Tretjinka -> RE: Januarke 2010 - 2. del (20.11.2009 11:28:34)
|
hejla... tudi jaz sušilca ne dam za noben denar! v njem sušim vse! si predstavljate, da bi prala, sušila in likala za 3 otroke in 2 odrasla? no way! jaz si ne....sušilc je res cela zmaga! ZALA, tudi tebe so poslali na durs uredit papirje za porodniško?? si kaj tja klicala ali boš kar potrkala na vrata? "spodnjih" majčk (majčk brez rokavov- kanotirc) z elastičnimi, tankimi naramnicami imam pa jaz full in sicer iz HM...nevem, če se jih dobi zdaj, pozimi, ker jih imam še s poletnih časov (nekatere niti nimajo čist tankih naramnic, pa se jih vseeno da čist lepo, na easy pod prsi potisnit)....pa vse tiste spodnje majčke z mikrofibre imajo tudi ponavadi ozke naramnice in so elastične..ma saj največja fora je v tem, da so fajn elastične, debelina naramnic nima tok pomena....hm...se mi je zdelo čudno, da to sploh sprašujete, ker se jih pa ja dobi povsod, pa sem se zdaj začela zavedat, da mogoče pozimi pa le ne....sem pa jaz v HM kupila majčko z dolgimi rokavi in 2 spodnji majčki, ki sta prav za dojenje zrihtani in sicer tako, da imajo spredaj na križ prepleteno čez prsi, tako, da res lahko zelo diskretno samo tist mali košček joške vržeš ven...:)) majčka z dolgimi je 20 evrov, 2 brez rokavov pa tudi po 20 evrov... lp
|
|
|
|