Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 11:21:13
|
|
|
|
Teta M
|
Dan! Zup2:prekrasno punčico imata in še enkrat čestitke... Uff kako zaspan dan je , pa ta dež...jaz kar skoz nekaj spim, pa danes mi je slabo že od zjutraj....na srečo bruhala nisem nič...no sej bo že, vse to spada zraven.... Lep dan vsem kljub temu deževnemu vremenu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 11:27:28
|
|
|
|
Fargesia
|
iiiiiiiiiii, zupka ...hmmm, to pol pomeni da una teta ne zna prav napovedat prihodnosti (44ur?!!) jaz sme danes oddala paprije na CSD, zdej pa pranje in likanje...pa še paket moram počakat, pol pa še zadnja runda pranja tetra plenic in smo pripravljeni...aja, pa torbo za v P bo treba pol še prištimat... grem si jagode oprat in jih pohamsat... moj je spet v zagrebu...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 12:31:06
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Čestitke še enkrat. Prava princeska je-urnk pupa.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 12:49:16
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia iiiiiiiiiii, zupka ...hmmm, to pol pomeni da una teta ne zna prav napovedat prihodnosti (44ur?!!) jaz sme danes oddala paprije na CSD, zdej pa pranje in likanje...pa še paket moram počakat, pol pa še zadnja runda pranja tetra plenic in smo pripravljeni...aja, pa torbo za v P bo treba pol še prištimat... grem si jagode oprat in jih pohamsat... moj je spet v zagrebu... Fargi,...pol še lahko upamo, da ne bo trajalo predolgo v porodni!!! Da ne bo tvoj še kaj zamudil, če je ves čas v Zagrebu ...zate je že slutit, da se pripravljaš, kaj pa on??? Zupka, iskrene čestitke za "pravo, krasno črnolasko"!!! Ja, joškice pa bolijo, ker velike punce tud dobro "potegnejo" !! Midva sva se sicer čez vikend potepala,...v soboto piknik pri naši materi, v nedeljo pa na vikendu...danes pa obvezen počitek, ker naša punca še vedno neumorno skače po mehurju in mi je najboljše v sedečem ali ležečem položaju...hodim pa bolj "po potrebi". Bom pa preležala, če ona tako misli...kaj čem ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 13:15:51
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Na kratko toliko od mene, preberem vas malo kasneje, tule pa še slikca naše črnolaske Zupek, čudovito princesko imate. Prava sneguljčica . Je pa res velika punca - mi vas šišamo za dobrih 14 dni, pa še nismo tko krepki. Mora biti mami sila ponosna, kaj? In super za ekspres porod in prijazno P. Lepo se crkljajte, lupčka. P.S.: A si se že pofočkala na IVF otročičih?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 14:16:30
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia moj je spet v zagrebu... Da ne bo tvoj še kaj zamudil, če je ves čas v Zagrebu ...zate je že slutit, da se pripravljaš, kaj pa on??? ne bi o tem tukaj...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 14:38:23
|
|
|
|
mateja33
|
živio zup2čestitke naj vam poročam na kratko,danes sm mela pregled in sma samo preegledale izvide in mi sploh ni delala UZ .nasledni pregled monografija 29.6. lep deževen dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 14:59:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ne bi o tem tukaj... Nam že manjka čvek, a ne ?! Kdaj mamo randi?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 18:27:12
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ne bi o tem tukaj... Nam že manjka čvek, a ne ?! Kdaj mamo randi? hermy, maš ZS. btw, kje je bitka? še kar na morju?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.5.2010 20:32:48
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, maš ZS. btw, kje je bitka? še kar na morju? Sorčy, sem mal pozno vidla...ampak zdaj že odgovorila !! A Bitka misliš, da je že šla...jest sem mislila, da bo šele v petek šla?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 10:07:37
|
|
|
|
gapii27
|
zup še od nas čestitke.... v lj porodnišnici so pa res full prijazni al pa morš met srečo tk ko midve
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 11:24:57
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 živio naj vam poročam na kratko,danes sm mela pregled in sma samo preegledale izvide in mi sploh ni delala UZ .nasledni pregled monografija 29.6. lep deževen dan Ojla MATEJA, si verjetno žalostna ker nisi videla svojga pikca koliko je že zrastel. Vidiš jaz pa imam vsake 14 dni UZ. Do 26.6 bo kar dolga za čakat, takrat mam jaz zobozdravnika . Kako se pa drugače počutiš?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 11:51:08
|
|
|
|
BarbiG
|
Da vas amo na hitrco malo pozdravim. Smo še v enem kosu. Sicer hodim že prav težko, pa še sobico smo že skoraj do konca porihtal, tako da je za naši princeski vse pripravljeno. Zup, čestitke za lahek porod in za vajino princesko. Zdaj pa uživajte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 12:13:33
|
|
|
|
Fargesia
|
barbi, jst pa res bitko pogrešam...tud na smse ne odgovarja...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 13:28:34
|
|
|
|
mateja33
|
ojla mojškra-moje počutje je super,razen tega da me križ skoz boli,drugače je super.ka pa ti,kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 16:13:57
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia barbi, jst pa res bitko pogrešam...tud na smse ne odgovarja... Misliš, da ni sam to, da močno uživa na morju ??!..Pa se ji ne ljubi na telefon gledat?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 16:56:25
|
|
|
|
jona klara
|
živio ! danes sem imela pregled, pikica velika 6 cm, okej, tudi kri in voda...jutri pa imam ns, samo, da to mine in upam, da bo vse okej, da gremo v nabavo prve cotke....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 16:57:12
|
|
|
|
jona klara
|
naslednji pregled imam 29.6
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 16:58:54
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- kako to da imaš tako pogoste uz a zaradi krvavitev? to je fajn, da ti ni treba tako dolgo čakati in se mučiti, sicer nam pripadata samo dva in je rekla da imam naslednjega šele ko bo morfologija, pa še pol eden na koncu, katastrofa, bo treba iti kam samoplačniško
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 17:02:51
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, čestitke za dobro opravljeni pregled držim pesti še za jutri
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 17:34:36
|
|
|
|
špica84
|
jona cestitke za lepo opravljen pregled. Jaz imam jutri prvi pregled pri svoji gin.,in ga komaj cakam
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 18:59:47
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- hvala, drži pesti jutri kako si ti? komaj čakaš pregled? imaš že morfo? špica-hvala, držim pesti tudi zate, pa reči za slikico
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 19:04:14
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Jaz imam jutri prvi pregled pri svoji gin.,in ga komaj cakam Tudi jaz komaj čakam, da bo jutri ura 7.00 zjutraj Po moje še nikoli nisem tako lahko vstala, kot bom jutri
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 19:06:03
|
|
|
|
špica84
|
o ja bom da spet ne pozabim in jo pol delim z vami
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 19:36:33
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, v četrtek imam pregled. UZ mi po moje ne bo delala, me bo pa že to pomirilo, da bom slišala . za morfologijo se bom pa zmenila ko bom imela pregled. ti mi pa jutri sporoči, bom nestrpno čakala sms. a za spol boš vprašala?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?