tejkaz -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (7.1.2010 8:39:58)
|
Jutro Zoja Miša, super da si bolje. Danes pa le počivaj. Glede kahlice se pa ne sekiraj. Pri takšni starosti šele začenjajo spoznavati svojo potrebo po lulanju in kakanju. Tudi pri nas je stranišče bavbav. Zelo rad opazuje Evo ko gre lulat, sam si tišči hlače dol, ampak ko ga hočem posadit na nastavek samo dvigne rito gor in se naredi ravnega. Sploh se noče vsest. Itak pa še ima čas. Otroci največ postanejo suhi med drugim in tretjim letom. Pri Evi se je to naredilo kar čez noč. Še en dan se ni hotela vsesti na kahlico, naslednji dan je kar lulala v njo. Stara je pa bila 20 m. Pa so ji vsi rekli, da je hitra. Ponoči ima pa še zdaj pleničko. Je zelo navezana na njo. Kako pa vam kaže glede stanovanja. Anita, še vedno tu? A smo ti že sploh dale odpustnico? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dojenč, dobro si vzgojila svojega. Moj je zelo priden kar se otrok tiče. Jih čisto sam porihta. Prejšnji teden so bili tri dni sami doma in so se imeli krasno. Sicer so vsak dan jedli golaž in makarone, ampak sta bila sita, previta, suha, srečna,.. To je važno. Pri gospodinjskih opravilih je pa bolj lev. Tega pač ni bil naučen, ker pri njih velja pravilo, da je ženska gospodinja. Sicer še raje vidim da je tako, ker jaz vsaj vem kje imam kaj in kako kaj narediti. Enkrat je zložil posodo iz pomivalca pa sem še cel teden posodo iskala. Clara, Jaša je vse. Zelo rad je fižol, koruzo in surov korenček. Zelo rad je mlečne stvari, makarone, polento, kus kus, zelenjavne juhe. Malo manj ima rad meso, ne mara pa kruha in banan. Kruh poje edino če ga je tudi Eva in če se zraven afnata, v banano pa ugrizne če ima dober dan. Besede - ve in razume že vse. On brez problema naredi vse kar rečem. Gre v kopalnico, pospravi igračko, si gre po čevlje, mi da rokico, ... Pove že tudi kar precej, sicer še ne tvori stavkov tako kot Žana, ampak ga že veliko razumem in se že dosti pogovarjava. Ima vzor Evo in verjetno mu gre zato kar hitro. Jaz sem mami, moj je pa ata, Eva je pa eja eja. Zobkov imamo 16. Čakamo še petice. Eva jih je dobila pri dveh letih. Krysia, nekaj službenega. Naročnino ste poravnali na napačen račun. Na našem naslovu sta dve društvi. Eno je naše društvo, drugo pa je društvo brez zadnje naše besede. In vi ste naročnino nakazali tistemu društvu kamor običajno nakazujete prijavnine za tekmovanja. Sicer za naročnine ni problema, ker si že izmenjamo denar med sabo in zaprem potem račun pri nas, problem nastane, če se gre za kakšne knjige. Prenakazujemo si enkrat na tri mesece (ko se nabere kaj napačnih nakazil) in v tem času kakšen odprt račun postane opomin, čeprav ga je šola že zdavnaj plačala. In potem so terjatve in opominjanja in kreganaja in dokazovanja,... Komplikacije za brezveze. Pa zdaj sem se spomnila, da sem ti pozabila še na nekaj odgovoriti. Glavna urednica je bila do zdaj Klavžarjeva, zdaj pa ne bo več. Počasi vse predaja meni. Zdaj bo vmes še en fizik, z drugim šolskim letom pa naj bi postala jaz. Bella, pozdravite se. Sicer pa mi uživamo v zasneženih dneh. Ko pridemo iz vrtca in službe, se preoblečemo v kombinezone in ven do večera. Zadnjič smo bili zunaj do pol devetih. Eva se že smuča, sicer se še ne zna ustavit, vedno se vrže na rito, ampak je cela asica, midva z Jašem se pa sankava. Jaša se sicer snega kar malo boji, sam noče hodit po njemu. sanka se pa rad. Naredili smo velikega snežaka, Eva mu je posodila šal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Naš ati pa pridno dela tudi popoldan in zvečer. En programček mu bodo odkupili in ima še en teden časa da ga v nulo poštima. Nič, veselo na delo, pridne bodite.
|
|
|
|