Zoja Miša -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (14.12.2009 8:54:47)
|
Jutro punce! No, sem se bala, da ne bo nič napisano, pa ste bile vsaj malo pridne[sm=smiley1.gif]. Evo, ena sveže kuhana [sm=kava.gif]. Naj vam ogreje telo in poživi duha, ob gledanju čez okno, v to lepo zimko idilo! Me je danes zjutraj pred našo firmo že prav fajn zaneslo[sm=smiley3.gif] Tako da pazite na cestah, so spolzke! Glede našega kakanja, vam moram povedati, da smo cel vikend čisto normalno kakali, sicer res ne delamo klobas, ampak driska pa tudi ni. In ni čudne barve in ni bilo koščkov...kaj vem, za enkrat sem pomirjena! In tudi jedla je veliko, sploh včeraj, ko je že do kosila pojedla toliko, kolikor poje drugače v celem dnevu![sm=bravo.gif] Res pa ji manjka, če ji ne dam kaj mlečnega (jogurt, skuto...) ker kaže hladilnik in govori ama, ama...potem pa seveda ji dam, boh da je! Bom pa vsekakor pozorna in se tudi posvetovala s P. Hvala vsem za odgovore. V vrtcu bom pa tudi rekla, če bo še naprej tako! Vsekakor ne bom tiho, ko gre za mojega otroka! Bella, sem ti želela eno slikico (od tele strani http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm ) pripopati, pa ne vem zakaj ne morem.[sm=zmeden.gif] Niti pomisli ne, da se ne bi več javljala! Jaz kar čakam, da napišeš kako ste kaj!!! Res pa je, da sem jaz aktivna nekako iz službe, med vikendom, se mi ne da za računalnik, takrat ko pa bi mi mogoče celo šlo, je pa [sm=love.gif] tam. Ampak on ima mogoče mičkeno boljši razlog, ker dela kaj za službo ali pa nam išče stanovanje[sm=smiley1.gif]. Ko sem že ravno pri stanovanjih. Sedaj čakamo, kaj bo odgovoril lastnik, glede na našo ponudno, ki je seveda bila manjša, kar je on ponudil...Bomo videli. Jaz si želim seliti v februarju! In če to, da pazi kaj si želiš. kajti želje se lahko uresničijo, velja, potem si želite še ve za nas, pa mogoče le bo[sm=smiley36.gif]. Tejkaz...kako pa vam kaže? In še recept mi napiši, prosim, za lazanjo. Naty, super da ste se tako lepo imeli! Pridni otroci so pa po mamici, ne?[sm=smiley1.gif] Gripo imate v vrtcu? Joj. Jaz sem pravkar izvedela, da imajo v vrtcu norice. Torej sedaj lahko samo čakam, kaj bo. [sm=zmeden.gif] Orka, ta je bila pa taboljša![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Majči, sem se že spraševala kako kaj si ti z novo službo in pestrim urnikom... Katja, jaz na tvojem mestu ne bi čakala na diplomo in bi si kakšo - kakršnokoli službo poiskala prej. Do marca je še dolga ti pa bi lahko do takrat že kaj zaslužila. Pa bolje se boš počutila, ker boš šla malo med ljudi. Verjemi, tudi jaz sem mislila, da bom delala nekje v marketingu, kar sem tudi študirala, pa sem sedaj v proizvodnjem podjetju, pa za enkrat ne bi zamenjala[sm=smiley1.gif]. Sandra, ja res si bila že pogrešana.[sm=smiley13.gif] Kot je še marsikatera! Hitro se pozdravite! Nell, kakor koli se boš odločila, bo prav. Vsekakor vama žalim s Tiborjem veliko zdravja! Kot vsem avgustovčkom!!!! Gajka, sneži!!!! Prišel je tvoj čas![sm=smiley20.gif]
|
|
|
|