|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
5.12.2009 8:54:56   
Anonimen
Jutro!

Veš da je bilo meni Kika ful podobno zadnjič ko sem bruhala, sem najprej mogla sploh dojet a so popadki al mi je slabo. Jaz mislim, da jih nisem imela. A to te je v križu bolelo? Ker mene ni v križu nič, samo tko kot pri menstri, ful me je na veliko potrebo in ful mi je blo slabo.

Še nekaj bi vprašala, imam eno staro omaro s ful grdimi ročaji, pa bi jih zamenjala za otroško sobico. A ste mogoče zasledile da bi se dobilo kakšne domiselne luštne ročajčke, poceni (imajo ful drage po teh Bauhausih in nič posebnega)-mogoče v BC ali kje? Ena mislim da je tudi nekaj omenjala to na forumu, pa sem pozabila že točno kaj.

A se kaj redite ta zadnji mesec? Jaz se user posted image

Hvala za priporočilo za Technomarket, tisti Boschov sušilec se mi res dopade, vedno bolj razmišljam, da bi si ga res privoščila. Pa ne zdi se mi ne vem kako drag. Glede na to, da skoraj ne vem, kakšna je dnevna soba, ker imam 2 stojali s cunjami praktično skoz tam, sprašujem pa se kako bo ko pride še user posted image .

A boste kaj svojim user posted image  kupile za Miklavža? Jaz ne bom verjetno, sploh ne vem, kaj naj bi. Sladkarij imava že itak preveč, mislim, da bo darilo dobil samo za Božička.

Jaz tudi že komaj čakam sneg user posted image user posted image user posted image  Še posebej zato, ker mi ni treba nikamor it hahahah in ga lahko gledam samo iz toplega stanovanjca ven in se mi zdi, da bo prav romantično user posted image

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.12.2009 8:57:54   
Enkica
Punce,
pa kaj je bilo s tole nočjo??? Tudi jaz sem spala ZELO slabo ... zbujanje non-stop, krči, slabe sanje,... ponoči sem celo user posted image zbudila, da mi je pomagal na wc, ker me je tako bolelo v trebuhu, da nisem mogla vstati. Mi je pa uspelo celo noč spati na levem boku in tako čutim sedaj posledice.
Upam, da bo dan lepši ... zdajle grem v trgovino po sveži kruhek, da pripravim zajtrk za naju, ker imava obletnico ... zvečer greva pa v LJ gledat lučke user posted image user posted image user posted image

Tudi midva bova danes postavljala smrekco, juhej!

Želim vam lep dan in čimbolj pridnega Miklavžka user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.12.2009 9:02:23   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Še nekaj bi vprašala, imam eno staro omaro s ful grdimi ročaji, pa bi jih zamenjala za otroško sobico. A ste mogoče zasledile da bi se dobilo kakšne domiselne luštne ročajčke, poceni (imajo ful drage po teh Bauhausih in nič posebnega)-mogoče v BC ali kje? Ena mislim da je tudi nekaj omenjala to na forumu, pa sem pozabila že točno kaj.

Na eni internetni strani imajo ful lepe ročaje, prav za otroške sobe. Vtipkaj v strica Googla "ročaji za otr.sobe" Sigurno ti bo vn vrglo to firmo.

A boste kaj svojim kupile za Miklavža? Jaz ne bom verjetno, sploh ne vem, kaj naj bi. Sladkarij imava že itak preveč, mislim, da bo darilo dobil samo za Božička.

Moj danes dobi za Miklavžka samo suhe slive, čokolado in mandarince.
Sem mu pa kupila za obletnico nogavice in Milka bonboniero v srčku. Se pozna, da je kriza z evrčki, ker sem že od julija na bolniški in smo vse namenili za user posted image
Pomembno je, da se bova midva imela lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.12.2009 9:58:06   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: somic

tole ležanje na levem boku je res že kar težko obvladljivo. nekaj čas mi je uspevalo brez problema, zdaj me pa vleče samo še na desnega... user posted image user posted image user posted image

Jaz ne morem sam na levem spati, spim polovico noči na levem in polovico na desnem, me preveč vse boli user posted image Pa danes ponoči bog ve kak sem spala, me desno koleno boli user posted image Sem rekla zjutraj, da že komaj čakam, da bo mali zunaj, da ne bo več pomembno kak ležimuser posted image

A je še katera, ki ima probleme s suho kožo? Včeraj me je po nogah pa rokah vse srbelo, sem se mogla namazat z losjnom. Pa med prsti na rokah, omg, prav razpadam, bog ne daj, da grem kam brez kreme za roke. Saj imam drugače tud suho kožo, sam to je pa že too much.

Joj kika tebe pa že prav zafrkava to s popadki, bi pomoje najrajše videla, da gre za res pa, da bo mimo a ne?

Za miklavža pa moj nč ne dobi, ker sladkarij imamo tak preveč, mogoč ga bom mal bolj stiskala danes, da ne pride parkelj in ga odnese, čeprav je bil priden letosuser posted image . Sem pa jaz dobila včeraj pulover od njega, brezrokavnik-puli pravzaprav, sam ne za miklavža ampak ker je dobil prvo plačo user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.12.2009 10:10:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Sem pa jaz dobila včeraj pulover od njega, brezrokavnik-puli pravzaprav, sam ne za miklavža ampak ker je dobil prvo plačo user posted image

Wau - pošteno! A ti ga je sam zbral pa prinesel al si šla z njim ga zbrat?

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.12.2009 10:13:56   
somic
jutro!

jaz sem pa danes spala prav fino, tudi na wc sem šla samo 3x, tako, da je to že kar velik napredek za mene. sem pa pristala v postelji včeraj že pred 23.00, ker drugega mi itak ni preostalo, glede na to, da nama je crknil tv... user posted image user posted image user posted image še vedno sem jezna!!!

kika!!! ti prav resno tole že. daj počakaj še malo, no... decembra smo! user posted image

majcyca, poznam tole z dobavnimi roki. grozni so. ponavadi je tako, da se ti večina stvari ujema, potem pa čisto na koncu zaradi ene ali največ dveh stvari ne moreš in ne moreš zaključit zadeve. upam, da poštimaš tako kot je prav

za miklavža ne bo pri nama nič posebnega, pri nas nas vsako leto obišče božiček in prinese kakšno malenkost user posted image

enkica, pri nama se tudi pozna tale euro kriza! groza. res se kar dosti pozna da sem na bolniški (od junija) in pride denarja toliko manj, pa hitro gre... močno močno upam, da bodo v naši firmi letos radodarni tako kot so bili lani, da bo božičnica kmalu na našem računu. govori se, da bo točno tako kot lani- dobili smo okoli 350 eur božičnice in darilo firme, paket, notri pa je bil cel pršut,, šampanjec, eno vrhunsko vino, kava, čokolada, sir, tartufi, nutela, ... in to vse 2x, ker sva oba zaposlena v isti firmi. lani je bilo tega na koncu toliko, da sva kar na okrog delila

nincrli, glede suhe kože, jaz imam tudi težave že od nekdaj, zato sem sedaj med nosečnostjo toliko bolj pozorna in dosledna kar se tega tiče. imam pa eno foro, ki so jo nas naučili ko sem delala tečaj za masaže in moram rečt, da je super!!! vsak večer, po tuširanju si kože ne obrišem, ampak si direktno na mokro kožo nanesem baby olje. zdaj na trebuh, rit in stegna malo več kot normalno, potem pa to toliko časa vtiram, da se nekako vpije. sicer pride full mastno in če bi želel vtreti popolnoma do konca bi rabil človek kakšno uro user posted image . jaz to malo pospešim, vtiram kakšnih 10 minut, potem pa čisto narahlo obrišem z brisačo- še vedno mora pa pustit za seboj vidno mastno sled (ne ne vem kako pretirano vidno, koža se mora svetit), ker če se obrišeš potem do konca nima pomena. uglavnem to full pomaga. probaj, ne bo ti žal. ker pri meni in moji koži ga ni losiona ali kreme da bi mi pomagal

< Sporočilo je popravil somic -- 5.12.2009 10:14:23 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
5.12.2009 10:15:02   
Anonimen
Aja ko je bilo že govora o barvanju las - jaz se barvam na 5 tednov, ker imam odpodaj že sivčke. Sem pa brala, da naj ne bi nič škodilo. Je pa res, da se barvam na temno, odkar sem zvedela da sem  user posted image , ker je tako manj peroksida (prej sem se na svetlo rjavo-blont).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
5.12.2009 10:17:03   
Kika99
nincrli bi bila zelo vesela ja, če bi bilo že za mano. Samo pomoje se bom lepo še celi mesec matrala.

KiA ja bolečine v križu sem tut mela, pa dol me je tiščalo.

Midva sva letos skromna glede miklavža, sva nabavila mal rošer čokoladic, rafaelo,.... malenkosti. Sva se tako iztrošila letos da joj. Tolk nisva zapravila ko sva imela vsak svoj motor user posted image   (avto sva zamenjala, stanovanje porihtala, pa človek se mora še oblečt, pa neki jest, pa........saj veste kako to gre user posted image  )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
5.12.2009 10:19:26   
grahek85
Živjo punce!

Kika, jao, ti si že čist taprava! Sam mogoče je pa fino, da te takole po obrokih zafrkava, bo potem na koncu manj vsega v eni rundiuser posted image user posted image

A se kaj redite ta zadnji mesec? Jaz se

Joj za kljukice si je pa treba ponavadi kar čas vzet, da dobiš lepe. Majo jih skoraj po vseh teh trgovinah ala sam svoj mojster, tako da ti verjetno skoraj ne preostane drugega, kot da jih vse pregledaš. Da bi meli kje prav otroške pa jaz še nisem zasledila. Mogoče pobrskaj tudi po netu, se že vse najde.

Glede kil - ojojuser posted image Jaz očitno kar vzhajam kot hlebček... Ni mi jasno, od kjeuser posted image Jem enako kot prej, pa mam vsak teden 1kg več. Dobro, vem da tudi pikec raste, sam ne za 1kguser posted image Nimam pojma, kaj se to dogaja!!! Menda zatekanje ali kaj, samo potem je bolj v noge ker drugje je ok.

nincrli, jaz pa letos prvič v zadnjih par letih nimam težav s suho kožouser posted image Se vidi, da se bistveno manj gibam zunaj. Drugače pa se mi je do decembra že naredil tak grd izpuščaj (ali nekaj takega) po hrbtišču dlani, k je srbel ko hudič in sem si ga ponavadi (čeprav sem pazila, da ne bi) spraskala do krvi. Vse skupaj je izgledalo obupno, kako leto bolj kako leto manj. Je rekla dr. da je to od suhe kože. Tako da tudi posodo nisem smela pomivati brez rokavic, je blo potem katastrofa. Krema pa seveda nobena dosti učinkovita. Letos mi je pa prav lepo, ker se nič takega ne dogajauser posted image

Za miklavža sva se pa zmenila, da greva na sladoled od rustikeuser posted image , ker šparavauser posted image Pa tut ne morem mu spet parklja kupit, letos je bil res priden...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 5.12.2009 10:21:48 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
5.12.2009 10:30:40   
somic
kaj ni tako, da je zdaj normalno, da se redimo za 0.5-1 kg na teden??? meni je na zadnjem pregledu rekel ko sem šla gor v 14 dneh za 1 kg, da je to ok... res pa je da me je potem za splošno pridobitev kilogramov kar pošteno napizdil, čeprav se mi ne zdi grozno

pred nosečnostjo sem imela 70 gk, prvi vnos v knjižico je bil v 12 tednu, imam 67 kg, na zadnjem pa sem imela vnos 77 kg. user posted image user posted image user posted image

ne vem no, meni se ne zdi to tako grozno, bolj v mejah. mi je pa še sam rekel, da glede na to, da sem kar nekaj shujšala v prvem tromesečju, da se itak šteje to od prvega vnos, potem pa ne vem no...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
5.12.2009 10:35:24   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Sem pa jaz dobila včeraj pulover od njega, brezrokavnik-puli pravzaprav, sam ne za miklavža ampak ker je dobil prvo plačo user posted image

Wau - pošteno! A ti ga je sam zbral pa prinesel al si šla z njim ga zbrat?

Ko smo šli iz Lj. (še moje sestra je bila zraven) naju je peljala na trojane na kosilo potem pa smo se ustavili še v enem šoping centru pa smo mal po trgovinah hodli, tak da sem bila zraven. Itak moram coto vedno probat, če mi je prav user posted image
je pa bil njemu všeč ja, meni pa tudi...

nincrli, glede suhe kože, jaz imam tudi težave že od nekdaj, zato sem sedaj med nosečnostjo toliko bolj pozorna in dosledna kar se tega tiče. imam pa eno foro, ki so jo nas naučili ko sem delala tečaj za masaže in moram rečt, da je super!!! vsak večer, po tuširanju si kože ne obrišem, ampak si direktno na mokro kožo nanesem baby olje. zdaj na trebuh, rit in stegna malo več kot normalno, potem pa to toliko časa vtiram, da se nekako vpije. sicer pride full mastno in če bi želel vtreti popolnoma do konca bi rabil človek kakšno uro . jaz to malo pospešim, vtiram kakšnih 10 minut, potem pa čisto narahlo obrišem z brisačo- še vedno mora pa pustit za seboj vidno mastno sled (ne ne vem kako pretirano vidno, koža se mora svetit), ker če se obrišeš potem do konca nima pomena. uglavnem to full pomaga. probaj, ne bo ti žal. ker pri meni in moji koži ga ni losiona ali kreme da bi mi pomagal

TNX. Vzeto na znanje user posted image bom poskusila.

Glede kg pa meni tud mal bolj naraščajo kot so prej. Pa tud ne jem kaj več. Zdaj mam 7kg+ pa sem rekla, da do 10+ še lahk pridem v teh tednih user posted image (upam, da me kaka višja sila ne bo zdaj za besedo držalauser posted image )

Na zadnjem pregledu pa mi je G omenila kg, ker sem se menda zredila 2,5 kg v enem mesecu, sam meni doma to drugače kaže, ne vem kak majo tam s tehnico user posted image Bom videla zdaj v sredo. Pa tud sem ji rekla, da mi ni jasno kak, če pa ne jem veliko. Pa je rekla no tak pol kg na teden je normalno.
No jaz se po moji tehnici orinentiram, ker sem se tu vagala pred user posted image pa skos vmes in najbolj vidim kak naraščajo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
5.12.2009 10:37:04   
ellie
Jaz sem pa danes imela super nočuser posted image Niti zbudila se nisem nič. Skoraj do 9ih sem spala...pa še takrat me ni nekaj rpetirano lulat.

KiA*** jaz sem ročaje kupila v merkurju. Je bilo kar nekaj otroških na izbiro. Ampak nikjer pa ni neke pretirane izbire. Sem pa vzela rožice od Rujza...cena je bila, mislim da, med 1 in 2 eur. Tak da me niti ni prišlo tak drago..

Miklavž pa je pri nas moja mamiuser posted image  tako da dobiva od nje oba skupaj...kot vsako leto. Ponavadi je kakšna miklavževa vreča s sladkarijami in kakšno šibouser posted image  in priznam, da zdaj že kar čakam, ker nama je zmanjkalo doma sladkarijuser posted image

Kika99 pri tebi pa je to res že prav resno...uff...si sploh ne predstavljam. Jaz pa še kar nisem pripravljena na prihod našega user posted image . Niti stvari nimam pripravljenih...niti psihično še nisem pripravljena. Čeprav pa po drugi strani komaj čakam, da ga vidim..

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
5.12.2009 12:15:32   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Jaz pa še kar nisem pripravljena na prihod našega user posted image . Niti stvari nimam pripravljenih...niti psihično še nisem pripravljena. Čeprav pa po drugi strani komaj čakam, da ga vidim..

Tole pa lahko kar podpišem. Sploh ne vem, kaj mi je. Imam občutek, kot da imam še fuuul časa. Potem pa me vsake toliko časa spreleti, da je samo še kakih 6 tednov. Pa sploh če bo še kaj prej ali pa če bo naše dete vztrajalo v medenični vstavi... Ne vem. Potem pa tudi berem knjige o negi dojenčka v prvem letu, zraven se pa sekiram, če bom sploh znala prav skrbeti zanj... Če bom vedela, kdaj moram kaj... Ojej, a so to hormoni ali kaj? user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
5.12.2009 12:21:03   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Jaz pa še kar nisem pripravljena na prihod našega user posted image . Niti stvari nimam pripravljenih...niti psihično še nisem pripravljena. Čeprav pa po drugi strani komaj čakam, da ga vidim..

Tole pa lahko kar podpišem. Sploh ne vem, kaj mi je. Imam občutek, kot da imam še fuuul časa. Potem pa me vsake toliko časa spreleti, da je samo še kakih 6 tednov. Pa sploh če bo še kaj prej ali pa če bo naše dete vztrajalo v medenični vstavi... Ne vem. Potem pa tudi berem knjige o negi dojenčka v prvem letu, zraven se pa sekiram, če bom sploh znala prav skrbeti zanj... Če bom vedela, kdaj moram kaj... Ojej, a so to hormoni ali kaj? user posted image

jaz sem tudi takšna... trenutno sem popolnoma preokupirana s selitvijo, tako da dejansko res pridejo priprave za baby- ja še na vrsto. od četrtka naprej, takrat se bom po mojem šele začela za res zavedati.

se mi pa tudi dogaja, da v enem trenutku sem popolnoma prepričana v sebe in v mojega, da bova zmogla in da bova dobra starša, po drugi strani pa spet, da pri čem ne bova uspešna.

mislim da so res hormoni, ne vem no...

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
5.12.2009 13:30:08   
grahek85
Punce, jaz sem si prejle oprala lase in sem si vzela malo časa, da sem preštudirala situacijo. Torej, stanje je daleč od vzornega user posted image - strije mam okol in okol beder, razen kakih 5-10cm na sprednji strani. Zadaj se začnejo že na vrhu riti in gredo čez cca dobro tretjino beder, ob zunanji strani podobno, na notranji strani beder so pa malo krajše (juhu). Jih mam pa zato na notranji strani nekaj malega tudi tik nad kolenom. Mislijm... Klinc pa to mazanje, tuki bo genetika verjetno bolj odločilna.

Nič, če mi vse drugo v življenju propade, se še zmeram lahko zaposlim v kakem cirkusu kot človek - zebrauser posted image user posted image  

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
5.12.2009 13:34:08   
grahek85
Dete sočustvuje s svojo mamo in krčevito kolca....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
5.12.2009 13:37:08   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Punce, jaz sem si prejle oprala lase in sem si vzela malo časa, da sem preštudirala situacijo. Torej, stanje je daleč od vzornega user posted image - strije mam okol in okol beder, razen kakih 5-10cm na sprednji strani. Zadaj se začnejo že na vrhu riti in gredo čez cca dobro tretjino beder, ob zunanji strani podobno, na notranji strani beder so pa malo krajše (juhu). Jih mam pa zato na notranji strani nekaj malega tudi tik nad kolenom. Mislijm... Klinc pa to mazanje, tuki bo genetika verjetno bolj odločilna.

Nič, če mi vse drugo v življenju propade, se še zmeram lahko zaposlim v kakem cirkusu kot človek - zebrauser posted image user posted image  

ah no... sej ne more bit tako grozno!

pejdi v lekarno in kupi negovalno olje za strije od eucerina! pomaga pred nastajanjem in reducira že obstoječe strije.

drugega ti žal ne morem svetovat, ker ostali produkti za katere vem se jih uporablja samo v kozmetičnih salonih... user posted image in jih ne boš mogla nikjer kupit

sem pa slišala, da so ženske zadovoljne s tem oljem

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
5.12.2009 13:48:14   
polho3006
Ojoj grahek...saj bo!! Jaz se raje sploh ne analiziram ker...saj ne da sem imela idealno postavo, ampak...izrazito ženska. Kljub temu da sem imela kakšno kilo preveč, sem imela rit... takšno...bilo je kaj prijeti in bila je čvrsta, trda...sedaj pa...vsa sem kot puding. Pa se nisem zredila niti v rit niti v stegna, ampak...vse je takšno...mehko, čudno. Pa saj bo potem ko bo user posted image  na svetu vse to postalo spet čvrsto, upam.

Mene danes spet full dol tišči. Ko stojim me včasih tako zaboli čisto spodaj in v križu da me kar zvije. Včeraj je pa bilo cel dan čisto vredu, danes pa...že od jutra...samo ko sedim je bolje, za ležanje pa še nisem imela časa. SEm se odločila da po DOOOOLGEEEM času spečem kekse in testo sem že naredila. Sedaj mora počivati, potem pa....mmmmm orehovi rogljički za mojega user posted image  ko pride domov. Komaj čakam, mi je prav dolgčas ko s je sobota pa sem sama.

No punce lepo se imejte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
5.12.2009 20:15:06   
Gwendolen
Waaa, na drugi strani smo pristale!!! Pa take čveke drugače!

Kaj delate? A vse Miklavžu pisma pišete in piškote pečete? user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
5.12.2009 20:36:19   
blueeyes*
Se me še spomnite? user posted image user posted image

Nosim dvojnčke in sm še vedno 3v1. Mi je že fuul naporno, vse me dol tišči in nč več prav ne morem. Hočeeeem rodit user posted image
Dans sm bila na pregledu, vse super, zaprta, vrat minimalno zmehčan ampak še nič ne kaže na akcijo.
Dojenček B ima nekje 2900g tadrug A pa 3100 - lepa teža ane?! user posted image user posted image user posted image

Na poti sta kar dva razgrajača!
PDP 2.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3970
5.12.2009 20:51:42   
Enkica

Ali pa smo se malo utrudile? Ne sej se hecam ... očitno je danes tak dan, da smo vse bolj usmerjene v svoje user posted image in user posted image .
Midva sva lepo postavila smrekico in mi je že malo lepše pri srcu, ker je dnevna soba bolj praznična.
Zdaj pa bova malo pojedla potem pa še kakšen film in malo crkljanja.

Jutri bomo pa spet malo bolj aktivne in upam, da današnja noč ne bo tako naporna kot včerajšnja.

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3971
5.12.2009 21:14:12   
somic

samo res ne... pravi dolgčas danes tukaj. če ne prej bo v ponedeljek malo boljše...

Neposredna povezava do sporočila: 3972
5.12.2009 21:35:18   
grahek85
O, blueeyes!!!! user posted image user posted image user posted image Kje si se pa ti potepala tako dolgo... Super, da ste vsi OK!!! Javi se nam še kajuser posted image user posted image user posted image

Kaj delate? A vse Miklavžu pisma pišete in piškote pečete?

samo res ne... pravi dolgčas danes tukaj. če ne prej bo v ponedeljek malo boljše...

He he, se pozna vikend! Mi2 sva tudi bila malo v BTCju, gužva za znoretuser posted image Sma bla v Baby Centru in v Mullerju, pa sem bla čist živčna zaradi mase ljudi. Sva pa kupila še zadnje drobnarije za našega sončka, tako da zdaj čaka samo še zlaganje in pripravljanjeuser posted image user posted image user posted image Se mi je pa blazno zaluštalo, da bi kaj spekla, ko toliko o tem pišeteuser posted image Sam tukaj v Lj nimam nekih pravih odjemalcev, ker jaz (očitno) ne smem tega toliko pojest, moj pa tudi ni ne vem kaj sladkosneden... Mogoče bom naredila kak štrudel iz PZ testa, pa bo. Bomo videli, kake volje bom ju3.

Nič, grem zdaj na crkljanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
5.12.2009 21:35:49   
Gwendolen
Ja, pri nas se tudi smrekica postavlja. Jaz sem samo opazovalka letos, bojo ta težko delo kar drugi opravili. user posted image

Blueeyes*
, ti si pa prava carica. 36 tednov!!! Uau!!! Pa se me kaj pritožujemo, ki nosimo enega. Če sta tam nekje po ocenjenem, nosiš tako težko, kot da bi imela 6 kg bebija notri!!! Ej, vsa čast! Zdaj v bistvu ne bi bilo nič narobe, če bi se maladva že rodila. Za dvojčke je 36 tednov že itak skoraj ZF, je pa res, da je letos žena od sodelavca rodila dvojčici v 39. tednu, vendar sta bili obe tam nekje okrog 2,5 kg, kar je itak tudi pohvalno.

lp*

We're walking in the air

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
5.12.2009 23:09:57   
Kika99
Misija smrekica je uspela user posted image , še tamala nama je pomagala se ji je kar kolcalo ko sva jo postavljala user posted image .

Se pa pozna da je vikend, je bilo pravo zatišje tukaj user posted image

blueeyes vau user posted image user posted image user posted image , jaz nosim samo eno pa me hoče pobrat, kapo dol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?