v nocno spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Naja31 -> v nocno spanje (5.6.2005 21:08:33)

Ojla,

mojega sončka zvečer vedno dojim v ležečem položaju v najini postelji. Skoraj vedno med dojenjem zaspi in se jaz potem potiho izmuznem s postelje. Prvi mesec je itak spal pri nama, ker svoje posteljice ni maral, tako da ga nisem nikamor premikala, zdaj ga pa vsak večer prenesem v njegovo posteljico. Problem pa je ke se mi zgodi, da se pri "prenosu" zbudi in potem začne jokati.
A imate kakšen nasvet?
Jaz sem zvečer tako utrujena in vsa happy ko zaspi, da mi je res težko potem ga še umirjati in ponovno uspavati. Nočem pa ge več puščati, da spi pri nama, kar bi bilo najbolj enostavno, ker se tudi midva potem ne naspiva najbolje, ko mali kraljuje na sredini postelje.

Lp, Naja




NinaŠ -> v nocno spanje (5.6.2005 21:25:50)

Podoji ga sede (na stolu, postelji) in ga potem takoj odloži v njegovo posteljo. :zmeden: ...če bo delovalo




Anonimen -> v nocno spanje (5.6.2005 22:34:32)

Priporočam ti da ga čim prej navadiš na posteljico, vem da je utrujajoče, ampak se bo splačalo. naša je tako do 1,5 leta spala pri naju.Groza za vse skupaj ker se sploh nismo naspali.

Čim prej tem bolje.




beba76 -> v nocno spanje (5.6.2005 23:02:35)

Jaz mojega zmerom dojim leže. Se mi pa zadnji teden ponoči dogaja, da zraven tak močno zaspim, da me zjutraj mali zbudi in je še vedno pri meni. On sicer brez problema spi v svoji posteljci, a se bojim, da bo na tak način poštudiral, da je pri mamici itak lepše.
Probaj sede, kot ti je ena že napisala, a tudi v tem primeru ga boš mogla prenest v njegovo pojstlo. Pri meni se to ni obneslo, saj sem tudi tako poleg zaspala in me je pol bila vse groza, saj bi mi mali lahko med spanjem padel iz rok, pol bi pa bil cirkus!

Jaz mojemu v primeru, če se mi pri prenosu v njegovo posteljico zbudi (če seveda ne zaspim, ko ga hranim in se zbudim komaj, ko je naslednjič lačen), podturim dudo in je mir. Tako da probaj s tem, če seveda sploh ima dudo.

Pa čimveč spanja!




pikapoka27 -> v nocno spanje (6.6.2005 0:26:44)

Ko ga dojiš (leže ali sede) imej pod njim vedno oddejo, plenico, ... s katero ga potem položiš v posteljo. Na ta način bo čutil toploto in mogoče ti uspe. Pri nas je pomagalo.




puncica -> v nocno spanje (6.6.2005 7:11:21)

Tako kot je napisala NinaŠ. to še najbolj pali:zmeden:




sončnica14 -> v nocno spanje (7.6.2005 17:58:25)

Meni pa ni čisto jasno, kako to prakticirate (dojite v leže in se potem zmuznete stran). Jaz ga zvečer in ponoči tudi dojim v leže, ampak saj ga moram potem itak dvigit, da podere kupček, potem ga pa dam direktno v njegovo posteljico. Tako da če bi se zbudil bi se že pri podiranju kupčka.
Ali ve nič ne podrete kupčka in ga kar pustite v leže?




Stran: [1]