alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (24.11.2009 8:29:00)
|
jutro, se na hitro oglašam, potem pa delat - uf, kolk se mi več ne da!! [sm=smiley13.gif] še malo... kika, joj kaj berem, držim pesti, da bo vse super, tudi če tvoj [sm=duda.gif] malo pohiti, ena mora odpret sezono! [sm=smiley36.gif] tinncyka, lepo da si se nam oglasila, drži se!! [sm=smiley31.gif] ja ta nova gripa mene tud mal bega- sem zelo proti cepljenju, me pa vseeno zdaj malo skrbi, ko je že par nosečnic zbolelo... moj fant je v službi v stiku z veliko ljudmi (dela na vlaku) in mu bom rekla, naj se gre cepit vsaj za navadno gripo, če jih že firma ne bo poslala, kaj menite?? sama imam pa skoz v torbici razkužilo za roke in ga po potrebi uporabljam, pa več si roke umivam, čisto brez gužve in šoping centrov pa še ne bo šlo, pa tudi težko samo doma in v službi zdržim [sm=zmeden.gif] tud na novoletne štante v staro Lj še nameravam iti bolj v začetku decembra, samo tam je itak zunaj pa po moje ni tako nevarno... kaj pa vem, jaz sem taka da ful rada okol hodim in se niti zdaj nisem še čisto umirila [sm=smiley36.gif] glede [sm=sloncek.gif] smo pa kar skoraj na istem- midva zdaj tudi bolj poredko, mogoče enkrat na teden, pa še to se je treba kar potruditi, da najdeva kak primeren položaj, pa mojga tud malo skrbi, ker mam že tolikšen buši. no ja, saj se da tudi drugače... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|