|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v nocno spanje
5.6.2005 21:08:33   
Naja31
Ojla,

mojega sončka zvečer vedno dojim v ležečem položaju v najini postelji. Skoraj vedno med dojenjem zaspi in se jaz potem potiho izmuznem s postelje. Prvi mesec je itak spal pri nama, ker svoje posteljice ni maral, tako da ga nisem nikamor premikala, zdaj ga pa vsak večer prenesem v njegovo posteljico. Problem pa je ke se mi zgodi, da se pri "prenosu" zbudi in potem začne jokati.
A imate kakšen nasvet?
Jaz sem zvečer tako utrujena in vsa happy ko zaspi, da mi je res težko potem ga še umirjati in ponovno uspavati. Nočem pa ge več puščati, da spi pri nama, kar bi bilo najbolj enostavno, ker se tudi midva potem ne naspiva najbolje, ko mali kraljuje na sredini postelje.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v nocno spanje
5.6.2005 21:25:50   
NinaŠ
Podoji ga sede (na stolu, postelji) in ga potem takoj odloži v njegovo posteljo. :zmeden: ...če bo delovalo

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v nocno spanje
5.6.2005 22:34:32   
Anonimen
Priporočam ti da ga čim prej navadiš na posteljico, vem da je utrujajoče, ampak se bo splačalo. naša je tako do 1,5 leta spala pri naju.Groza za vse skupaj ker se sploh nismo naspali.

Čim prej tem bolje.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   v nocno spanje
5.6.2005 23:02:35   
beba76
Jaz mojega zmerom dojim leže. Se mi pa zadnji teden ponoči dogaja, da zraven tak močno zaspim, da me zjutraj mali zbudi in je še vedno pri meni. On sicer brez problema spi v svoji posteljci, a se bojim, da bo na tak način poštudiral, da je pri mamici itak lepše.
Probaj sede, kot ti je ena že napisala, a tudi v tem primeru ga boš mogla prenest v njegovo pojstlo. Pri meni se to ni obneslo, saj sem tudi tako poleg zaspala in me je pol bila vse groza, saj bi mi mali lahko med spanjem padel iz rok, pol bi pa bil cirkus!

Jaz mojemu v primeru, če se mi pri prenosu v njegovo posteljico zbudi (če seveda ne zaspim, ko ga hranim in se zbudim komaj, ko je naslednjič lačen), podturim dudo in je mir. Tako da probaj s tem, če seveda sploh ima dudo.

Pa čimveč spanja!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   v nocno spanje
6.6.2005 0:26:44   
pikapoka27
Ko ga dojiš (leže ali sede) imej pod njim vedno oddejo, plenico, ... s katero ga potem položiš v posteljo. Na ta način bo čutil toploto in mogoče ti uspe. Pri nas je pomagalo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   v nocno spanje
6.6.2005 7:11:21   
puncica
Tako kot je napisala NinaŠ. to še najbolj pali:zmeden:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   v nocno spanje
7.6.2005 17:58:25   
sončnica14
Meni pa ni čisto jasno, kako to prakticirate (dojite v leže in se potem zmuznete stran). Jaz ga zvečer in ponoči tudi dojim v leže, ampak saj ga moram potem itak dvigit, da podere kupček, potem ga pa dam direktno v njegovo posteljico. Tako da če bi se zbudil bi se že pri podiranju kupčka.
Ali ve nič ne podrete kupčka in ga kar pustite v leže?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?