|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.5.2010 18:36:56   
jona klara
urshy-kupila sem eno tako indijskih živih barv,ko gre pod prsami navzdol na široko, full luštna, ona v oliverju je turkizne barve isti stil...tudi jaz moram šparati, za vozek in vse otalo kar rabiuser posted image , pa še v bolniški sem....kaj sta voziček že kupila?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
28.5.2010 19:54:12   
Urshy78
jona klara, waw, kako boš lepa user posted image
midva nisva še nič kupila, razen tistih par oblekic. mi je pa soseda dala celo vrečo bodijev, copatkov,...je rekla da ko bo user posted image zrastel, bom pa dobila še več. posodila mi bo zibelko, posteljico, povšterček za dojenje in še in še.
pa sestrična in svakinja mi bosta dali ful stvari, tako da bova lahko kar veliko prišparala.
za sobico bova šla pa en dan v Ikeo. voziček imam pa že ogledan, verjetno ga bova kar kupila, ker mi je ful všeč user posted image
zgleda pa tako: http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-lime-i19516.shtml
pa tudi cena je kar ugodna. a vidva sta že kj gledala za vozičke in opremo?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
28.5.2010 20:58:12   
sapi
Končno jaz revček prišla do računalnika. Pri nama namreč še nimava napeljave. Upam, da bo kmalu oz bo v kratkem. Bom tokrat na hitro.
Najprej pozdravček vsem nosečkam. Hvala vam za lepe čestitke.

Zup juuuppii user posted image user posted image in dobrodošla mala Hana.

Lep večer še naprej.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.5.2010 8:48:56   
jona klara
dobro jutrouser posted image !
kako ste?

urshy- joj kako lep voziček, imata podoben okus kot midva, želiva trokolesnika, da je lahek in kvaliteten,zelo mi je všeč, nekaj sva sicer gledala jane, ampak to je vse še v luftu, še nismo tako daleč, samo mal pokukama kam, sicer pa naj mine ns, itak mora biti vse okej, sicer ne vem kaj bo z mano, pol si bom pa upala že kaj več pogledati.Bova pa midva imela vse za kupiti, razen nekaj cotk dobiva od sestre, je pa še odvisno kaj bo, ke rče bo pupa, ne pridejo v upoštev same modre cunjice...komaj čakam.tako da stroški bojo zelo hudi od sobice, vozek, vse ...saj že malce šparam, sem v bolniški in vseeno manj zapravim, ker sem veliko doma, bo že.se ti pol kaj javim na zs,

lep dan nosečke pa tudi če v dežju, važno je, da imamo pikico ali pikija v bušiju, pa naj bo sonce ali dežuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.5.2010 10:54:52   
mojškra
dobro jutro

Urshy- lep voziček, pa tudi nima pretirane cene.
Jona Klara- se prav da si kupiš to kaj ti je všeč, jaz sem zadnjič za eno majico dala 45 EUR-pa kaj čmo, če pa je tako lepa user posted image . Kratke hlače si pa jaz ne bom kupovala, ker se mi zdi, da imam zdaj noge (ko sam počivam) katastrofalne od kolen navzgoruser posted image user posted image , tako da kiklece do kolen, pa hlače in dolge majice da rito pokrijejouser posted image user posted image .

Jaz sem pa zdaj na terasi, mi računalnik začudo tudi tukaj vleče internet, počivam in zraven gledam kako možiček reže les za ograjo okrog bajteuser posted image user posted image , mal ga komandiram, in pošiljam v lekarno po vodo za leče.

Ali katera zdaj v nosečnosti uporablja preventivno vaginalne tablete za intimo kot so npr. feminella? Včeraj sem se z eno pogovarjala, pa je rekla, da to uporablja, in da je to dobro za nosečniceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.5.2010 11:51:33   
jona klara
mojškra-na terasi pa ni šoh ne? midva imava to pridobitev tudi sedaj na novo, kot nalašč za moje počitke z buhijem, full relax,res, sploh če je sonce.danes greva na r. d od enega fantka- 1. r.d, tako,da sem bila v pikapolonci malo zapravila za darilo in napasla očke kaj bi kupila mojmu tamalmu, samo ti kr hiter spraznejo račun...postelnino imajo full cart, sem hotla nekaj kupiti, mi moj še ni pustil, da lahko to prinaša nesrečo, samo, da mine sreda...pa bo....ti pa kr fejst počivaj..pazi se

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
29.5.2010 11:52:12   
jona klara
mojškra- zakaj se uporablja feminella, ne poznam

Neposredna povezava do sporočila: 4557
29.5.2010 16:36:49   
Teta M
Ojla punce!

Kakšen lenoben dan je danes, jaz bi samo spala in spala....No jutri pa tudi midva na en piknik k sosedom, tako da skrb kaj pripravit za kosilo je odveč....

Urshy78: tudi jaz sem gledala isti voziček, mi je zelooo všeč, je pa isti kot model  od Baby Boom-a -3yCombo.
Cena je super....ampak tudi jaz samo malo učke vržem na te zadeve,še prav nič ne kupujem, pa še malo bom počakala....Definitvno pa bom z veseljem vse vzela,kar mi bo kdo hotel posoditi.

Lep preostanek dneva vam želim....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 29.5.2010 16:38:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4558
29.5.2010 19:01:37   
Urshy78
tudi jaz sem danes malo uživala na terasi na sončku user posted image
obesila in posušila sem dve žehti perila, pospravila in posesala stanovanje, pomila kopalnico, skuhala kosilo, in naredila sladico-rižev narastek z jabolki, rozinami in gozdnimi sadeži in se ravnokar bašem z njim user posted image

jona, še čisto malo, pa bo tukaj sreda in NS, potem si boš pa končno lahko malo oddahnila in uživala v nosečnosti. ob kateri uri jo pa maš?
ja, tudi midva sva se odločila za tri kolesa, nama je všeč, pa še praktičen je. se je pa dedek javil, da nama ga kupi user posted image

mojškra, no potem nisem edina, ki komandiram svojega user posted image user posted image
jaz sem ga danes že ob pol devetih zjutraj nagnala delat v prizidek, da bo čimprej skončan. je še kar nekaj dela in mora biti končano preden se user posted image rodi.

glede tablet, jih ne uporabljam, niti še nisem slišala za njih, tako da ti tukaj ne morem pomagati.

TetaM, meni pa daleč od tega, da bi bil lenoben dan. tebe matajo user posted image znakci, zato bi samo spala, ampak bo tudi to minilo user posted image
za voziček se tudi midva še nisva čisto odločila, je za nakup še kar nekaj časa

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
30.5.2010 10:13:10   
mojškra
Urshy,JOna Klara, Teta M-ja saj tudi jaz ne vem točno, zakaj se uporabljajo te vaginalne tablete, kolikor sem razumela, da se vzdržuje vaginalna flora, in da ne pride do vaginalnih vnetij, bakterij......No skratka ni panike, bom naslednjič G vprašala.

Terasa - ja to je ful fantastično, ni lepšega-počutim sem kot na morju, čeprav gledam levo bloke, naprej dom upokojencevuser posted image , ker nimava še ograje okrog, bo pa naslednji teden. Možičke pa je treba malce komandirat, naj se navadijo na reduser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4560
30.5.2010 10:15:07   
mojškra
DOBRO JUTRO MAMICE

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4561
30.5.2010 10:51:21   
Teta M
Jutro!

Mmmmmm Mojškra, jaz si predstavljam da je čajček notri....Hvala!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
30.5.2010 10:57:31   
mojškra
user posted image notri v šalici je, kar ti srce poželiuser posted image . Pri nas se pa kaže malce sončka, morda pa bo še kaj od dneva. Zdaj grem pa kuhat.

Lep dan

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
30.5.2010 11:23:31   
jona klara
jutroa, dober dan.....
jaz sem pa danes čist zlamana, vsako noč se zbujam, neki želodec teži, včeraj na r.d sem pojedla preveč peciva- bilo njami, pa odojka so pekli, temu sem se odpovedla, bili sami mali pikeci- luštno, pa naš mali v bušiju, ha, ha

upajmo na sončka....

urshy- vau za vozek, tudi mi bi imeli takiga dedka, pa nimamo sploh nobenegauser posted image user posted image user posted image ,ti imaš tudi v četrtek gineka, ne? a boš imela uz? ali že morfologijo? jaz imam ns ob 13 ih.lkepo nedeljo vama želim, pa sončne trenutke na terasi

mojškra- ti kr počivaj, a lahko kuhaš? ne vem če je dobro, pazi seuser posted image !tarasa je užitek, le pogled na morje pa vseeno pogrešam.

kdaj greste ve kaj na morje? kaj pa bazeni?mene že tako bolijo noge, dsa rabim malo takiga namakanja čimprej!!

špica- dober se imej!

teta m- kako si pa ti? pa prebava?kako so ti ugotovili hiperco? a težav pa nisi imela?
lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
30.5.2010 16:46:23   
Fargesia
hejla! midva sva "priracala" domov z Bleda...bilo je lepo, čeprav je popoldne padal dež...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4565
30.5.2010 17:13:28   
Urshy78
dan, mi smo se pa danes končno odpravili v Arboretum, ampak se je na žalost kmalu ulilo. eno uro sprehoda smo pa le imeli, pa par dinozavrov videli, če že ne drugega.

jona klara, v čertrek imam pregled, če bom imela UZ še ne vem, po moje da ne, mi bo samo zmerila pritisk, me stehtala in poslušala srček. pa za morfologijo se bom zmenila.
sporoči mi po sms ko bo NS za tabo, a velja user posted image

morje, midva greva 3. julija za en teden v Medulin, že komaj čakam user posted image

pozdravček vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
30.5.2010 17:24:35   
špica84
lep dan evo jaz sem priracala z dolenske,naju je tak lep naliv ujel v trebjem in skoz do ljubljane.

pri starsih bilo prv fajn,pa nacvekala sem se tudi s prijateljico

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
30.5.2010 18:31:37   
Teta M
teta m- kako si pa ti? pa prebava?kako so ti ugotovili hiperco? a težav pa nisi imela?

Jona: Jaz sem ok, počutim se dobro, me nič ne boli, nič ne tišči,lulat hodim normalno....Ja z UZ mi je ugotovila da je hiperca, ko je gledala še jajčnike(to je bilo zdej na tem prvem večjem pregledu že pri moji G.),ki so kar povečani in  tudi z UZ ugotovila da se mi nabira voda v trebuhu. Nobenih težav nisem imela ne prej, ne zdej....no upam da se zadeva umiri, bom na nuhalni vprašala če lahko še to preverijo. Tudi kile so iste kot pred dvemi meseci.Prebava tako-tako, isto kot prej na 3 dni hodim na veliko potrebo, se bojim da se bo še poslabšalo,ker še železo sedaj jemljem. Sem si v lekarni kupila en tak prašek,ki je tudi za nosečnice in doječe mame,ki pospeši prebavo.Nisem ga še začela jemati, bi rada najprej videla učinek železa na prebavo. Joj blagor tebi, ti pa še nekaj dni in nuhalna,si boš potem res oddahnila in boš uživala v nosečnosti. Pa samo pozitivno razmišljaj,nič negativnega,tudi ne beri kakšnih negativnih zgodb. Jaz sem pristona samo na tem forumu, tukaj me lepo potolažite in pomirite, same pozitivke ste in to je meni dovolj.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
31.5.2010 8:27:29   
Fargesia
tkole izgledam... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nej si vsaka svojega vzame....

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4569
31.5.2010 9:50:03   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tkole izgledam... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nej si vsaka svojega vzame....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
31.5.2010 10:16:41   
zup2
Dobro jutro user posted image moje!

Drage moje RR tete ... kaj naj vam rečem kot user posted image .
Mi smo od včeraj doma, mala (no ja, sploh ni mala je kar ornk babnica user posted image ) je pridkana, včasih ga ponoči malo sračka, ampak bomo že ujeli ritem. Pridno se dojiva, samo moje joškice ob tem kar trpijo, tako da upam, da se kmalu utrdijo.
Porod je bil pa ekspresni. V sredo popoldne se je odluščil čep, potem sem pa čakala...pa ni bilo nič user posted image . Ob pol noči greva midva lepo spat, čez 20 min pa samo puf in je odtekla voda. V 5 minutah me je dragi popokal (jaz sem še kar mencala, da mogoče pa to ni to user posted image ) in sva šla v P. V avtu sem dobila pa še popadke na 10 minut. Ob 1-ih so me pogledali, poslali v klistirnico potem pa sva čakala na prosto porodno sobo. Tja sem prišla ob 4-ih zjutraj, odprta 4 cm, smo eno urco počakali, potem pa so mi dali še malo umetnih popadkov, me priklopili na masko (ki me je odnesla nekam daleč stran user posted image ), pa še nekaj proti bolečinam sem dobila, tako da je bilo vse skupaj kar vzdržno. Ob 6:59 je bila naša lepotička Hana zunaj, midva pa tako ponosna in srečna, da vam ne morem povedat! Moram pa pohvalit babice v Lj. porodnišnici, prav tako sestre na B oddelku user posted image .
Na kratko toliko od mene, preberem vas malo kasneje, tule pa še slikca naše črnolaske
user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
31.5.2010 10:27:50   
špica84
dan

zupka cestitke se enkrat mala je prekrasna

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
31.5.2010 10:31:07   
bit
oooo Zupček naš,

kako sem vesela zate no za vas vse,.....lepo da ste doma, vajina črnolaska je pa krasna.
Komaj čakam da se vidimo na koftku in vajino princesko pripelješ sabo.

tudi mi imamo tebe RADI user posted image

no zdej grem pa še ostalo prebrat

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
31.5.2010 10:45:44   
Urshy78
zup, čestitke še enkrat. Hana je pa čudovita punčka user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
31.5.2010 11:00:58   
jona klara
zup2- čestitke za srčico, črnolasko, zelo lepa punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urshy- ti javim sms ko bom končana, drži pesti!jutri imam mojga gineka, v sredo pa ns..

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?