alex17 -> RE: Januarke 2010 - 2. del (18.11.2009 15:19:01)
|
se še jaz malo javim, ko vidim da pridno čvekate! [sm=smiley36.gif] mamo v službi kar pestro, ker delam samo še slabe tri tedne (točno 13x grem še v službo, jeee) [sm=bravo.gif] pa moram še ene par poročil napisati pa čimveč tamlade sodelavce uvesti, tako da se kar ne spravim na bolniško, čeprav sem res nameravala [sm=zmeden.gif] samo je tako, da smo dokaj majhna firma in se zelo pozna vsak dan, tako da kar ne morem ostati doma... modrček za dojenje sem kupila v Mullerju, tak navaden bel bombažen za 8 €, kar je res ugodno, bom pa potem verjetno še kakšnega morala. so se mi pa dojke povečale iz B na C, obseg pa iz 75 na 85, tako da zdaj kar konkretno izgleda. [sm=smiley36.gif] aspirator za nosek pa še nisem kupila, mogoče ga od koga dobiva za darilo, mi je pa sestrična svetovala takega na baterije, je rekla da je un, ki se ga priklopi na sesalec, zelo nepraktičen. s pranjem pa začnem ta vikend in če bo treba še naslednjega, pa torbo si bom spakirala - a ja, jaz bom vzela še jutranjo haljo (sem jo naročila iz kataloga Quelle in je super mehka in fajn, jo bom imela vsaj ko bojo obiski). se pa psihično prepričujem, da bo piki lepo počakal v trebuhu vsaj do novega leta [sm=smiley36.gif] je piki danes zelo živahen, jutri na UZ pa ga bom spet videla in upam, da je lepo zrastel (naj bi že, če sem se v dveh tednih zredila za dober kg!) napotnice za CTG mi pa še ni dala, verjetno jo bo naslednjič. a ja, danes je moj lubi uradno postal bodoči očka, sva uredila zapisnik na CSD! [sm=bravo.gif] v 8 dneh po porodu mora iti tja in sporočiti podatke o otroku (datum in kraj rojstva, ime in priimek) in dostaviti svoje papirje za očetovski dopust. je pa v zapisnik že zdaj napisala ime, ker ga že veva... [sm=jezicek.gif] čau, lepo se merkajte!
|
|
|
|