n74
|
Hvala punce BarbiG - sem že brala za tvoje težave, verjetno moraš veliko mirovat. S tabo se res ne morem primerjati, ti imaš le enojajčna dvojčka, s katerimi po moje tudi brez kakšnih komplikacij ostaneš doma. Da bi pa D-ja zamenjala, kaj vem, verjetno ga bom še kdaj rabila. Saj bo po moje napisal predlog, potem je pa od komisije odvisno. Ti si pa že tako na polovici, tako da bo kmalu skrbi konec, kaj? Hermy1 - vauu, sploh nisem brala za nazaj o tebi, prav fino se sliši, da tudi pri 45-ih ivf uspe. Ampak komisija je pa res obup, to je nezaslišano, da ti ne podaljšajo bolniško. A potem sedaj po pritožbi pa delaš? Saj jaz imam tudi pisarniško delo, ampak sem v privat firmi, pa v krizi so, pa je itak živčnost na višku. Meni so po nesreči februarja rekli, da me mislijo menjat za računovodski servis, pa sem jih sedajle malce prehitela. Čeprav ne delam samo računovodskega dela, tudi okrog letam po robo, na banke, delam s strankami,...Ampak, saj me ne morejo stran dati, če sem noseča, kajne? Vseeno bi rada vso to živčnost prihranila pikicam, pa da jih donosim do konca. No, najprej je treba na do uz-ja počakat Reby - verjetno potem osebna zdravnica piše predlog za komisijo ali kako to gre? Ker včeraj je bila res prava katastrofa pri D-ju. Šla sem na naročanje in so rekli, da me ne morejo vpisati 23.4. za pregled (potem naslednji teden so prazniki in ga ne bo), ampak naj kar pridem takrat na sprejemno in vprašam če mi bo imel čas narest uz Na predlogu za bolniško pa piše bolniška do prvega uz in nič datuma gor. Upam, da ne bom imela jutri še pri osebni zdravnici težav. lučka - veš, ko sem brala o tebi, da greš jeseni po drugega otročka, pa sem si rekla, menda ja me ne bo še enkrat prehitela Se hecam. Imam pa dober občutek, samo ta bolniška mi še malo živčke para. No, zdaj pa čakam še Bagusko, Aquo, JonoKlaro in še eno, ki je zaenkrat skrita, ker smo ravno na kupu in bomo skupaj o znakcih razpravljale Ko sem že ravno pri znakih, jaz imam strašansko boleče prsi, me skoraj pečejo, spodaj me pa vsake toliko časa zareže. No, tole špikanje mi je kar ok, vsaj vem, da se nekaj dogaja, ampak če hudo zareže? A ni panike, moram verjetno več ležat?
|