|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
30.3.2010 21:56:28   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, valda da so jo!!!!! voziček sva pa iz nemčije hartan skater naročila.

3D je bil uspešen, čeprav imamo očitno enega sramežljivega otroka...

Zmaga je moja user posted image  user posted image  user posted image !!!
No, sem imela nekaj v spominu, da je šlo za Hartana...pa se nisem hotla spet osramotit user posted image !

Kako sramežljivo...sam mednožja ni pokazalo, al tud obrazka ne?! Vidiš, da hočem vse vedet...preden odpotujem še jaz tja. Predvsem me zanima, če ima dober UZ, ker slabega ima že moja G...potem rajši dam mal več, pa da bo ok!
Želim lahko noč...sem se ves dan potepala po morju (opravki, nič prijetnega) in tud detetu ni odgovarjalo...po moje danes še ni spalo eno uro skup...tolk skače po bušiju!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
30.3.2010 22:04:53   
Fargesia
men je bilo ful fajn. cca 45 minut si notr in se je ful trudila da bi obrazek ujela...pa ga je le stežka, ker ima rokice in nogice pa še popkovino pred obrazom. user posted image spol se je videl, ampak nisva hotla vedet...čeprav je vmes tko dvomljivo rekla, da ko sva ven prišla, sem jaz rekla...fanta imava. pa se je moj smejat začel.user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
30.3.2010 22:11:04   
hermy1
Fargi...očitno bo kar taprav ta Uz !
Ja, če bo fantek, sem ga pa spet v kamen...ko sem ravno včeraj napisala, da bo punčka user posted image  user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
31.3.2010 7:59:41   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

S*, a ti si pa še vedno bruhavček user posted image user posted image
upam, da slabosti čimprej minejo. še malo pa boš imela NS user posted image

jaz sem kar v službi, se počutim ok, edino v petek sem ostala doma ker me je bolel želodec. ma po moje bi se mi zmešalo doma od dolgčasa user posted image

Meni se pa že meša. Jaz upam, da tudi pri meni te slabosti čimprej minejo, ker komaj živimuser posted image user posted image . S*- saj zdaj bi se pa počasi mogle končati slabosti a ne?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
31.3.2010 10:39:19   
Fargesia
dobro jutro!

dež, dež, dež....user posted image

mojškra, naj te slabosti ne zdelajo preveč.

hermy, spet ENA zate!user posted image user posted image user posted image

pa še ena kavica...

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
31.3.2010 10:39:56   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

S*, a ti si pa še vedno bruhavček user posted image user posted image
upam, da slabosti čimprej minejo. še malo pa boš imela NS user posted image

jaz sem kar v službi, se počutim ok, edino v petek sem ostala doma ker me je bolel želodec. ma po moje bi se mi zmešalo doma od dolgčasa user posted image

Meni se pa že meša. Jaz upam, da tudi pri meni te slabosti čimprej minejo, ker komaj živimuser posted image user posted image . S*- saj zdaj bi se pa počasi mogle končati slabosti a ne?

Dobro jutro!

Jas imam še vedno slabosti, čeprav je stanje 100% boljše. Sedaj mi je user posted image zjutraj in včasih zvečer, bruham pa 1x na dan. Sem pa v 7 - 8 tednu bruhala tudi po 5x na dan, tako da sem sedaj kar zadovoljna. Me pa konstantno nekaj špika tam doli, tako da skrbi ni nikoli konec.
Drugače pa odštevam dneve do NS in pregleda, ki ga imam drugi teden.

Pri nas je tak zoperen deževen dan, bom kar v horizontali mal Tv gledala, pa kaj brala, ker drugega se mi prav ne da početi user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
31.3.2010 10:47:35   
Fargesia
joj, S*, nate sem pa pozabila...naj čimprje minejo slabosti! še malo...

naše dete na 3D...

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
31.3.2010 10:54:55   
hermy1

naše dete na 3D...

user posted image

Joj, kolk je srčkano!!! Pa saj mal se pa vidi obrazek!

Hvala za kavico in še ENO našo, mi bo prav prišla, ko nekaj tečnega za službo delam. HB, da je vsaj dež, da se mi bolj da!

Pa še eno obvestilo...mogoče bodo celo v ENEM TEDNU sedaj končno rešili mojo pritožbo zaradi bolniške.
Mi imamo pa danes 20t user posted image  user posted image  user posted image ! Saj v zadnjih dveh dneh sem postala za 30t debela user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
31.3.2010 11:07:30   
mojškra

naše dete na 3D...

user posted image

ful doberuser posted image user posted image user posted image , iiiiiiiiii

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
31.3.2010 11:51:49   
mojškra
PUNCE

prosim, če mi poveste, kako vam je G določil koliko ste noseče, po punkciji ali po ET. Jaz sem bila pri dveh G in ta mi je določal po ET. Tam kjer si same izračunamo vem, da vpišemo datum punkcije. Zdaj me pa to ful zanima.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
31.3.2010 12:13:16   
mateja33
dan mojškra asi dobila sliko od ultazvoka,js sm jo pa piše gor kok dolg si noseč pa datum poroda tak od kdaj se šteje točn ne vem user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
31.3.2010 12:24:36   
Urshy78

naše dete na 3D...

user posted image

joj, kok je to lepo za videt user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
31.3.2010 12:26:34   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

PUNCE

prosim, če mi poveste, kako vam je G določil koliko ste noseče, po punkciji ali po ET. Jaz sem bila pri dveh G in ta mi je določal po ET. Tam kjer si same izračunamo vem, da vpišemo datum punkcije. Zdaj me pa to ful zanima.

mojškra, mislim, da G določijo PDP glede na velikost ploda. po mojem izračunu imam PDP 28.10., G mi je pa zračunala datum 27.10.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
31.3.2010 12:29:37   
Urshy78
S*, no me veseli, da si bolje in da si iz hujšega že ven, vsaj kar se tiče slabosti. jaz grem vsakič s strahom na WC, ko se obrišem vedno preverim, če je vse belo. tako da te čisto razumem da si v skrbeh. upam, da se boš po NS lahko malo sprostila in brezskbrno uživala v user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
31.3.2010 13:10:44   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Pa še eno obvestilo...mogoče bodo celo v ENEM TEDNU sedaj končno rešili mojo pritožbo zaradi bolniške.
Mi imamo pa danes 20t user posted image  user posted image  user posted image ! Saj v zadnjih dveh dneh sem postala za 30t debela user posted image !

najprej čestitke za polovičko!!!user posted image user posted image user posted image

nč ne verjamem da si postala "debela" za 30t dokler ne vidim slikce.user posted image
uf, se bojo pa namatral s tole pritožbo...user posted image

mojškra
, meni so glede na punkcijo določili PDP. in zdej vendo na vseh UZjih vpisujejo PDP in ne ZM.

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 31.3.2010 13:11:30 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
31.3.2010 13:20:40   
hermy1

nč ne verjamem da si postala "debela" za 30t dokler ne vidim slikce.user posted image
uf, se bojo pa namatral s tole pritožbo...user posted image

ni fotografa doma...da bi dal dol slikice od včeraj...tam se vidi! DObiš!
Kaj oni...jest se sekiram, kaj bo ratalo user posted image !! Komaj vem, kaj rečt,... a sem na bolniški, dopustu, al kje drugje!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
31.3.2010 13:22:47   
Fargesia
trenutno si na dopustu...pol ti bojo pa za nazaj pisal bolniško. tko so men decembra...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
31.3.2010 13:33:20   
hermy1

trenutno si na dopustu...pol ti bojo pa za nazaj pisal bolniško. tko so men decembra...

Cela zbrka user posted image !!! No, pa važno, da sem doma in čuvam brcljača/čko!! Včeraj je bil/a obupna! Danes pa spimo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
31.3.2010 13:50:23   
Fargesia
ja, res je cela zbrka...men so pol pri febrarski plači trgali...user posted image lahko bi mi pustili dnarčke...user posted image

naše dete je včeraj G nabrcalo k je s sondo po trebuhu migala...pol se je pa spat spravilo. se je pa vmes obrnilo iz ene strani na drugo. pa danes me je tud že nabrcalo na kontra strani kot včeraj.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
31.3.2010 16:28:25   
lana70
Daaan, moje nosečke, kako ste user posted image ,en maksimalno dober dan vam želim in božajte bušije!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
31.3.2010 17:13:53   
S*

naše dete na 3D...

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   O kako lepa slikca.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
31.3.2010 17:20:31   
n74

IZVIRNO SPOROČILO: S*

naše dete na 3D...

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   O kako lepa slikca.

To je pa nekaj najlepšega user posted image Tako se lepo razloči očke, pa noska, pa ustka, pa rokico.

Jaz sem pa malo manj dobre volje, včeraj ko me je tako rezalo, sem imela še rjav izcedek in danes bolj ležim. Saj vem, da ste ve imele sigurno več izcedkov, pa je bilo vse ok. Ampak meni je še prejšnji teden bioenergetik rekel, da se moram ta teden pazit, drugače bo šlo naprej. Pa špika me tudi več neuser posted image Saj ni nujno, da špika vsak dan, kajne?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
31.3.2010 17:52:20   
Fargesia
n74, ne ne špika skos. pol te bo pa kasnje špikal in te bo skrbelo da ni kej narobe. ti kr počivaj!user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
31.3.2010 19:10:37   
Tanja_Jes
Lep pozdrav punce!

Vidim da je kar nekaj novih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargesia....fuuuuul lepo...pa dobr si rekla, sej sem ti napovedala kaj bo!!! Ti kr men verjem!!!

Jaz sem iz morfologije in je vse ok. Moj otrok se razvija normalno, le mal železa mi manjka, pa moram zdej en sirup pit, cuker imam pa 3,7, kr mal prenizek...
Najprej sva imeli problem ujeti srček, ker je tako brcal user posted image user posted image user posted image V tretjo sva ga ulovile in ima 146 udarcev na minuto user posted image user posted image user posted image Sem vprašala za spol, pa je gledala in gledala, pa tko fajn je imel noge narazen, samo je bila popkovnica vmes, tko da nič ne vem a je balerina, a fuzbaler user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa obrnjen z glavo navzgor, samo je rekla G da se itak skoz premika. Me je pa pohvalila, ker sem obdržala težo in se držala diete user posted image , čeprav samo malo manj slano hrano jem, sladkarijam se pa ne odpovem user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam pa 70 kg, se pravi imam približno 5+user posted image user posted image user posted image user posted image Naslednji pregled imam 21.4.

Danes sem spet v sedim nebesih, ker sem vidla svojga srčka user posted image user posted image user posted image in pravkar vam pošilja eno brco user posted image user posted image user posted image user posted image je čist nemiren danesuser posted image

Bit...a si že začutla tamalega Bitka

Zdej vas grem pa mal brat...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
31.3.2010 20:06:05   
Fargesia
tanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?