Anonimen -> RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... (8.9.2009 22:33:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma sej ne mislim da je treba zdej otroka šopat z maščobouser posted image sam pač, eni rews mislijo, da je to sovražnik št.1 in pol vse kuhajo in pečejo brez olja, otrokom dajejo dietne in kao light čokolade in bomboneuser posted image itd. nene , saj tudi moj sin dobiva vse polnomastno, pa sadne jogurte mu kupim , poje tudi kak puding, pa pico, pa pečen krompirček... tudi če kam gremo, sploh ne kompliciram, samo preprosto on ima po parih žličkah dost, na oko poje na obrok 50 gramov (če). samo hočem povedat, da večinoma kuham zdravo, pa vseno taka teža. men osebno se ne zdi blazno debel, dokler ga ne vidim ob drugih otrocih, potem res vidim da ga je skupaj dvakrat toliko. ampak preprosto se pa še ni zgodilo, da bi kdo šel mimo, ne da bi komentiral da je debel. Ok, ce je debel, je debel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Vztrajaj pri zdravi prehrani, samo ne pojdi tako dalec, da se bos z njo obremenjevala...Jaz bi se bolj skoncentrirala na to, da je otrok aktiven, da je na svezem zraku, da se veliko giblje, kot na samo prehrano. Ker ce se zacnes prevec vrtet okrog nje, je lahko to obup in zate in za otroka.
|
|
|
|