|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
27.12.2009 11:40:11   
Neža7
VPRAŠANJE.....

Ali se katera spominja tisti izračun KOLIKO NAJ DOJENČEK SPIJE glede njegova teža?

Aljaž in Neža sta popolnoma drugačna glede hranjanje. Naš mali je komaj 2t in 4dni star in spije 120ml na 4ure (od včeraj tako spije) Prej je imel 100ml na 3 ure. Sploh ne vem ali je to ok ali preveč!?! user posted image  Tehta na ta zadnje 3890g (4 dni nazaj). Se počutim kot, da bi imela 1. dojenčka in nimam pojma user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.12.2009 12:52:55   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

VPRAŠANJE.....

Ali se katera spominja tisti izračun KOLIKO NAJ DOJENČEK SPIJE glede njegova teža?

[

TEŽA KRAT 150 = DNEVNO VNOS MLEKA DELI S ŠT. OBROKOV = KOLIČINA NA OBROK

3900 X 150= 585ML NA DAN....A. JE NA 4 URE = 6 OBROKOV 585 : 6 = (97) ...NAJ BI POPIL CCA 100 ML NA OBROK

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.12.2009 13:07:39   
pikicai
iiiiiiiiiiiiiiii glej k so avgustovčki 08 še vedno tuuser posted image user posted image že dolgo nisem bla na forumu, pa sem se malo zgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.12.2009 15:31:39   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

VPRAŠANJE.....

Aljaž in Neža sta popolnoma drugačna glede hranjanje. Naš mali je komaj 2t in 4dni star in spije 120ml na 4ure (od včeraj tako spije) Prej je imel 100ml na 3 ure. Sploh ne vem ali je to ok ali preveč!?! user posted image  Tehta na ta zadnje 3890g (4 dni nazaj). Se počutim kot, da bi imela 1. dojenčka in nimam pojma user posted image

Ne spomnim se izračuna, spomnim se samo, da k je bil Tibor star 1 teden, sem vprašala P koliko naj bi pa zdej kej spil na en obrok in mi je rekla tam 60-70ml, naš je takrat spil 90 ml brez problema. Sem se neki časa mal sekirala zaradi tega, potem sem se pa nehala. Tibor je spil pri dveh oz. slabih treh tednih 120 ml mleka na obrok, ok. včasih je tudi kaj pustil, ampak se nisem obremjevala, ker sem tuhtala, da spravlja notri, ker je spal tud celo noč - tko da. Ne znam ti ravno pomagati, ampak še vedno mislim, da naredi po svoji zdravi pameti. Torej če se Aljaž dobro počuti, če je zadovoljen, ga zarad tega ne zvija preveč, ne bruha, ipd...zakaj bi se obremenjevala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.12.2009 17:46:08   
košuta
Drage moje!

Vesele praznike - kar jih je še ostalo - vam želim. V naslednjem letu pa sreče, zdravja, veselja in še kakšnega otročka vam želimo S., P. in Teodor.

Kake leeeeeeepe slikce...user posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.12.2009 6:17:52   
anita goitan
dobro jutrouser posted image

izvolite user posted image user posted image user posted image , a bi tud poticouser posted image user posted image user posted image user posted image , no men že ven špega, sem spekla čokoldano, dobila pa še orehovo, makovo in kokosovo (sestra&mama)

Mi smo fajn, lepo preživeli praznike, no pri polnočnici nismo bili, in HB Zoja lepo spala kljub petardam (no ta hujši napadi še prihajajouser posted image ).
Jaz se tudi fajn počutim, 26.12.smo bili v ZOO Lj in je lepše kot pa poleti, manj ljudi, živali pa bolj razigrane, lev je takoo rjoveluser posted image user posted image user posted image da ga Zoja vsak dan oponaša (no to ga itak, tako ali drugačeuser posted image ), popoldan smo pa šli na Strai grad in sem brez težav prilezla na vrhuser posted image .

Neža krasni steuser posted image , glede količine mleka ti bodo verjetno druge punce pomagale, Zojo sem dojila in tudi ta drugo navihanko nameravam, no če ne bo šlo bomo pa si z drugim pomagali, ampak bom se potrudila da bo joška pelauser posted image

Hm..kako ste drage mojeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.12.2009 7:48:04   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dobro jutrouser posted image

izvolite user posted image user posted image user posted image , a bi tud poticouser posted image user posted image user posted image user posted image , no men že ven špega, sem spekla čokoldano, dobila pa še orehovo, makovo in kokosovo (sestra&mama)

Mmmmmmmmm za potičko se pa jaz takoj javim. user posted image Pa čeprav tud iz vseh strani ven gleda. user posted image Hm, dobra ideja ...živalski vrt- v tem času res še nikol nisem bla. user posted image Si bom vzela na znanje.

Mi smo tudi preživeli prvi el praznikov. Smo se bolj notri držali, ker je pri nas eno sranje od vremena že lep cajt user posted image Posledično smo tud že vsi tečni. Tko, da grem danes ven, pa če vile padajo. user posted image Če bi imela samo enega, bi se že spustila. Dva pa resnično še nista sposobna več kot 10 m naredit, da se me držita za roke user posted image nIč novega - vsi smo doma. Tud otroci ne grejo v vrtec in imajo počitnice do naslednjega tedna. user posted image Uživajte ob teh urcah iztekajočega letauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.12.2009 8:10:29   
Zoja Miša
Ojla, samo na hitrco, ker mi Kaja Lina ne pusti predolgo sedeti za računalnikom. Jaz sem doma! Jutri se lahko dobimo kje na kavi, če ima katera čas. Jaz bi sicer bolj zgodaj, okoli 9h, kjerkoli! Javite se!!!
Preberm, ko mi otrok zaspiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.12.2009 8:51:49   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ojla, samo na hitrco, ker mi Kaja Lina ne pusti predolgo sedeti za računalnikom. Jaz sem doma! Jutri se lahko dobimo kje na kavi, če ima katera čas. Jaz bi sicer bolj zgodaj, okoli 9h, kjerkoli! Javite se!!!

Joj Zoja Miša, a veš da nameravam jutri v Lj? Kje si pa mislila? JAz bom Supernovo napadla user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.12.2009 8:56:56   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj Zoja Miša, a veš da nameravam jutri v Lj? Kje si pa mislila? JAz bom Supernovo napadla user posted image

Sayuri, z veseljem pridem v Supernovo! Ti bo okoli 9h o.k.? Da se malo načvekava, pa potem lahko greva tudi tam kaj pojest, kot kosilo, na poti domov lahko pa zaspiuser posted image .
Čeprav Kaja Lina zopet tako slabo je, da sem kar žalostnauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.12.2009 8:57:36   
Zoja Miša
A ja Sayuri, ti boš sama?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.12.2009 8:59:27   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

hm mamljivo..sam jaz sem komot, bi pršla brez Zoje..če sploh pridem ker je tud moj user posted image doma pa mogoče ima kaj drugega v planu..jp po 16m sva po 5ur sama domauser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.12.2009 9:35:03   
sayuri

A ja Sayuri, ti boš sama?user posted image

Hja verjetno user posted image Moram še varstvo najti user posted image Ker z L&Z ne hodim več sama tkole okol. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.12.2009 9:36:02   
sayuri
Aja, drugače bi pa meni ura ob 9h prav ustrezala. Popijem kavico, pojem tortico user posted image user posted image , se malce načvekam, pol pa v šoping user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.12.2009 12:18:32   
bella02
user posted image

Hej!

Zojko Mišek, žal gremo ravno jutri domovuser posted image , pa sem si že na hitro splanirala, da bi mi zneslouser posted image . Se zvečer še oglasim. Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.12.2009 12:59:06   
Zoja Miša
Neža, lepe slikice!!!! Hvala, ker si nam jih pokazala!

Betty, tvoja tašča pa je ustvarjalna! Bravo!!! Kako pa je to narejeno?user posted image

Katja, super slike!

Cebrca, lepa mavrica! Ampak k Božiču ne paše, a ne da ne?user posted image

V glavnem, kaj zdej? Jaz bom jutri okoli 9-9.30h v Supernovi. Sayuri, se vidimo? Anita, pridi nama trebuščka pokazatiuser posted image

Bella, res škoda!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.12.2009 13:14:29   
Erin
hmmm..če bi blo mal kasneje bi še jaz lahko prišla...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.12.2009 13:15:38   
Erin
Neža - user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.12.2009 14:47:15   
dojenč
en velik božično novoletni pozdrav!
žal vas niam cajta brat, zato bom napisala kako je kaj pri nas
žana nič kaj ni navdušena nad božično jelko- jo kar pusti pri miru, je pa čisto navdušena nad darili ki jih je dobila
ata i je kupil formulo, ampak se ji ne da rečt da se bo s tem lahko vozila šele poleti ko bo zunaj, dobila je tudi pupo in vozek, pupa ko spije vlašo lula, in jaz sem jo zadnjič dala na kahlico(pupu)da ji pokazem kak lula, zdaj pa mora boga pupa kar naprej pit lulat pit lulat....user posted image user posted image
vse praznike samo plešemo, nevem kaj je to ampak je žana pokazala zanimanje za plesanje, če verjamete ali ne  zjutraj plešemo, popoldan sploh več ne štejem, zvečer pa tudi- tako da miže gre kar malo na živce tale ples.user posted image user posted image
po novem hodimo lulat in kakat kar na wc školjko- očitno ji je tam bolj zanimivo.
kar nekaj novih besed je spregovorila v tem času, in uspe jiže povezat 2-3 3-4 besede(npr:mami zana papa, ati pidi pesat)plesat)zana bo paja, bo joka)da bo žana paadla in da bo jokala.
HB smo zdravi, božič je bil doma v krogu družine novo leto pa bomo dočakali pri moji sestri

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.12.2009 15:40:41   
Krysia

Jutri se lahko dobimo kje na kavi, če ima katera čas. Jaz bi sicer bolj zgodaj, okoli 9h, kjerkoli! Javite se!!!

Zoja Miša, Sayuri in anita, jst tud načeloma lahko pridem v Supernovo. Ob 9h mi ustreza, verjetno bo Rok z mano ... pa bomo kakšno rekle, a ne user posted image

Dojenč, tvoja Žana je pa ful zgovorna ... user posted image Fajn to ... Rok še vedno govori uzbekistanščino user posted image

Neža, luštkan Aljaž ... pa nič se obremenjevat s količino popite tekočine - če mu paše, naj pije ...

Slikce so super. Ste mi kr polepšale dan, ko sem jih vidla ...

Nič, grem teste popravljat, da bom lahko jutri šla na čvek ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.12.2009 18:57:39   
sayuri
Ja, ja...za jutri velja. Mi bomo najbrž kompletni user posted image user posted image user posted image Jaooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
28.12.2009 19:10:09   
cebrca
bambi14 ste bili pa bogi, samo da je mimo vnetje. Se pa strinjam, bolje razgrajanje kot pa zdravljenje user posted image .
Slikice so čudovite, pa trebušček tudi! user posted image

betty pozdravljena po dolgem času, pa hitro se pozdravite!user posted image Olje tea tree pa namažem na kost ki jo zatipam za ušesom, nekako na sredini. Tašča je pa zelo nadarjena, čudovit božiček.

Neža7 bravo za slikice, so čudovite, Aljaž pa že tak korenjak. Ti pa tako aktivna, da zgleda vse za nazaj prinašaš notri!

Zoja Miša jaz bi z veseljem, pa nimam avta, gre moj na teren kuhno montirat in ga cel dan ne bo user posted image . V LJ bi me že odložil, nazaj gre pa najbrž šele ponoči.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.12.2009 20:34:44   
Erin
Očitno je bil moj post neviden....

ah, pač nam prišla...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.12.2009 21:09:21   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ah, pač nam prišla...

Erin, tvoj post ni bil neviden, sam ne vem, kaj to pomeni - pozneje? Mi gremo že okrog pol enajstih spat, tko da je zame okrog 9h idealno ... če pa ti lahko prideš okol 10h, te pa po moje tud počakamo, a ne? Sej ko avgustovke enkrat začnemo čvekat ... ne nehamo tko hitr ... za ene pol urce pa lahko tud mi spanje prestavimo - no, to je bolj od Roka odvisno, ampak lahko probamo ... tko da ... če lahko prideš, pridi! Pa ne bit huda na nas, no ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.12.2009 21:23:09   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ah, pač nam prišla...

Erin, tvoj post ni bil neviden, sam ne vem, kaj to pomeni - pozneje? Mi gremo že okrog pol enajstih spat, tko da je zame okrog 9h idealno ... če pa ti lahko prideš okol 10h, te pa po moje tud počakamo, a ne? Sej ko avgustovke enkrat začnemo čvekat ... ne nehamo tko hitr ... za ene pol urce pa lahko tud mi spanje prestavimo - no, to je bolj od Roka odvisno, ampak lahko probamo ... tko da ... če lahko prideš, pridi! Pa ne bit huda na nas, no ...

Pod tole se podpišem.
Tudi jaz nisem vedela kdaj je to pozneje? Kot sem že napisala, Kaja Lina je okoli 11.15h, potem gre pa spančkat, tako da...

Torej se vidimo, juhej! Vsaj nekaj nas bo!user posted image

Krysia, dobro, da si napisala, ker drugače bi ti itak sms poslala, ker si tam blizu, pa tršica siuser posted image - torej doma.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.