Gina -> RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... (13.9.2009 20:14:03)
|
Umpa, nisem mogla vsega brat, samo do strani dva sem prišla, kjer si napisala, koliko je otrok velik in težek... Pa luba duša, to je čist normalno. Otrok sploh ni debel. Ljudje ki ti pravijo, da je debel niso. Z njimi je neki narobe. Imam tri otroke. En je jedel kot volk do leta in pol in bil vedno suhec, telo se je navadilo kurit hrano, ker je vedelo, da bo vedno dobilo še al kaj se je dogajalo, pojma nimam, vsekakor se ga nič ni prijelo. ko je postal izbirčen in nekaj časa komaj kaj jedel, je skoraj samo senca namesto njega okrog hodila. Bejba je jedla skoraj nič, pa vse se jo je prijelo. Se spomnim, da je jedla miniaturne obroke, da sem se spraševala od česa živi. Telo se je po moje navadilo šparat, vse shranjevat. Ta mali je ogromne količine hrane že odkar se je rodil, v porodnišnici so mislili, da mleka nimam, ko se je po podoju dobesedno nažrl še 80ml dodatka kot novorojenček, pa je bil po kilaži in velikosti vedno čist normalen, sicer velik, ampak ni nič debel - pa je imel iste kile kot tvoj pri istih letih na isto velikost... pa mu nihče ni nikdar rekel, da je debel, ker tudi ni bil. IMeli so pa take mere: 1. - 12kg, 90cm - pri dveh letih 2. - 12kg, 86cm - pri letu in pol 3. - 12kg, 79cm - pri enem letu
|
|
|
|