Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 18:18:44
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem vozim 1 uro in pol v eno smer. NISI EDINA , jaz tudi 1 uro in pol v eno smer
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 20:23:43
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem se pet let vozila več kot uro v eno smer, zadnji dve leti pa samo še 10 minut (in sem še zdaj vesela, da sem zamenjala službo).
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 20:41:27
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy 6 minut v eno smer (če mam vse luči na semaforjih zelene) Točno tako tudi jaz.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 20:49:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
15-20 min
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 20:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol urev eno smer, če ni gneče - se zgodi, da tud 40, 50 minut. In upam, da tud meni uspe dobit službo kje bližje.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 7:51:10
|
|
|
|
mika
|
10-20min....odvisno od prometa. IN Kot kaže, samo še ta mesec
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 8:30:52
|
|
|
|
pety78
|
30-40 minut v eno smer (45 km). Res, da bi raje imela službo bližje, vendar se rada vozim. Sploh, ker poslušam dobro glasbo in sem sama s sabo in svojimi mislimi. Tega kasneje čez dan več nimam.
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 8:34:19
|
|
|
|
viv_
|
Pol urce v eno smer, odkar je šentviški tunel... dokler ni bilo tunela pa skorej eno uro.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 10:46:54
|
|
|
|
srki
|
Se strinjam z Nutelo. Opcija, da se preselim bliže...kaj pa sem na boljšem, če je pa v LJ ali bližnji okolici vse tako drago? Za tak dnar, kot sem kupila hišo, bi tu dobila verjetno kakšno garsonjero. Jaz sem se tako navadila, da mi tista ura tako hitro mine, je pač res, da me ni 12 ur doma, ampak tako je. Če bi si pa bližje iskala službo, pa vemo, kako je danes s temi službai za določen ali nedoločen čas in kaj vse se dogaja. Potem je pa spet problem, ko bi si morala omislit svoj avto-zopet en strošek več. Fajn mi je, ker se z mojim oba voziva skupaj.
< Sporočilo je popravil srki -- 8.9.2009 10:47:14 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 11:43:24
|
|
|
|
mala maja
|
danes od Komende do Domžal 45 min in včasih več drugače pa okoli 20-25 min za tistih ubogih 15km
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 12:06:06
|
|
|
|
ema79
|
Jaz se vozim 1 uro in 10 min v eno smer, od tega imam samo 10 min hitre ceste, ostalo vse AC. Res je, da grem ob 6h od doma in sem doma 16.45, samo vse odtehta to, da imam tak super kolektiv in hodim z veseljem v službo, pa še sama se ne vozim, smo 3-5, odvisno od dneva, redko kdaj, da moram sama.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 17:28:23
|
|
|
|
Sofi
|
6 minut
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 17:56:54
|
|
|
|
tanjusi
|
kolk pa dobite potnih stroškov tisti ki se vozite -ne vem 1,5 ure recimo?
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 8.9.2009 20:25:43
|
|
|
|
Urša
|
Jaz dobim znesek mesečne vozovnice, če sem seveda vse dneve prisotna.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?