matcar -> RE: Mariborčanke V.del (15.9.2009 8:22:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Redne obiskovalke fitnesa, dajte mi povedat, če delate na steperju, kaj so vam rekli, je v redu ali je res, da ti nabije mišice v meča?? ja nabije itak,če delaš težko...moraš delat na lažje .....za tiste ki izgubljate kg.je bistvenega pomena samo poraba kalorij.....tako da....[sm=smiley1.gif] ....najboljše za to pa je mislim da kolo,ampak na najlažji stopnji[sm=smiley1.gif] ,ali pa tek.... A tako je to. Imam že itak močne meče in ne bi rada dobila še bolj, zaradi mišic. Bi pa rada oblikovala rito in bederce in pravijo, da je steper super. No tudi orbitrek, ampak ta je tako velik, da ga jaz doma nimam kam dati, steper pa si imam namen kupit...in zato sprašujem!! Kaj pa kardio vadba, a to ve kaj gledate...?? Pri meni ni pogojev, da grem na fitness, ker nimam varstva... Jaz delam kardio ravno,ker hujšam.Ostale vaje pa samo za utrditev mišič.Kardio pa ti je ravno steper,orbitrek in laufanje.To delam cca. dobre pol ure,aja pa kolo,pol pa grem vaje za noge,rit in trebuh še naredit,pa na koncu spet kolo al pa tek.Ja,pa diete se držim,da ne jem ogljikovih hidratov,samo beljakovine.
|
|
|
|