sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (16.12.2009 19:44:57)
|
Čer[sm=smiley1.gif], kako ste kaj punce[sm=smiley25.gif]Mi se še kar zdravimo doma[sm=smiley13.gif], je tole zgleda ena malo bolj zategla viroza[sm=smiley13.gif], bruhanje se je HB po enem dnevu umirilo, ampak je še vedno wc moj "najboljši" prijatelj[sm=smiley13.gif], pri malih2 pa tudi še ni kakanje ok...ju3 imamo kontrolo pri P, pa da vidimo, kaj mi reče...namreč vse tri babnce še vedno kašljajo poleg vsega tega...upam, da ne bomo še na kakšnem AB pristali, ker ta kašelj noče in noče izzveneti... Drugače pa...kot sem že zadnjič omenila, imamo naval zobkov, Taja je od sobote do danes dobila 3.zobke, Teja pa 2....Odkar se ne dojimo, vsak dan zaspita ob steklenički Milumila (alpsko mleko ni šans, da bi mi pili po steklenički), prižgemo zvezdico in ob 18.30 že obe sladko spančkata, včasih tudi že prej....in šele sedaj razumem tebe Naty, kako blažen občutek je, ko imaš že pred 19.uro blažen mir pri hiši[sm=smiley36.gif]...Ja, mali2 sta si ustvarili nek ritem, od katerega ne odstopam niti za milimeter, ker imamo potem takoj sr[sm=smiley35.gif]...Se pa pozna, da zgodaj vstajata odkar tudi jaz hodim v službo (ob 5.15) in sta tako prej zreli za v posteljo... Gajka, čuvaj se in čuvaj malo pikico v trebuščku, pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za še enega navihančka, bo pa tretjič [sm=rozacrtici.gif], pa bo fajn[sm=smiley2.gif]... Anita, ojoj, a ti pa že počasi odštevaš[sm=smiley3.gif][sm=smiley5.gif], joj, kako hitro gre čas[sm=zmeden.gif]...Uživaj še v zadnjem mesecu [sm=nosecka.gif], pa ne pretiravaj več pri hišnih opravilih, da ne boš slučajno potem 1.1.2010 na TV-ju kot 1.mamica v Novem letu[sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]...Upam, da ti Zoja pusti zdaj malo več spanca in da si vsaj spočita[sm=smiley1.gif]. Kaja02, kaj naj ti svetujem....mislim glede dojenja...je bila pri nas ista pesem, pa sem potem sama sebi rekla, da zdaj imam pa vsega dovolj in da je treba to počasi res zaključiti, ker nisemniti ene noči prespala, ker sta nonstop viseli na meni...srečo sem imela, ker sta se sami nekako odločili, da se ne bosta več dojili...kar čez noč...poskusi kar prekiniti, pa boš videla, kako bo mala to prenesla...Držim pesti, da ti čimprej uspe[sm=smiley1.gif]... Tejkaz, pridna si[sm=smiley1.gif], držim pesti še za zadnji izpit[sm=smiley1.gif]...pa za diplomo tudi... Neža, upam, da ste že končno doma kot družinica in da se cartaš s svojo Nežo za vseh teh nekaj mesecev nazaj.... Naty, super za lep dopust, pa kot vidim, sta tvoja čmrlja ful pridna, bo treba še eno bejbiko zrihtat, da bo malo razgrajala po hiši[sm=smiley36.gif]... Katja, super, da boste imeli končno eno praznovanje Novega leta skupaj in super, da si se "porihtala" kar se zdravja tiče.... ZojaMiša, vsaj ti si me malo pogrešala[sm=smiley1.gif], hvala[sm=smiley36.gif]...Kako kaj KajaLina[sm=zmeden.gif]Upam, da vama uspe, da bosta malo dlje ostali zdravi[sm=pikapoka1.gif]... Erin, kako kaj vidva s Tilnom[sm=zmeden.gif]Upam, da sta zdaj zdrava[sm=pikapoka1.gif]... Bella, ne se jezit no, saj bo zdaj boljše, ko bo zunaj mrzlo kot [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] Ryssa, super, da je Lan boljše in da mu terapije pomagajo[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sayuri, kje se pa ti skrivaš[sm=zmeden.gif], a tudi ti samo sebe iščeš[sm=smiley36.gif], upam, da ste zdravi[sm=smiley1.gif] No, zdaj pa šibam....
|
|
|
|