NATAŠA35
|
zaki po moje more tvoja malo stvari razčistit, ker ni nič narobe, če si šel s kolegi vsak petek nekam ven in tudi kako pivce zvrnil vase...ne vem, kaj se kuja sedaj, razen če nisi prišel naliman domov in ji težil, če se je pa strinjala z izhodi, potem pa ne vidim, zakaj ti tole meče naprej... daj ji čas, ne teži ji, malo se oddalji od nje, pusti ji dihat, čez nekaj časa pa se pogovorita, kaj ona pričakuje od tebe in kaj ti od nje...ne pristani na vse njene zahteve, samo zato ker želiš da se čimprej vrne, ker si se potem dragi moj dobesedno zaribal... ti pa svoje kolege ne pusti na cedilu, mogoče samo zreduciraj izhode na 2x/mesec, omili alhokol, ker drugače te bodo gledali kot copato, pa tudi sam potrebuješ malo moškega čveka, a ne da? jaz svojega pustim, ker vem da potrebuje tudi moško družbo in rabi malo, da se odklopi od otrok in mene , on pa tudi mene, tako imava uštimano in deluje... ne krivi sebe preveč, ker je tudi ona dosti kriva...sploh pa se mi zdi kot ena razvajena smrklja, ko ni po njeno gre jokat k mami, pa brez zamere za to opazko...ti si njena družina in s tabo bi morala reševat probleme, ne pa s starši... želim, da vama uspe, da se pogovorita o vsem in upam, da bosta našla rešitev, ki bo obema dobra...