Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 21:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš IR al pa Bluetooth?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 21:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da bi vedela.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda, da jih zastonj na netu ni. Razen če ti nekdo pošlje melodijo z njegovega telefona (tako, ki jo je prej že sam snel in plačal).
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:03:34
|
|
|
|
k1
|
če maš nokio, si lahko z nokia.com davnlovdaš zastonj.ampak ni neke izbire¨!
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ko boš vedela, boš tut vedela, a lahko zastonj loadaš al ne:)-
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mnenje "strokovnjka", pa ne mene: polifonična melodija je večglasna melodija in te so vse plačljive, ker so avtorske.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj ti meni, ribica, razloži, zakaj se ti dve stvari sploh uporabljata, pojma nimam. Za IP (ali kar si že napisal) pa še nikoli nisem slišala. Nekaj zastonj strani z muziko in logosi sem sicer medtem našla, ampak na računalnik se mi naloži komad v *mid formatu, z njim pa v računalniku nimam kaj početi.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:12:25
|
|
|
|
niki5
|
no in recimo, da imam IR, a se jih da kje brezplačno dol sneti :zmeden:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je IR?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:15:05
|
|
|
|
niki5
|
infra red
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj naj z njim počnem, topim celulit na stegnih? :)-
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:20:38
|
|
|
|
niki5
|
za moje pojme je tako vseeno kaj imaš, razlika je samo v času ko dawnloadaš, pač pri IR-ju traja dalj.. tako da selena če nimaš kakšnega novejšega telefona imaš verjetno IR.. mene pa še vedno zanima kje bi dobila kakšno free melodijo :) pa na nokia strani se ne znajdem,, a je mogoče kakšen direktni link :zmeden2:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:21:27
|
|
|
|
niki5
|
download-aš :ups:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še zdaj mi nisi povedala, čemu ta IR služi... sicer pa pojma nimam, kaj imam, še tega ne vem, katere znamke je telefon :)-. Videla sem nekaj strani, kjer si za plačilo pošlješ melodijo na telefon, to mi je logično, kako funkcionira. Potem je nekaj takih, kjer so zapisane note, ki jih moraš vnesti v telefon, ampak tega se mi ne da. Potem pa so take, kjer si na računalnik preneseš file. In kaj naj z njim počnem? Če malo nevrone vklopim, potem se da verjetno s kako tehnologijo prenosa preko infra žarkov prenesti vse skupaj s pc na telefon?! Dejmo ribica, razloži malo...
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kt da ma Riba kej pojma..jst sam vem, da mojmu telefonu manjka LE infrared alias IR in fotič, pol bo pa perfect. IR je funkcija s katero prenašaš podatke iz compa na mobi ali pa iz mobitela na mobitel. Bluetooth isto. Ampak ker moja Nokia tega nima, ti kej več ne znam povedat:zmeden:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, no, saj se mi je zdelo, da bo kaj takega... ok, potem pa s temi logosi - kar fajn so - in muziko nimam kaj počet. Še dobro, da si me potolažila, sem mislila, da sem spet sto let za kačami s temi zadevščinami, pa vidim, da se drugim približno toliko sanja kot meni. Je kje katera, ki ima to zadevščino, in mi stvar zdownloada in mi jo pošlje na moj telefon? ;) :angel:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:39:03
|
|
|
|
niki5
|
ja OK jaz sem mislila, da če rečem downloadaš, da se to potem ve kaj mislim :ups::ups: je fiš bolj natančno razložila :)
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako čisto s firbca... kako pa se IR tehnično izvaja? Na kaj priključiš računalnik? Kaj pa USB priključek, a si lahko z njim kaj pomagam?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:45:20
|
|
|
|
niki5
|
samo usmeriš v računalnik (tam kjer ima IR), je pa res da če telefon premakneš pade povezava takoj dol, v tem je sploh smisel IR, brez priključkov.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekhm... kje pa ima računalnik IR? :zmeden: :((
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:47:50
|
|
|
|
niki5
|
jaz vem, da je meni sodelovec še na starme telefonu snel dol ozadje preko USB, ker tam nisem imela IR, samo mislim da je odvisno kateri telefon imaš..
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:50:09
|
|
|
|
niki5
|
če nimaš telefona z IR ne boš mogla preko računalnika prenašati z IR-om
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram pogledat v navodila, ampak glede na to, da ima gor polifonične melodije in možnost 3d grafike, je prav verjetno, da ga imam. No, kje pa je IR na računalniku?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:56:15
|
|
|
|
niki5
|
vsak računalnik ima drugje boš že usmerila telefon v računalnik pa ni hudič da ne boš našla, toliko pa že lovi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?