sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (11.1.2010 8:24:44)
|
Jutro[sm=zaspan.gif], ja sem cela nenaspana, pri nas kar ni in ni konca s temi prehladi, virozami, ali karkoli je pač že...[sm=smiley13.gif]. V soboto mi je še Teja zakuhala, pa je bila včeraj brez vročine, ampak malo sumim na angino, ker je začela spet kašljati, se sliši, da iz grla[sm=smiley13.gif]...Ja, noče biti konec tega, pa pika[sm=zmeden.gif]...Jaz sem že pošteno utrujena od vsega tega, res...V službi sem in nisem, HB imam zlato šefico, ki razume te zadeve...vsaj nekaj...Sneg...kaj je že to uživati na snegu[sm=zmeden.gif]...jaz ga sicer obožujem, ampak kaj mi to koristi, če tega ne morem deliti z mojimi 3xT...Smo želeli oditi na malo oddiha, pa kar ne moremo nič planirati, ker imamo take zadeve na kupu...Moji2 sta že sedaj 5.teden doma[sm=smiley13.gif]...jaz sem vmes samo 1 teden pred prazniki delala... Pa da ne bom samo jamrala[sm=smiley1.gif]....še ena sveža kavica za vse... [img]http://image.24ur.com/media/images///520xX/Jun2008//60153958.jpg[/img] Drugače pa imamo spet naval zobkov, mislim, da so ravno oni krivi za takšno zdravstveno stanje pri naših bejbikah...Taja ima trojkice na pohodu, Teji pa izraščata spodnji štirici...Ponoči zdaj že nekaj časa lepo spimo, izjema so seveda te noči, ko jima noski in kašelj nagajajo...Pa pravi čvekici sta postali...Najlepše se pa itak sliši, ko Taja kliče "atiiiii", s takšnim smešnim I-jem na koncu[sm=smiley36.gif]...jaz sem še vedno aktualna, da me pokličeta, kadar sta lačni, drugače je pa ati zakon[sm=smiley36.gif]... Anita, ja, kaj je zdaj, a se tvoji bejbiki nič ne mudi spoznati svoje družinice[sm=zmeden.gif]...kakorkoli že, upam, da boš čimprej rešena vsega[sm=smiley1.gif]. Cebrca, upam, da vama uspe zbežati pred temi bacili, pri nas to žal ne funkcionira, ponavadi še jaz potem vse pokasiram[sm=smiley13.gif]...Upam, da si ok, pa pazi nase in na svojega sončka...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Katja...nimam besed...je mene tudi moja mentorica "zezala", ko sem imela diplomo v delu, ko mi jo je pregledovala, je vedno še nekaj svojega dopisala zraven, samo, da sem morala potem ponovno spet tipkati za rač. [sm=smiley7.gif], in potem mi je takrat pred prvomajskimi počitnicami lepo zatajila, šla na dopust, jaz pa sem potem morala čakat na zagovor diplomske še nekaj dni, zaradi tega nisem mogla nastopiti službe s 1.5., ampak sem potem šele junija lahko začela delat pripravništvo[sm=smiley13.gif]...No, zaradi tega sem skoraj brez službe ostala....Upam, da z Janom dobro porihtata pri alergologu[sm=pikapoka1.gif]. Bella, super, da ste boljše...[sm=smiley1.gif], zdaj pa uživajte in poskusite nadoknaditi zamujeno...[sm=smiley1.gif] Erin, kje se skrivaš[sm=zmeden.gif], upam, da sta se s Tilnom zdaj pozdravila in da končno spet malo uživata[sm=smiley1.gif]. ZojaMiša, upam, da si že veselo odšla na delo, pa upam, da je tvoja mala gospodična zdrava... Sayuri, super, da ste zdravi, pa še naprej ostanite[sm=smiley1.gif] in kot sem že povedala, tvoji 3-je čmrlji so pravi šarmerji na slikcah...Razmišljam pa malo o tem, kdaj se bova sploh videli[sm=zmeden.gif]...je najino srečanje že nekajkrat padlo v vodo[sm=smiley13.gif]... Šibam, imamo hudo uro...Teja zelo rada lasa Tajo, pa imam pravo žurko zdajle....
|
|
|
|