Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 19:27:03
|
|
|
|
jakaracman
|
10-15 min.Hura!
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 19:51:53
|
|
|
|
emmy
|
5 - 10 minut v eno smer.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 19:52:35
|
|
|
|
ključek
|
dobrih 45 minut v eno smer. če je pa gužva, pa včasih traja tudi uro in pol.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 20:18:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem vozim 1 uro in pol v eno smer. Ja, fak... kam hudiča se pa voziš? V Italijo? Pri meni je odvisno. Lahko 5 minut, lahko eno uro. samo res. V 1,5 uri prideš iz MS, v LJ 200 km
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 21:51:03
|
|
|
|
nu_tella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem vozim 1 uro in pol v eno smer. Ja, fak... kam hudiča se pa voziš? V Italijo? Pri meni je odvisno. Lahko 5 minut, lahko eno uro. samo res. V 1,5 uri prideš iz MS, v LJ 200 km Ja prideš če ne upoštevaš omejitev in to le do znaka Ljubljana ;) Glej jaz sem tudi na Tržaški/Dunajski (izvoza iz obvoznoce) v cca v eni uri in deset minut. Pol rabim pa še min 20 minut do službe + parkiranje in hoja do službe. Je takoj urca in pol v eno smer :((( Kaj čmo. Ni druge dokler bojo stanovanja tako pregrešno draga... kaj bo, ko bojo otroci...ne vem kdo mi jih bo vzgajal...
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 22:00:35
|
|
|
|
hothien
|
5-10 minut peš.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 22:16:36
|
|
|
|
Sonrisa
|
5 minut peš skupaj z otrokoma.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 22:17:40
|
|
|
|
donat
|
1 uro v eno smer, potni stroški pa so vrnjeni 60%
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 5.9.2009 22:27:40
|
|
|
|
Gina
|
Najpogosteje med 40-50 minut, drugače rečeno med 35 in 60min Ampak res, v eni uri in pol sem jaz že skoraj iz Po v Mb. Uau, meni se je pa zdelo, da se jaz daleč vozim.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 0:03:10
|
|
|
|
nejcko
|
Amap ste pa hecne! Pa saj vsi ne živijo tik ob AC (ali obvoznici) in imajo službo tik ob AC (ali obvoznici). Pa tudi vsi ne živijo oz. nimajo služb ob regionalkah ali ravnih cesth ... Jaz sem se vozila v službo, oddaljeno 50 km, v res idealnih pogojih, torej v suhem vremenu, podnevi, ne ob prometnih konicah in s kakšnim prekrškom na vesti, 45 min, normalno pa tam nekje slabo uro. In zakaj? Ker sem imela samo dobrih 20 km AC, potem pa me je čakala ovinkasta cesta skozi vsaj 6 naselij (vasi) do službe, ki je znala biti pozimi včasih na kakšnih odsekih tudi skoraj neprevozna. Jap, lahko je reči, da si iz KP v Lj v pol urce ali malo več , pa teraš 160 km/uro Realno je pač eno uro. Tisti revež, ki pa živi v Padni ali Dekanih, ki sta samo par km iz Kp ven, ima pa takoj kakšne pol ure več vožnje, a ne?
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 0:03:11
|
|
|
|
Balonchy
|
6 minut v eno smer (če mam vse luči na semaforjih zelene)
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 7:08:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
Pol ure v eno smer ,če ni gužve
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 7:37:07
|
|
|
|
Dashenka
|
5 minut (zeleni val) - 10 minut (rdeci val). Vse kar je vec kot 30 minut je zame popolnoma nesprejemljivo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 8:23:05
|
|
|
|
S*
|
Slabe pol urce v eno smer.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 11:41:02
|
|
|
|
srki
|
Eno uro v eno smer. Sem se že navadila. Zjutraj grem toliko prej, da ne padem v gužvo, drugače bi se 2 uri verjetno vozila do LJ.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 11:42:00
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka 5 minut (zeleni val) - 10 minut (rdeci val). Vse kar je vec kot 30 minut je zame popolnoma nesprejemljivo. Zakaj nesprejemljivo? Zaradi otrok (vrtec in te zadeve), ali bi te vožnja preveč utrudila?
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 19:23:23
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka 5 minut (zeleni val) - 10 minut (rdeci val). Vse kar je vec kot 30 minut je zame popolnoma nesprejemljivo. Zakaj nesprejemljivo? Zaradi otrok (vrtec in te zadeve), ali bi te vožnja preveč utrudila? Nisem Dashenka pa vendar je moje mneje enako.To je najmanj kvaliteten čas, ki ga preživiš v dnevu.Meni je grozno, da bi spušila 3 ure dnevno na cesti.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 19:35:32
|
|
|
|
nu_tella
|
Ja čas res ni kvalitetno preživet poleg tega pa si tudi v večji nevarnosti prometne nesreče. Amapak, kot so punce že prej povedale. Eni pač (zaradi raznličnih življenjskih situacij) nimamo druge izbire. A če bi imela za zbirat biti brez službe ali se voziti 1h30min bi ti še bil to brezzveze porebljen čas? Recimo jaz v tej uri in pol nardim 120 km (od tega je le 80 po avtocesti ostalo vaške ceste + Lj mesto). So bli pa časi ko sem od Trnovga do Bežigrada porabla eno uro (čez center). No je se ti prej zrola in kjro je manj kvalitetno preživet čas (če uključim to, da sem jaz po eni uri na svežem in čistem zraku...). Mislim, da je itak to brezpredmetna debata. Ker tisti, ki niso navajeni se vsak dan vozit, jim je to itak brezveze in pač jim ne zamirim. To opažam že iz študentskih let, ko so mi kolegice rekle "pa se ti da samo zaradi razgovora/izpita priti v Lj". Ja se mi da. Njim se še za cel vikend ni dalo k meni, pa bi se lahko kopale cel vikend...pač. Doma imajo vse na dosegu roke...
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 22:54:54
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja povedala sem svoje mnenje.Veliko lahko naredimo z izbiro prebivališča.Nekateri se selijo bogu za hrbet samo zato, da so lahko v hiši.Jaz pač nisem ena izmed njih.Mi pa v bistvu dol visi za to.Zame je vožnja....kot sem že povedala v prejšnem postu.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 6.9.2009 23:09:15
|
|
|
|
jakaracman
|
napaka
< Sporočilo je popravil jakaracman -- 6.9.2009 23:11:05 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 9:20:46
|
|
|
|
talika81
|
jaz se zjutraj vozim dobro uro, popoldne pa tud uro pa pol al pa še več. odvisno od tega, kakšno je stanje na naši avtocesti. imam pa nekje 110 km v eno smer.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 13:12:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Smer proti Rakitni. Od Domžal naprej se ful zabaše, da o obvoznici ne govorim. Če ne bi bilo teh zastojev, bi rabila 15 minut manj. Jaz grem pa ravno obratno. Porabim cca 40min v eno smer, ker AC ni zabasana.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 13:20:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Vse kar je vec kot 30 minut je zame popolnoma nesprejemljivo. Mislim, da boš v neki točki svojega življenja spoznala, da si se motila. Ti pa seveda privoščim, da ostanejo služba, dom ter vse ostale okoliščine popolnoma enake, ker je čas za volanom res nekoristno porabljen.
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 13:47:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Če delam v Ce, potem cca 10 minut, če v MB, potem sem realno po 45 minut vožnje že na delovnem mestu (ko ni zastojev oz. zapore ceste - kot prejšnji teden na CE - vzhod, pa potem čez skorak v center mimo šoping centrov , jao jao...) Meni je avto tudi muka, ker precej delovnega časa preživim v njem, pa še sama ne vozim, tako da
|
|
|
|
RE: Koliko časa se vozite v službo? 7.9.2009 14:07:22
|
|
|
|
loremi
|
20-25 minut, včas tud 30, odvisno od prometa (v eno smer)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?