pa 2 pamperski, pa tetra in povijalno plenico za primer, da kolki ne bodo v redu in bo potrebno široko previjanje. Nikar pa ne komplicirajte preveč. Če boste imele kake hude kompletke za čez glavo, boste dojenčka s strahom oblekle, ker se zdi tako tini mini ter se pri tem strašno namučile. Že tako se po porodu nenormalno potiš.
Če vas še kaj zanima, kar vprašajte.

No, saj zato pa pravim, da so ti seznami res malo smešni in bolj malo v pomoč, ker če samo logično razmisliš, le kam bi naj to vse na otroka dal, seveda pa vse ki so oziroma smo bile enkrat prvič mamice tega ne vemo in nesemo en kufer v porodnišnicouser posted image . Saj sem jaz tudi prvič tako naredila, pa sem na današnji dan rodila in je bilo vroooče, jaz pa cunj s seboj, kot da je ravno januaruser posted image .
No, jaz računam bolj na en debel bodi, drugače naj bi bila dva ali pa dve mako majčki (ker smo primorci in je tukaj nekako povprešna zimska temperatura 10 stopinj,no, razen ko burja piha), žabice, termo nogavičke čez žabice spodaj (če ne rade dol padajo če jih damo čez pajacka), žameten pajac s stopalci (tokrat raje takega v enem delu, ker ga je lažje oblečiuser posted image (sem se tudi od prvič naučila praktičnostiuser posted image )), tanko bombažno kapico in preko debelejšo zimsko za do avta, rokavičke in čez ali pajaca, če bomo jo peljalo domov v košeku ali jaknico, če bomo jo peljali domov v lupinici (veliko lažje sleči kot pajacka v avtu) in seveda dekico za pokriti.
Rodila bom pa v Postojni, če bo po planu in se mož zapelje ritensko direktno do vhoda v avtu, ki ga je že prej segrel, tako da je brez heca do avta ravno 5 korakov in smo že na toplem (porodnišnice so tako ali tako prevroče in se kuhaš tam noter) in doma smo v hiši, kjer se pripeljemo spet direktno do vhodnih vrat, zato je ne bom oblačila prevroče in predebelo.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.9.2009 9:21:42   
areskaa
Miklarom- iskrene sožalje še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.9.2009 9:26:29   
MAŠKA
Mikalrom, moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.9.2009 9:31:47   
Žaži
nincrli, v vsaki porodnišnici otroku pregledajo kolke, tudi mojemu so jih in je imel oceno 1A, kar pomeni, da ne potrebuje širokega povijanja, vseeno pa priporočajo, da se uporablja še vedno ena povijalna plenička do naslednjega pregleda kolkov, ki je nekako do dva meseca po porodu, ko ponovno preverijo stanje in če je še vedno 1A ne rabiš več široko povijati. Ti pa kar iz lastnih izkušenj povem, da je tista plenička prav fajn, ker otroka nekako kar drži malo bolj pokonci in ga imaš vsaj za kaj prijeti, ker samo v Pamperski ga res nič ni skupajuser posted image .

grahek, super previjalna, jaz imam tudi podobno, trije predali levo in ena vratca desno in mi je tako bilo najbolj praktično in res je super velika površina zgoraj, jaz ga še sedaj na njej previjam in preoblačim pa ima že dve leti.

tweety, na pregled za sladkorno gremo skoraj vse user posted image , mene tudi spet čaka okoli 30t, pa nisem imela v prvo težav s sladkorno, sedaj tudi nič na to ne kaže, ampak preventivno pa to naredijo večini nosečk.
Moraš pa priti tešča v laboratorij, popila boš eno tekočino, ki zgleda kot malo vode, v kateri je stopljenih par jedilnih žlic sladkorja (vendar je to čista glukoza), sladko je ful, tako da ti kar usta zalepi, se pa da popiti, ker je čisto mala količina, samo sladko je fejst. Nato se greš v čakalnico vsesti za točno eno uro, kjer ne smeš ničesar piti ali jesti in čez točno eno uro greš nazaj notri, kjer ti vzamejo kri in nato greš ven in popiješ najmanj pol litra vode, o kateri sanjaš celo tisto uro čakanjauser posted image user posted image .
Meni je bil ta pregled najbolj grozen, ker mi je bilo zelo slabo in kar malo se mi je vrtelo od te glukoze, ker ti res kar kri nabija od tega cukra, tako, da sem si na wc hodila močit čelo, ampak se da preživeti in enim je malo slabo, enim pa čisto nič. Pa kakšno revijo vzemi s seboj, za tisto uro čakanjauser posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.9.2009 9:36:10   
Žaži
Somic, kdo je pa tvoj g? Kam boš hodila v materinsko? Imaš mogoče telefonsko? Ker bi jaz samo poklicala, da preverim, če bom morala sploh hodit, glede na to, da imam že enega otroka doma oziroma, da pridem samo po potrdilo za moževo prisotnost, ker je prvič obiskoval MŠ in tudi pri porodu je bil že zravenuser posted image . Pa za kakšno kavo bi se lahko zmenile, če si za, ko sva že tako blizuuser posted image .

Drugače ima pa moj falotek danes drugi rojstni dan in včeraj sem celo popoldne po malem podoživljala porod (na včerajšnji dan se je vse dogajalo, ob 00.07 sem pa potem imela CR). Je nesel danes v vrtec sladoled za vse in majhna darilca in prav ponosno to nesel vzgojiteljici.
Praznovali smo pa že včerajuser posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.9.2009 9:44:08   
MMMojca
Mikalrom, moje iskreno sožalje!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.9.2009 9:53:45   
anita goitan
Milakrom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?