somic
|
jutro! jaz sem pa danes spala prav fino, tudi na wc sem šla samo 3x, tako, da je to že kar velik napredek za mene. sem pa pristala v postelji včeraj že pred 23.00, ker drugega mi itak ni preostalo, glede na to, da nama je crknil tv... še vedno sem jezna!!! kika!!! ti prav resno tole že. daj počakaj še malo, no... decembra smo! majcyca, poznam tole z dobavnimi roki. grozni so. ponavadi je tako, da se ti večina stvari ujema, potem pa čisto na koncu zaradi ene ali največ dveh stvari ne moreš in ne moreš zaključit zadeve. upam, da poštimaš tako kot je prav za miklavža ne bo pri nama nič posebnega, pri nas nas vsako leto obišče božiček in prinese kakšno malenkost enkica, pri nama se tudi pozna tale euro kriza! groza. res se kar dosti pozna da sem na bolniški (od junija) in pride denarja toliko manj, pa hitro gre... močno močno upam, da bodo v naši firmi letos radodarni tako kot so bili lani, da bo božičnica kmalu na našem računu. govori se, da bo točno tako kot lani- dobili smo okoli 350 eur božičnice in darilo firme, paket, notri pa je bil cel pršut,, šampanjec, eno vrhunsko vino, kava, čokolada, sir, tartufi, nutela, ... in to vse 2x, ker sva oba zaposlena v isti firmi. lani je bilo tega na koncu toliko, da sva kar na okrog delila nincrli, glede suhe kože, jaz imam tudi težave že od nekdaj, zato sem sedaj med nosečnostjo toliko bolj pozorna in dosledna kar se tega tiče. imam pa eno foro, ki so jo nas naučili ko sem delala tečaj za masaže in moram rečt, da je super!!! vsak večer, po tuširanju si kože ne obrišem, ampak si direktno na mokro kožo nanesem baby olje. zdaj na trebuh, rit in stegna malo več kot normalno, potem pa to toliko časa vtiram, da se nekako vpije. sicer pride full mastno in če bi želel vtreti popolnoma do konca bi rabil človek kakšno uro . jaz to malo pospešim, vtiram kakšnih 10 minut, potem pa čisto narahlo obrišem z brisačo- še vedno mora pa pustit za seboj vidno mastno sled (ne ne vem kako pretirano vidno, koža se mora svetit), ker če se obrišeš potem do konca nima pomena. uglavnem to full pomaga. probaj, ne bo ti žal. ker pri meni in moji koži ga ni losiona ali kreme da bi mi pomagal
< Sporočilo je popravil somic -- 5.12.2009 10:14:23 >