alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (23.11.2009 12:46:09)
|
ojla punce! mene tole vreme kar mori, ko ni ne sonce ne dež, pol mam pa že raje sneg, da ga ful zapade in pol jasno vreme - upam da bo tako januarja, da se bomo čimprej s pikicami lahko sprehajale! tole pretoplo vreme pozimi mi pa nič ne paše [sm=zmeden.gif] se menite kaj obleči pozimi oz. za iz P - jaz v glavnem nosim pajkice in spodaj dokolenke (zdaj ko ni mraz) oz. žabe če je bolj mrzlo, pa kake dolge tunike oz. puloverčke čez - zdaj je fajn moda tko da sploh ne kupujem nič nosečniških cunj, nekaj mam pa sposojeno. jakne tud nisem kupovala, mi je škoda denarja za ta dva meseca, pač nosim jakno odpeto, saj je toplo in nisem tolk zunaj, al pa kak flis. enako bom za iz P - pajkice in dolg pulover. komaj pa čakam, da bom lahko oblekla tastare oprijete kavbojke, čeprav vem, da bo še dolga... [sm=smiley13.gif] včeraj sva s taščo oprali dva stroja cunj in potem še vse posušila v sušilcu in zlikale (ona je likala, jaz pa zlagala) in vam povem, da so te Tosamine tetra plenice res čudne, tanke in zapotegnje rob imajo, jih je blo prav težko likat (je tašča rekla, da raje srajce lika kot pa to [sm=smiley36.gif]). sva bile kar pridne tako da me čaka ta konec tedna še en stroj plišastih reči za povrh, pa par dekic [sm=bravo.gif] moj lubi se bo pa kopalnice lotil, ker bo vse naredil na novo (površino za previjat pa poličke). kake torbe za v P ste pa pokale - a bolj potovalke ali kufre? meni se zdi kufer prevelik, razmišljam o kaki kao športni torbi ali potovalki, čeprav nimam nič pametnega... Teni RR, pozdravljena spet med nami! Tretjinka, držim pesti, da bo cukr v redu! [sm=bravo.gif] jaz imam kar OK vrednosti, ponavadi tam od 3,0-5,5, redko mi gre čez 6,6, pa se ne držim kaj preveč diete, čokolado čist prevečkrat jem [sm=smiley36.gif] upam, da bo tako do poroda! Sisi77, enako!
|
|
|
|