Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 14.9.2009 15:02:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Punce dejte napisat svoje komentarje! A je boljse imeti starejsega moza...razlike do 10 let ali do 2-3 let?Je boljse zivljenje znjim(kaksno razumevanje ima vas partner,ali vas razume)??? to je pa po moje največ odvisno od karakterja, nimajo leta toliko za opravi v tem kako se boš z nekom razumela, vsaj po moje ne. Aleluja ! Glas razuma!
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 14.9.2009 15:04:25
|
|
|
|
Zamima
|
bakfark se strinjam s tvojim razmišljanjem malo više .
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 14.9.2009 15:05:22
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Punce dejte napisat svoje komentarje! A je boljse imeti starejsega moza...razlike do 10 let ali do 2-3 let?Je boljse zivljenje znjim(kaksno razumevanje ima vas partner,ali vas razume)??? to je pa po moje največ odvisno od karakterja, nimajo leta toliko za opravi v tem kako se boš z nekom razumela, vsaj po moje ne. Aleluja ! Glas razuma! vedno in povsod
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 15.9.2009 15:06:46
|
|
|
|
water lily
|
Sej nism mogla vse prebrat me je kar glava začela bolet Moj je starej 4 leta. Pa tud če bi bil 10. Dol mi visi. Mladički mi pa nikul niso bli všeč Kar se pa tiče tega kdo k bajti more več keša prnest ....ma uscala se bom .....ne morem vrjet kolk žens se še zmer z metlo pa smetišno rodi ... Še sreča da mene nikol ni mikalo kako zgleda v votlini živet
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.10.2009 9:10:52
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.10.2009 11:30:09
|
|
|
|
bayb77
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily ne morem vrjet kolk žens se še zmer z metlo pa smetišno rodi ... Še sreča da mene nikol ni mikalo kako zgleda v votlini živet mega....
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 21.11.2009 17:49:54
|
|
|
|
liam.90
|
ojoj,..punce in fantje,... ful smeh vse skp,... sm pa mlenja da so leta tisti relativen pojem,...jst in moj sva kar konkretno 9 skor 10 let razlike,... med nama je sicer ni občutiti, jo pa občuti njegova bivša punca, ki po parih letih ševedno neve kako bi zadevo primla v svoje roke. (huh, ta mi skoraj nepusti žurat umiru, brez konfliktov.) Tudi njegova mama v tem vidi kar velik problem,...glede na to da živim pri njemu, sm še premlada za marsikaj. (varjanta: joj pa ja nebo otrok,..še takooo mladi,.. ojoj!!!) no, tako bom rekla marsikdo opazi to razliko v letih, vendar dokler mene ne ovira mislim da je ok,... Jst in moj dragi uživava v najini pravlici, pa še tako moški zgleda, mogoče prav zato nima primerjave z nekom mojih let! Pa nej še kdo trdi da so mlajši boljši,...
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 21.11.2009 19:52:19
|
|
|
|
rija
|
sicer stara tema....pa vendar.... vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let. torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 let kriza. jaz v najbolši formi on pa v zatonu.....
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 21.11.2009 20:12:42
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer stara tema....pa vendar.... vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let. torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 let kriza. jaz v najbolši formi on pa v zatonu..... Rija naša dva sta 15let razlike. Ata 60 let , mama 45 let. No pa ti morem povedat, da bi ati takoj šel kam plesat, na pijačko, keglat... Mama pa noče nikamor. Enostavno ji za nič ni.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 21.11.2009 23:22:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Mama pa noče nikamor. Enostavno ji za nič ni. tudi take so. in drugačni moški. isuse.....sem veliko, veliko bližje tvoji mami po letih kot tebi....
< Sporočilo je popravil rija -- 21.11.2009 23:23:37 >
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 7:39:40
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Mama pa noče nikamor. Enostavno ji za nič ni. tudi take so. in drugačni moški. isuse.....sem veliko, veliko bližje tvoji mami po letih kot tebi.... eh ni tak hudo.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 15:09:22
|
|
|
|
liam.90
|
rija, če se s partnerjem ujameš, verjetno ti ni teško bit z njim, če ga maš rada in tako naprej,..nebom pisala pravlice. Neglede na leta, ... ni dejstva da se umirimo, ko dosežemo določeno starost. S partnerjem se ujameš takrat ko se ujemaš v vseh pogledih,...to pomeni da negelde na leta se dve osebi lahko ujemata, je tko? In kaj če bi jih mela ti 40 tvoj partner 60, svoje življenje bi oba prilagodila,... sej ljubezen gradi na zaupanju, najverjetnje boš oz. bo pridobil/a veliko zaupanja in vere vate oz. ti v njega, ko se bo nekdo potegnil zate in bil pripravljen se prilagoditi, v situaciji v kateri si, ti pomagati prebroditi vse kar koli že,... Mogoče pa NISO NEKATERE "očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let" , jst si predstavljam kaj bo,...če se sedaj ubadam s tem kako bi se lahko eden drugemu prilagidila, se bom verjetno tudi v bodočnosti in je to tisto kar bom nesla v zakup z mojo zvezo, če bom želela da mi uspe. Najverjetneje starost vpliva tudi na to kako gledaš na stvari, in se ti sedaj zdi nemogoče, da obstajajo ljudje, ki se znajo prilagoditi, in vejo kaj ljubezn v resnici je. Marsikdo živi s tako ali drugačno razliko in so kos svojemu življenju, jim uspeva,..kaj potem rečeš na to?
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 15:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Leta so samo številke in nič drugega. Edino, kar je pomembno, je medsebojno razumevanje ne glede na leta, ki pa je možno samo ob obojestranski zrelosti za kaj takšnega. Vse ostalo je balast. moj je po letih kar precej starejši od mene, zrelejša sem pa še vedno jaz... (se počutim kot hruška )
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 16:13:13
|
|
|
|
rija
|
liam....saj, izhajam iz svojih let, 39
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 22:15:53
|
|
|
|
SINEJA
|
Sama sem do nekje 35 leta bila mnenja,da leta niso pomembna,če sta dva sorodni duši.Danes pri skoraj 40(še leto inpol)pa si nekako ne znam predstavljati,da bi imela partnerja abrahamovih let.To mi nekako ne gre v račun,pa ne vem ali zato,ker poznam precej abrahamovcev,ki imajo povsem drugačne poglede na svet in povsem drugačne želje kot jih imam sama.Tak da kaj pa vem,mogoče ženske v starejšem moškem(15 let in več)iščejo očeta,moški pa v mladi ženi izgubljeno mladost.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 22.11.2009 22:18:16
|
|
|
|
rija
|
abrahamovec še prođe....samo en 60 letnik ne vem, no....mene bi bilo ful strah, da parkrat na teden podleže aja.....brez veze bi se sekirala....saj bi se dogajalo mogoče parkrat na leto
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 0:20:37
|
|
|
|
sahary
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer stara tema....pa vendar.... vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let. torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 let kriza. jaz v najbolši formi on pa v zatonu..... midva sva razlike 17,5 let skupaj sva že 10let, imava 4 božanske otročeke in ne , ne menjam, niti let mu ne bi odbila če bi imela možnost zaenkrat seks fenomenalen, po vseh letih, v zakon in družino vnaša kar mogoče partner mojih (30) let ne bi znal, mogoče hotel... ne vem kaj bo čez 10, 20 let.... ampak živim tukaj in zdaj....kar sem čutila, živela 5min nazaj ne morem nikoli več priklicati, in da bom jutri tukaj mi tudi nihče ne jamči...pa če sem 30, 50 ali 70 let... ta trenutek je vse kar imamo in to ponavadi pozabljamo zato je vseeno kater emšo je na osebni
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 8:30:17
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer stara tema....pa vendar.... vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let. torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 let kriza. jaz v najbolši formi on pa v zatonu..... No ta čas , ko si ti razmišljala o nas (in nam podobnih ) sem jaz mlada še ne 40 letnica seksala s svojim še ne šesdestletnikom . Enih petič prejšnji teden .
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 9:54:10
|
|
|
|
rija
|
čaki, tvoj je ja izjema
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 9:56:05
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 9:59:41
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema sej samo izjeme lahko imajo 20 let mlajše ženske. Ne more imet vsak 60-letnik, štiridesteletnico ...mora bit stajliš šesdesetlenik ...ampak s tem ne mislim pleše + plus kabriolet... ...čeprav sebe si ne predstavljam...mi bolj paše moj 33 letnik
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:00:30
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj tvoja mama je pametna ženska (in nekje sem zasledila, da tudi babica dosega te standarde) midva sva narazen 8,5 let. vedno so mi bili všeč starejši in umirjeni (najbrž zato, ker sem sama precej podivjana)
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 23.11.2009 10:09:14 >
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:32:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj pametna mama hugica, hvala za tole, sem se vsaj narežala, ker tulim že celo jutro
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija , ker tulim že celo jutro ka te je?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?