Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nočem bit nesramna....ampak takole je mnenje moje buče : lahko doktorirate in se zmišljujete in na veliko razpredate o hrani....ampak gola resnica je...če bi vas lakota udarla oz. ko nas bo.....boste vsi se jedli, pa še zelo hvaležni boste zato..... ps...bio in zdrave hrane že zdavnaj ni več..... Pri hrani se v bistvu zmišljujemo vsi, tudi ti. Jaz pač menim, da dokler imam izbiro, bom izbrala tisto, kar je po mojem prepričanju najboljše. In dokler bom imela izbiro bom tudi gledala, da bom izbrala hrano, zaradi katere živalim ne bo potreno umirat, pa tudi, da pri rastlinah, sadju itd ne bom pretiravala in jemala pohlepno vsega, kar mi pride pod roke. In ne vem, zakaj bi bilo to kaj narobe, ne vem- ali tebi osebno to kaj škoduje, da si napisala tako mnenje? In tvoje mnenje je nesramno, ker je podano na tak način, kot, da gledaš na nas, ki živimo drugače kot mogoče ti, zviška. Glede na to, da nas bo lakota udarila, kot praviš, bi torej po tej logiki morali sedaj požreti vse kar pride mimo? Res ne štekam, kaj točno si mislila povedat, edino kar se je razbralo iz tvojega posta je nezadovoljstvo nad našim načinom prehranjevanja. Če bi lakota udarila, bi najbolje prišel skoz kakšnen kmet, ki ima po možnosti tudi sadovnjak in velik vrt ali kar nasad zelenjave. Torej, če bi udarila lakota, ne bi bilo pomembno, ali si bil prej vegi ali mesojedec, najvažneje bi bilo, koliko si dejansko lahko sam pridelaš. In, če ne bi bilo na izbiro drugega, itak, da bi tudi vegi jedel meso, kaj pa naj. To so ekstremne okoliščine, kjer prepričanja niso na prvem mestu. Ampak zaradi tega, ker me nekoč to lahko doleti, pa sedaj ne bom začela jesti mesa. hm...sploh ne vme če čem se trudim......ampak recmo... NIkoli na nikogar ne gledam zviška..še nisem in tudi ne bom......vsak dela kar hoče ...dokler ne škoduje drugemu,..je meni prav..... KAr se tiče prehranjevanja...je bilo spisano v tem tonu; bodimo veseli da imamo kaj za jest.....in da če bi bila lakota bi vsi vse jedli, ker drugače nas ne bi bilo.... Seveda si zmišljujem....vsak si...kaj imam rada in kaj ne...vendar se ne opredeljujem in ne podajam oznak drugim ljudem ki nečesa ne jejo..oz. jejo nečesa preveč..... In moj post niti slučajno ni bil nesramen...ti si ga tako prebrala...čisto jolly je....kajti to pomeni , da če imaš mnenje si nesramen,.....ampak pustimo to... itak nikoli ne boste prišli skupaj....in nima pomeni debatirat...... čist sem zabluzila..se vidi da je jutro... pa prosim ne obešaj se na posamezne besede, ker sem rahel dislektik in nima smisla .......celota je pomembna.... jejmo kar nam zapaše pijmo kar nam zapaše......bodimo to kar smo....in pustimo drugim da so kar so......