|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
16.11.2009 11:34:38   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - pa tule imaš še nadaljevanja: 2. del in 3. del.

Mah...bolj bereš, manj veš. Mislim, sigurno je nekaj zadaj...pa, če je res le polovica tega, je svinjarija kar se dogaja!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.11.2009 12:11:06   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

ZM - pa tule imaš še nadaljevanja: 2. del in 3. del.

Mah...bolj bereš, manj veš.

Ali bolje, manj bereš, boljše je. Jaz ne spremljam dnevnikov in 24.ur... Jah, j**** ga, nimam časa. In je pred enim tednom v krogu prijateljev in družine potekala ena burna debata glede splošne razgledanosti in kdo je bolj na tekočem kaj se dogaja. Seveda sem pogrnila po celi črti, ker pač nič ne vem. In sem potem en dan za foro gledala dnevnik. Prva tema, tajkuni (jaz sem mislila da je to en veter user posted image ), utaja davkov, politiki imajo toliko denarja, da ne vedo kaj bi z njim, druga tema, na smrt bolni otroci, tretja tema, en kup podjetij šlo v stečaj, ljudje nekaj let pred pokojnino brez zaposlitve, kdo jih bo zaposlil, četrta tema, Humarja iščejo (no, takrat so ga še iskati), peta tema, ena estradnica pokazala joške nekje v javnosti,... Sem ugasnila tv in si rekla, da bom raje še naprej živela v nevednosti. Mi bo bolje in bom bolj zdrava, kot pa da se sekiram kaj vse se mi lahko zgodi. Cepila se pa proti gripi ne bom. Vsaj dokler zdravilo ne bo zares preizkušeno. Ravno danes sem na radiu center pet pred uro poslušala prispevek o Humarju in nato še o tem da je umrl prvi človek, zaradi stranskih učinkov cepiva.

Sicer pa, dan. Kako ste?

Mi smo ok, vse po starem. Otroka v vrtcu, midva v službi, Tomažek doma spančka. Vikend je bil ok. Po novem imamo doma cmeravo trmasto jokico in nič več dobrovoljnega in veselega fanta. Čakam, da mi ga vrne, kdorkoli ga je vzel, ker nimam živcev za vojno s trmo. V soboto smo zapravljali. Otroka sta bogatejša vsak za ene čevlje, mami za dvojne kavbojke (če so pa tako dobre user posted image ) in uggice. V nedeljo praznovali sestrino diplomo in moj r.d.

Majči, čestitke za službo.

Bolančkoti, pozdravite se.

Kako lepo že samostojno jedo vaši malčki? Z vilico lepo je, z žlico pa nikakor.
Kako lepo hodijo vaši malčki zraven vas na sprehodu? Ali vam dajo roko? Roke noče dati, sprehajamo se pa tako da potrebujemo pol ure za 100 metrov. Vsak kamen je treba obrnit, vsak listek pogledat, se tisočkrat obrnit in stečt stran,... Pri kakšnem letu in pol ali dveh letih bo bolje. Vsaj pri Evi je bilo tako.

Ni, grem delat dalje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.11.2009 12:51:34   
dojenč
ooooooojllllllaaaaaaa, kak je?
dobro? no mi smo tako:
v nedeljo zjutraj ( ob 9.30) sem dala prat perilo, pa si žana prinese v kopalnico kahlico in reče kaka( da gre kakat) jaz jo slečem in ..... čez nekaj trenutkov zagledava kakecuser posted image  seveda obe celi navdušeniuser posted image , pol pa ji nisem več plenice gor dobila,user posted image
pa sem si mislila pa bodi brez, in tako je bila suha do 12 ureuser posted image user posted image
seveda jo pol dam dol tašči povem kak je, in ona buf pa gor plenicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa ji povedala.....vse.... in dans ji je kupila kahlico ki jo ima samo doli ko je pri njej.
2. žana zelo zelo lepo pije s kozarčka( se niti ne polije) in je nad pitjem z kozarca zelo navdušena, tako da doma večinoma pije le iz njega, le zvečer še dobi čajeka v stekleničko. moja tašča pa ji v nedeljo pravi"žana na dobiš flaško ne z kozarca pit)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3. kar naprej v usta žani tlači dudo. čeprav je žana sploh ne zahteva, ko dobi občutek da rabi dudo itak reče "duda", tako da je z dudo odvisna moja tašča in ne žana
in na koncu še moja ugotovitev:
tašča rajši žani gor pokne plenico, ker: bi jo mogla večkrat spomnit da gre lulat, kar nekaj časa traja preden slečeš štrample in vse ostalo, nekaj podpore in igranja na kahlici in ponovno oblačeneje.....
rajši otroku nalije čaj v steklenico pa mir, kot pa da podrži otroku kozarec ali pa srvjeto pod brado, in pazit da ne hodi s kozarcem po sobi...
najboljše je otroku dudo porinit v usta, čeprav bi jo lahko s čem zamotila, ne pa da je edin način da jo potolaži DUDA.
zakaj pa vse to meni uspeva, njej pa ne.
in sem vceraj povedala mojemu, da bomo ukinili flaško in dudo(dobi jo le zvečer )in če sama hoce it na kahlico  JO BO TUDI DOBILA!
ZDAJ PA PRIČAKUJEM VAŠE MNENJE-  preden resnicno ne ponorim in znorim,
v nasprotnem primeru če pa se tega ne bo držala, pa bom žal naredila to, da bo otroka lahko prišla gledat samo gor!!!!!
zdaj pa vas grem komentirat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.11.2009 13:12:51   
dojenč
TEJKAZ- tole pri tebi pa je razborljivouser posted image  no, vse najboljše za r.d.
aja pa trma mora biti v mejah normale, nesmeš je zatirati, ali biti živčna(saj bo)
SANDRA123- uboga mala, res ni fajn, ko so tile naši navihančki bolani, čeprav je naša žana, boljša, malo še pokašljava pa bo! kaj pa jaz uboga reva ko niam nikoga ki bi lahko delo na mesto mene, če res pride do kaj takega da bi mogla biti doma z žano. ta moj šef( beri moj dragi) sploh noče čut o drugi delavki- pravi da je ta full seksi(beri jaz) saj ne malo heca, resnično si moram nekoga dobit, letni dopust- poletje se bliža, in res nebi rada zamudila morja.
CAROL- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA user posted image  drži se
ERIN- mi tudi imamo tega poganjalčka, zdaj celo v stanovanju pa se kdaj pa kdaj prekucnem preko njegauser posted image to je pa super, kaj ste imeli, v vrtcu- če mi bo uspelo priti do 17, domov bom sigurno gledala, tole bi se lahko pa tudi v našem vrtcu spommnili
NELLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O, TI ŠMENT-  to pa ni fajn, si kar mislim kako ti je, res je hudo koveč ne veš kaj bi še naredil. ko je žana na morju imela tako vročino, sem vse naredila, kaj so rekli tisti starejši ljudje- beljak od jajce zašprudlam namažes na prsa- sam žani ni nič pomagalo kat potem svečke. UPAM DA STE DANS ŽE BOLJŠI

MAJČI 22- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo službo- želim ti veliko poslovnih uspehov
KATJA- pravi đentlmen je tale tvojuser posted image user posted image user posted image !
JAZ PA SPLOH NE VEM KAKO SE ŠTEJEJO TILE ZOBKI( 1,2,3,..... LEVO DESNO GOR DOL......VEN- NO VEN ŠE NEuser posted image user posted image

SPREHODI-  je najbolj vesela če jo ati nese, drugače pa ni zaupanja vredna- bi kar na cesto pobegnila- bomo pa kupli kačo, ki jo imajo v vrtcuuser posted image
HRANA- definitivno je lepše kot atauser posted image user posted image , ji kar gre, dokler je lačna, ko pa je sita, pa še nahrani malo mizo, stol. tla, mamine lase,......
z filico pa ji tud gre zelo dobro

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.11.2009 13:17:58   
gajka
dojenč - tale tvoja tašča je pa očitno eno orng remek delo... user posted image Vidva sta Žanina starša in vidva se odločata, kako jo bosta vzgajala, torej se mora tašča prilagodit vajinemu načinu! Če se noče, potem pač ni primerna za Žanino varstvo. Poskusita se oba mirno pogovorit z njo. Za norenje boš že še imela čas, če res drugače ne bo šlo. A tvojemu je pa za vse to vseeno? user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.11.2009 13:25:32   
gajka
Sem slučajno naletela še na tale link o tem cepivu proti novi gripi. In pod točko 18. je omenjena tudi možna izguba spomina. Hja, očitno je nekaj na tem - od mojega brata kolegica se je dala cepit in je reva pozabila vse številke oz. gesla (telefonske, bančni PIN, EMŠO, računalniško geslo...). user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.11.2009 13:31:37   
K_a_t_j_a
nell sporoča:

Pozdravček. Sporočam, da smo včeri po hitrem postopku pristali v bolnici. Tiborju vročina iz 40 ni hotela padit, pa tut dihal je zelo hitro in hropel. danes so ugotovili, da ima začete pljučnice. Sem še vsa v šoku. Lp vsem na RR.

Dajmo držat pestke za Tiborja, da bo čimprej zdrav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za nell pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.11.2009 13:45:59   
gajka
user posted image user posted image user posted image za Tiborja in nell!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.11.2009 14:20:00   
buhtlčk
dojenč prav maš. Vse. In tako tudi ravnaj, če se pa skregaš pa tud prav, ti si mami.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.11.2009 14:22:07   
buhtlčk

Sem slučajno naletela še na tale link o tem cepivu proti novi gripi. In pod točko 18. je omenjena tudi možna izguba spomina. Hja, očitno je nekaj na tem - od mojega brata kolegica se je dala cepit in je reva pozabila vse številke oz. gesla (telefonske, bančni PIN, EMŠO, računalniško geslo...). user posted image

a se hecaš user posted image najbrž na žalost ne...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.11.2009 14:22:59   
buhtlčk
nell in Tibor držita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.11.2009 14:50:28   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

a se hecaš user posted image najbrž na žalost ne...

V tem primeru žal ne.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.11.2009 15:02:14   
Zoja Miša

Sem hotela poslušati, pa preveč dolgovezijo, ampak ti kar verjamem. mislim, še sreča, da naju dohtorca ni takoj naročila, ker potem bi lahko bila jaz ena izmed teh! Mislim, ne morem verjet!

Nell, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč, glede tvoje tašče sem brez besed, mene tako moja mami kot tašča pridno upoštevata in jaz niti pod razno ne bi trpela takšnega obnašanja! Tvojega pa po riti, če ti ni v oporo! Brao za kakeca v kahlici!user posted image

Tejkaz tudi jaz dnevnika ravno ne spremlja, pa vso tole dogajanje gre bolj mimo mene, kot ne. Ampak saj, kot si napisala, itak sam o nesrečah in grozotah poročajo. Pa super za zapravljanje! Paše, ne! Sam jaz pa zadnje čase nimam s čimuser posted image , tele bolniškeuser posted image .

Kako jemo - mah bolj kot ne ji jaz dajem ko pa hoče sama, pač sama, ampak bolj malo poje. Tako je tudi v vrtcu, zato pa je lačna doma. Vse gre bolj mimouser posted image  boščica! Saj če ji jaz na vilčko dam jo lepo nese v usta, ampak napikanje je bolj problem.
Sprehod - Kaja Lina kar pridno rokico da, tako za par metrok, dokler ne vidi kamna, ali listka, ali pa tako, kot včeraj, ko smo morali gledati ata in sina, ki sta dirkala z avtki na daljinsko. user posted image Ni bilo šans, da se kam premakne. user posted image  je bil že navdušen, da bo treba to kupitiuser posted image

Nič, službe po počasi konecuser posted image . Se tipkamo! Grem še na pošto (ko sem brez skrbi, pa ni treba v vrtec noret, ker babi za Kajo Lino skrbi) neke cotke poslat, sem kar pridna zadnje čase s prodajo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.11.2009 15:52:06   
Krysia
Evo, drage moje, končno se vam spet mal posvečam ...

Nell in Tibor, držta se! user posted image user posted image user posted image

Carol11, čestitke za  user posted image !

Majči, super za službo! sej se boš navadla na ritem, pa bo boljše ... pri meni je trajal cel mesec, da sem "not padla"

hranjenje: Roku ponavadi dam jst hrano na žlico, v usta pa sam nese ...

sprehod: še ne hodimo čisto samostojno, tko da nimamo problemov z držanjem za roko - z veseljem se me prime, če ga pa spustim, se pa začne plazit user posted image No, seveda se je treba ustavit pri vsakem listku / žuželki / kamnu ... ampak to pač paše zraven ...

naša noč je bla katastrofa ... krivim zobke (zaenkrat jih imamo samo 7, pa vidla sem, da štrirke ven rinejo, tko da ... se bom zaenkrat na zobke zgovarjala, pol bomo pa vidli) - smo se zbujal na 1 uro in pol ... še dobr, da sem v šoli v vseh razredih teste pisala, mi ni blo treba nič razlagat .. ker drugač bi jih še kaj narobe naučila glede na mojo neprespanost ...

gripa: kot sem že rekla, se cepili ne bomo ... tud jst sem že prebrala nekaj teh teorij zarote ... človek ne ve, kaj naj si misli o vsem tem ... jst sam upam, da se bomo tej gripi izognili ... vam moram pa še povedat, kakšno direktivo smo dobili v šoli: če se okuži kdo od naših bližnjih, nam pa ni nič, moramo priti normalno v službo user posted image baje so tko na ministrstvu rekli user posted image

trma: eh, ne bom zgubljala besed .. ampak sej mal se pa morjo znat za sebe postavit ... nam večinoma še uspeva, da ga zamotimo s čim drugim ... ne pa vedno ...

Zoja Miša, zakaj pa ti cunjice prodajaš? A ne misliš met še kakšnega user posted image ?

buhtlčk, ti se kar lepo pozdravi do konca ... mogoče te pridem jutri kej pogledat, sam nič ne obljubim, ker so nam spet nekaj "zrihtali" v šoli ... še mal pa se bom tja preselila ... aja, pa po novem imamo čekirne kartice .. da ja ne bi šel kdo prekmalu domov .. sicer pa ... jst sm lahko vsak dan od 7h do 15h tam, sam pol definitivno nikol ne bodo vsi testi v roku poopravljeni ... eh, ne bom vam tuki jamrala, mal mam že dost te šole .. pa ne dela kot takega, ampak vse birokracije, ki je s tem povezana ...

anita, a že predzanji pregeld? Joj, gre hitr! A počutiš se v redu?

nič, grem gledat, kaj bomo kosilali ... da ne bo mož lačen ...

Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.11.2009 19:52:41   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image Predno grem zaspat pred tv, se vam še malce posvetim user posted image

nell user posted image ojej, pljučnica? Bošček Tibor user posted image NAj se čimprej pozdravi. Tebi pa tudi veliko pozitivne energije user posted image

sandra tudi vi še kar kuhate? user posted image POvej mi, s čim blažiš kašelj? In ostale? KAj dajete za ustavit suh kašelj? ZAra je včeraj tko kašljala, da sem imela občutek, da se ji bo zataknilo. Groza. SPala do dveh ponoči sploh ni nič. Malo je dremala pri meni v naročju v pokončnem položaju. KAšljala pa tko na suho user posted image Sem ji dala Pholcodin sirup, ki ponavadi res takoj ustavi suh kašelj. Tokrat pa nič. user posted image Čez čas sem ji dala Prospan....prav tako NIČ. user posted image Sredi noči je suh kašelj prešel na mokrega in potem je bilo mir, ko se je odkašljala. Tko, da je danes spet ostala doma pri babi.
O zobeh (štiricah) ne duha en sluha user posted image Zatečeno ima vse, roke si bi lihkar pojedla user posted image

Katja, joj kakšen zapeljivec je Jan user posted image Zgodaj je začel, zgodaj user posted image
anita user posted image uuuu, ti že finiširaš praktično user posted image
carol11, čestitke za ponovno nosečnost tudi od mene user posted image
tejkaz, sem se prav nasmejala tvojemu postu in nevednosti user posted image No, evo...jaz sem še ena taka. user posted image Mene resnično popolnoma nič ne zanima, kaj se dogaja user posted image Tko-vsake tolk cajta mal ujamem, da nism lih za luno. DRugače pa postanem kar depresivna, če sam enkrat dnevnik v celoti pogledam user posted image
Erin danes nism gledala tvja. Škoda. Sem prepozno prebrala. user posted image Imata pa naša dva točno takšna poganjalčka, kot Tilen user posted image
Krisyia ej, jaz bi pa takoj podpisala za delovni čas v šoli od 7h - 15h. PA da mi potem noben ne mori z nobenimi GU, roditeljskimi, študijskimi skupinami, takimi in drugačnimi proslavami, prireditvami, tekmovanji...evo...takoj podpišem! user posted image Ker mene tale birokracija tud ubija user posted image Sem že zadnjič hotla komentirat, kok so Roku laski zrasli user posted image
košuta, iiiii lepo te je prebrat user posted image
neža7, kako si?
SPrehodi pri nas izgledajo kot norhaus. Oba mi roke sigurno ne držita več kot 10 sekund user posted image En laufa v eno smer, drug v drugo. Tko da...sama sprehodov ne prakticiram (še). Ponavadi smo na dvorišču in vrtu, ki je itak ogromno, tko da se samadva sprehajata sem in tja. JAz sem kot stražar pri vratih, da mi ne uideta na cesto user posted image V vrtec in iz njega gremo z vozičkom (od avta). Sem samo 1x šla brez, pa sem rabila 10 minut za 20 metrov user posted image

Hranjenje - obema gre z žličko kar dobro. Pomagata si še z roko, juho pa največkrat hočta kar popit user posted image Vilice jima še nisem dala.

Sem pa čist blažena, ker me Zara že nekaj dni kliče MAMIKA MOJA user posted image user posted image user posted image

Še nekaj sličic naši dveh štrukljev user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.11.2009 20:15:36   
buhtlčk
krysia ti kar pridi. Drugače pa ne razumem, v čem je problem 7-15. Vsi bomo kao enaki - bodo vsi zadovoljni. Če pa ne bo narejeno pa ne bo,pač bo potrebno kakšen normativ spremenit. Pa končno se bo vidlo, kolk kdo nardi v kakem času. za vse ostalo bodo pa nadure oziroma povečan deloven obseg (proslave npr). Govorilne bodo v času do 15h, kot so uradne ure povsod (za vse moram dopust vzet, sam za govorilne mi ni treba al kaj). Pa tud vsi sestanki do takrat, vse konference... Ne pa, da zdaj veliko vas dela preveč in zastonj (obstajajo pa tudi tisti drugi...). Pa nč hudo vzet turšice.

sayuri sm se pa stopila pri mamiki user posted image

Jst sm gotova...aja aja.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 16.11.2009 20:16:17 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.11.2009 21:19:37   
Ninaaa
Dober večer,

moram priznati, da že prej nisem bila glih za pohvalit aktivna, zadnje čase sem se pa še mal poslabšala - vsake toliko sicer že preberem vaše debate, za pisanje mi pa zmanjka časa in energije...

Nell - upam, da bo ta hujši stadij pljučnice čimprej mimo, za otroke je vsaka bolezen še potencirano bolj utrujajoča kot za nas... Bošček Tibor, naj se čimprej pozdravi!

Dojenč, tudi jaz mislim, da moraš najti način, da svoje pristope in prepričanja glede vzgoje svojega otroka jasno predstaviš tašči (no, to si že naredila) in potem za vsako ceno tudi vztrajaš, da se jih drži. Pri svojih otrocih je delala, kakor je hotela, pri tvojih otrocih pa si ti tista, ki odločaš. Vztrajaj! Kako pa kaj tvoj gleda na to, upam da je na tvoji strani?

Hranjenje - nadušenje nad žlico/vilico je nepopisno, ampak z vilčko dosti lepše nabada in nosi v usta, vmes ji pomagam in jaz piknem makaron, ona pa potem nese v usta. Z žlico je pa hec, prinese sicer lepo do ust, potem pa v ustih takoj zavrti - obrne žlico in tako ji vsebina steče po bradi in slinčku v naročje, ne vem od kod ji ta obrat, jaz jo lepo hranim in nimam pojma, kje je to pobrala... Začne vedno sama jest, dokončam pa s hranjenjem, ker ko je napol sita, se začne igrati s hrano in jo packati s prsti po mizici. Raje jaz prevzamem, je vsaj sita in še ni toliko pucanja za vsakim obrokom.

Sprehod - mi že 4 mesece samostojno hodimo, tako da se sprehodi kar obnesejo, čeprav si je treba vzeti čas, sploh če greva kam z namenom, recimo po kruh v trgovino ali na pošto ali v lekarno. Prej so bili želodi in kostanji zanimivi, jih je polne žepe domov prinesla. Zdaj je listje tisto tapravo, vsak malo večji suh list je deležen vzklikanja in pobiranja in pometanja pločnika z njim. Prav tako razni kamni, papirčki in pasji kakci dobijo svojih par minut pozornosti, najraje pa spusti mojo roko in teče k vsakemu otroku v vozičku, temu se nikakor ne more upreti.

Sandra123 - moja Špela je imela pri izraščanju štiric tudi vročino tri dni, proti večeru je narasla tudi do 39, ves čas je pa bila čez 38 - pa seveda slinjenje, pa napete rdeče dlesni... Zelo rada je držala usta odprta, da sem ji narahlo drgnila s prstom Calgel po dlesnih, v tem je prav uživala. Sedela je na previjalni in zijala kot mladi ptiček, vsa blažena, jaz sem ji pa bolj božala kot drgnila hribčke na dlesnih, kjer so potem pokukale ven štirice. Z zobki je šla preč tudi vročina in nehalo se je nočno vstajanje na eno uro.

Carol11 - čestitke za user posted image  - naj ti lepo mine, uživaj v spremembah!

Spanje - že 1 mesec je odkar je Špela prvič prespala noč, sem tudi jaz kot prenovljena, vstajam le še zaradi polnega mehurja dvakrat na noč. Zvečer jo ob sedmih enostavno dam v posteljico po kratkem crkljanju, ji dam dudico in ninico, na omarico ji postavim lonček s čajem in odidem. Vrata pustim priprta, da sliši da sem blizu, da hodim okrog in pospravljam ali pa se grem tuširat. Preden grem spat še jaz, jo grem pokrit - tako kot vaši čmrlji tudi ona zaspi NA odeji, z glavo pri vznožju. Obrnem jo in pokrijem, v vreči pa ni že od poletja, odkar je shodila. Itak ima dve šprikli od ograjice na posteljici odstranjeni, da zjutraj sama zleze ven in naju pride v spalnico zbudit. Oblečem jo pa v bodi z dolgimi rokavi in pižamico (pajac).

Drugače gre moja user posted image  proti ciljni ravnini, še 10 dni imam do konca in komaj čakam ta dan D - res se ne bi prav nič pritoževala, če bi šla kaj prej... zdaj zadnji teden sem dobila strije, popek mi je dobesedno razgnalo, prej sem bila vedno ponosna na svoj lepi popek, zdaj pa ga sploh ni več... Pa še pod diagnozo sem, imam veliko preveč plodovnice, sem kot bojlerček, prav težko že tekam za tamalo in pri "ringaraja" se v zadnji kitici "vse na tla pomeče" kar zakotalim po tleh, ker počepnit pač ne morem :))) Vse imam že pripravljeno, cotke prelikane, pleničke zložene, zibko postavljeno pri postelji... Kar se mene tiče, lahko kar zdaj gremo po tega fanta!

Lep večer vam želim, in čim manj težav z zobki in trmicami in boleznimi!

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.11.2009 21:29:52   
K_a_t_j_a
Ne vem več kaj je z mojim računalnikom, kar ven mi meče in piše, da se mi je Mozila sesula. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem spet napiala en roman in je šel v..........!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.11.2009 21:48:51   
bella02
Zoja Miša, materina dušica in evkaliptovo olje (Just) in smrekovi vršički (Vogel).
Midva sva takoj rekla, da se ne bova cepila. Še vedno mislim, da gre le za zaslužek farmacije.

Gajka, naša nese v usta, a velikokrat prehitro obrne žličkouser posted image . Ji sproti tudi jest dajem, kruh z namazom ji pa lomim. Imajo še cajt, brez skrbiuser posted image . Tudi jest sem podobnega mnenja, saj se mi je zdelo tud že bolš in tudi pri nas so dnevi, ko leti naokoluser posted image .
Sprehod: roko da zelo redko, gre kar lepo sama, včasih se loti pobirat kamenčke in jih nosi ob kraj cesteuser posted image . Gre kdaj tudi v kontra smer, sam se kmalu obrneuser posted image

Tejka, tukaj še ena, ki je že skor pozabila, kaj je to dnevnikuser posted image , pa se ne sekiram, sem tud jest bolj zadaj glede splošne razgledanosti

Nell, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sinčka in zate, de se spet sestaviš

Dopoldne sem doživela skor živčnega, ker sem se skor 45min vozila okoli FF in ni blo nič frej, potem sem šla parkirat pred parlamentuser posted image . Sem mogla po eno knjigo na faks. Potem še v DM po mal kozmetike in Sport 2000 po žogo za pilates in je blo dopoldne mimo. Popoldne pa smo šli domov, je bila na obisku teta iz Zadra. Sam žal mi je, ker je pozabila hobotnico doma, jo pripravi tako dobro, da si le še prste obliznešuser posted image .
Grem se mal učit, pogledat Gospodinje in v mižule. Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.11.2009 21:49:26   
K_a_t_j_a
Pa gremo še enkrat

dojenč se strinjam s ostalimi, da je tvoja tašča pa res ornk nadležna. Jaz bi na tvojem mestu že izgubila potrpljenje. Vse kar si napisala imaš prav in ti svetujem, da še naprej stojiš za tvojimi besedami. Ja kako pa tvoj gleda na vse to? Jaz mislim, da bi moral biti na tvoji strani in se še tudi on pogovorit s svojo mamo. Si pa res faca s svojimi posti! Jih ful rada berem. user posted image

tejkaz vse najboljše še tukaj, pa čeprav z zamudo.  user posted image user posted image user posted image
Glede tega, ko si papisala kakšen je Jaša. Jan je postal v zadnjem tednu isti. Zelo trmast in cmerav. Se kar vzije na rokah od trme. Pa ful histerično se joče, če kaj ne dobi. Upam, da tole čimprej mine. Še ko je treba it spat, on nebi šel pa je že tak zaspan, da komaj gleda. V zadnjem tednu mi je že 2krat zaspal na rokah pred TV. user posted image

Sprehodi - tudi Jan noče dat rokice in on jo maha kar po svoje. Ga vse zanima. Je pa tudi zelo vesel, če sreča kakšnega otroka na cesti al pa psa.

Hranjenje - Ponavadi je tako, da ima on pribor in jaz, ker če sam je se ne naje dovolj. Ker je hrana povsod okoli. Najbolje mu gre z vilčko, tako da mu jaz napiknem hrano, on pa da v usta.

Spanje - Jan spi v pižamici (pajacu) in zoknčkih, pa ponavadi napol pokrit ali pa čist odkrit. Vedno morem gledat, da ni preveč oblečen zaradi AD.

Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.11.2009 22:01:32   
K_a_t_j_a
Sayuri user posted image user posted image user posted image da bo Zara čimprej zdrava. Joj to more bit pa res nebeško lepo, ko ti reče otrok "mamika moja". user posted image Jan mi je že tudi nekajkrat rekel MAMA in ni lepšega kot, da ti otrok reče MAMA. user posted image Pa zelo lepe slikice. user posted image

košuta lepo te je brati user posted image Če te kaj muči, ti se nam kar potoži. Ti bomo prisluhnile.

anita uuuu ti pa že finiširaš počas. user posted image

Ninaaa želim ti lep in hiter porod. user posted image user posted image user posted image Sem se kar spomila na tisti čas, ko sem tudi jaz čakala, da se Jan rodi in imela vse pripravljeno.user posted image Lepi spomini.

Sandra123 Jan je že tudi imel vročine 2 dni pri izraščanju štiric. Vročina mu je ponavadi narastla samo zvečer, tad do malo več kot 38. Pa je potem tudi kmalu padla.

Gripa - midva se ne boma cepila. Groza, da dajo kaj takega ljudem za cepit. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.11.2009 22:04:40   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Katja ja res je zapeljivec.  user posted image  Tudi mi smo se strigli in nima več kravželnom. Pri nas jih je bilo že toliko, da so se laski začeli vozlat.

naty tudi pri Janu so se kravželjčki začeli vozlat, tako da smo se kar za striženje odločili.

To more bit pa zelo lepo, da sta tako en na drugega navezana tvoja dva. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.11.2009 7:07:12   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana. Jaz sem jo pila že ob 5h. Sem šla user posted image  pomagat delat.

spanje - J. spi v dolgem bodiju, pižamici brez stopal in vreči brez rokavov. Ima pa dost hladno v sobi. je vsaj normalen zrak, ker nisem pristaš, da je vroče v prostoru za spanje

sprehod - mi smo ravno dobro shodili, zato zaenkrat sprehod za roko še funkcionira

hranjenje - oba imava pribor, potem grejo pa žlice izmenično v usta, ko se nekako naje, pa začne packat, ga potem jaz do konca nahranim, vilice še nismo prakticirali, ker kar lepo meso, krompir in ostalo spravi na žlico, če ne si pa z roko pomaga ali pa kar z roko nese v usta user posted image  Se strinjam z bello, imajo še čas.

dojenč - stoj za svojimi načeli in jo vzgajaj tako kot ti misliš, da je prav. je pa fajn, da sta s tvojim user posted image  enotna.

sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image  kako lepo je to slišat od otroka. Bravo Zara user posted image user posted image user posted image  kako ste pa matral Lovrota, da je čist dol padu user posted image user posted image user posted image

nell - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tiborja

gripa - dost žalostno, da se to dogaja. Kot, da še ni dost bolezni, nas morjo še s cepivi zastrupljat in veliko jih verjame, da bo bolje če se cepijo Mi se ne bomo

Erin - sem se spomnila ob 20h, da si bla ob 17h po TV user posted image

Anita - že predzadnji pregled user posted image user posted image  pa do kofeta še nisva prišle user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.11.2009 8:23:16   
Zoja Miša
Naty nas zopet s kavo razvaja! Super si!
Joj, meni je pa rač. sam nekaj naložil in sedaj je vse zbrkljano! Explorer 8, mislim, kr nekaj!user posted image Smilijev sploh ne vidim, so kar neki heroglifi! Joj, joj!

Sayuri, mamika moja, ja kako lepo! Pa luštna štruklja sta tvoja dva! Itak, po mamiciuser posted image Pa lepo da si iz ilegale stopila, sem te pogrešala.

Krysia, ma kaj pa vem, mogoče bo, al pa tudi ne. Saj za enkrat prodajam same take, ki smo jih dobili, pa nam niso prav prišle, ali pa kakšne take bodyje in žabe, ki smo jih kar dosti nosili, pa jih prodam skoraj zastonj, pa če kakšna kaj kupi ji še šennkam kaj zraven...pa so kupke zelo zadovoljne user posted image , jaz pa tudi, ko se znebim teh cot v omari. Imamo pa že 3 velike vakumske vreče njenih cot, ki jih za enkrat še šparamo, ampak če bi drugi bil fantek smo ga itak nauser posted image user posted image . Tako da ne vem...za enkrat si želim le zdravega otroka in večje stanovanjeuser posted image
Glede birokracije v šoli pa vas razumem imam sestro tam, pa mi je vse jasno.

Ninaaa, samo še tako malo! Želim hiter, porod.

Erin, bila prepozna včerajuser posted image , sem po banki skakala in lekarni.

Upam, res, da te smilije sedaj prikaže, ker tole malo čudno izgleda.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.11.2009 8:27:15   
Zoja Miša
Smiliji so!user posted image

Anita, kdaj imaš pregled? Javi kako in kaj je!

Bella, o tem kako dolgo se kam voziš, pa sploh ne bi besed izgubljala. Sem vsak dan posebaj jezim, ko nikamor ne prilezem. Iz službe do doma rabim 45 minut, pa samo zato, ker po cestah kr nekaj delajo, pa semaforji, pa zastoji, pa vsi imajo reflekse kot crknjeni konji...eh, bz

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.