jona klara
|
jutro mojškra- hvala za zajtrk sem že lačna, pa še vedno i je slabo zadnji teden bolj kot prej, kar je čudno.Drugače sem okej, vesela, da je bilo na ns vse okej, spola ne vemo kar pa tudi ni važno samo, da je res uredu.Bom poa tudi jaz nabavila angelsound, ker moram slišati mišeka.A brcike že čutiš, to poslušate skupaj doma ali srčeka?lepo bodi in res počivaj. imašp pa podporao od tvojih dveh moških, sedaj je pa že tretji na poti urshy- vau brcike, noro, komaj čakam, to pa je veselje in preobrat v življenju, sedaj se boš še bolj začela zavedati, da se nekaj res dogaja v tebi, kar skače in plava, nor filing. aja se mi je zdelo kot, da imaš kasneje morfo, ja to je okej.A si še kaj nabavljala za fantka? jaz sem kr malo vraževerna, da prehitro ni dobro, ampak se ne da zdržati.Imam pa cd od ns, fajn, ampak škoda da je treba vsako ikono posebej klikati, namesto da bi bil kratek filmček, tako, da je bolj tako kot, da gledaš slikice, ampak samo da ga vidim.Sem se ćist zaljubila vanj, moj tudi presrečen je rekel, da greva na 3d tudi k strahovi, čeprav zna biti tudi pikra, ko sem jo vprašala, če se že vidi, če je placenta previa, je rekla zakaj jo to sprašujem, zakaj pomislim na take stvari....no drugače pa full prijazna.Tudi za spol ko sva vprašala, je rekla, a je to pomembno? špica- kako si ti? Uživajte vse s svojimi bušiji