Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 23:00:21
|
|
|
|
niki5
|
selena, če najdeš kakšno stran z melodijami mi javi, jaz bi tudi imela :)
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 23:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot vidiš, sem ti jih ravnokar pripopala. Pa lahko noč!
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 23:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena, če ti je všeč Dillema, I'm blue, Call on me al pa V soju luči (Tabu) al pa Vs ekar si želiš od Omarja, ti lohk jst pošljem :)
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 23:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa še Flashdance in Jingle Bells pa Merry Xmas mam:)- Pa Tise is high tako full zanimivo - sestavljeno na tastari Nokii, pa full dobr zveni polifonično:)
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 6.6.2005 9:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica, hvala za ponudbo, ampak jaz bi si naložila kaj drugega, predvsem slikice so krasne. Glede linkov pa bom upoštevala... dokler ne bom spet pozabila na presledek. :)-
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 6.6.2005 9:22:10
|
|
|
|
niki5
|
selena, a misliš da poznam vsak računalnik in telefon, ki je kdaj koli bil narejen :zmeden: priznam da pojma nimam o tvojem računalniku kje ima IR, niti ne vem katerega imaš.. Priznam pa da o svojem telefonu in računalniku vem vse sama kar potrebujem. :) Če pa ne vem pa pogledam v navodila.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 6.6.2005 10:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav gotovo ga ne poznaš kot tudi jaz ne poznam vseh ostalih pa tudi pri svojem marsičesa ne, dokler tega ne rabim. In glede na to, da pojma nimam, kaj je IR in kako izgleda (al je to priključek al lučka ali kaj jaz vem kaj) verjetno ne bi bilo težko, če bi razložila malo bolj obsežno ali pa se odločila, da NE odgovoriš. Se mi je zdelo, kot da moram prav prositi za vsako besedo... vprašam nekaj, dobim drugi odgovor. Prosim še enkrat, pa je spet nekaj tretjega... sicer pa, škoda besed, vsak ima svoj stil pomoči. Čeprav jaz take ne potrebujem. In ja, ni me strah zapisati svojega mnenja in brez problema ga zapišem pod svojim imenom. Hvala lepa za tako pomoč!
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 6.6.2005 11:21:58
|
|
|
|
niki5
|
Pri mojem računalniku se nič ne vidi, nekje naj bi se pa videlo. Nisem ekspert in to sem tudi povedala! Po zadnjem včerajšnjem odgovoru sem odšla spat, nisem pa vedela da bom s tem izvala tvojo slabo voljo. Očitno so moji odgovori zate večje breme zato brez skrbi ne bom te več z njimi spravljala v slabo voljo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?