Grd otrok? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 14:10:24)

No, najprej lepo prosim ne me linčat.
Podala bom samo svoje razmišljanje. In ker še nisem mamica, niti še nisem :nosecka:, verjetno mal drugače gledam na vse kot vi, ki že imate svoje :duda: doma.

Pač... ob gledanju slik takoj po porodu, pa gledanje poroda na video etc... se mi postavlja vprašanje. Marsikateri :duda: je bil takoj po porodu čist vijoličen, pa kodrlajsast, pa zmečkan...
No.... ob kakšni slikci sem pomislila.... joj kako grd otrok (pa ne bit užaljene zdej, probajte me razumet:ups:).

Pa se mi postavlja vprašanje.... ali bom ko bom prvič zagledala svojega :duda: tud morda pomislila: joj kako grd otrok?:zmeden: A se je kateri to zgodilo, da je najprej to pomislila?:zmeden2:

Hvala za razumevanje;) pa za vaše odgovore.

ZARA -> Grd otrok? (5.6.2005 14:12:41)

Ja ne vem,solatka...odvisno od mamice...moja prjatlca je rekla,da je bil mali čist zmečkan in krvav in da je je blo grozn ga dat si na trebuh...zase ne vem ker sem imela CR...pomoje večini mamic niso tako zelo grozni,ali pač??

PiaM -> Grd otrok? (5.6.2005 14:13:17)

Ne vem, kako boš ti reagirala, ampak moja čustva, ko sem rodila, so bila vse prej kot taka.9nebesa
Imam pa res eno kolegico-znanko, ki je po porodu rekla za svojega - joj, kak je grd.Tako, da svašta - sto ludi, sto čudi...:zmeden:

StBarbara -> Grd otrok? (5.6.2005 14:15:28)

....mislim, da ko boš videla tvojga otroka nemogoče da boš pomislila kako je grd, ampak samo to kako je popoln...:angel:

pri men je imel tako buško na glavi, ker je bil rojen s pomočjo vakuuma_pa mi je bil vseeno najlepši :duda:

Trebnje -> Grd otrok? (5.6.2005 14:16:31)

Tvoj otrok bo zate najlepši,pa če bo še tako zmečkan...

SANDY -> Grd otrok? (5.6.2005 14:25:25)

men je bilo vse čudn, k sem rodila. Sam nikol pa nisem pomislila da je grda. Ker je bila prava lepotička. boš videla kaj delajo materinski čuti! 9nebesa

tesa -> Grd otrok? (5.6.2005 14:25:48)

Baje je tut malo odvisno kako se otrok porodi. Moje obe hčerkici sta bili čisto lepe; nič krvave in nič vijolične. Skratka takojšna lepota:)-
Sin pa je prišel precej bolj čuden. No bil je malo modrikast. Babca je rekla, da so otroci ponavadi takšni če se prehitro rodijo, oz. če na koncu prehitro prtisneš. To itak hitro zgine in dobi lepo barvo:)
Pa kljub temu nisem dobila občutka da bi bil grd.
Takrat si v 9nebesa pa kakršen koli pride,Tvoj je
in zato res najlepši:love:

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 14:41:05)

Moj je bil kor marsovc...čist zmečkam, vijoličast, plav, rumen...hecno. Grd? Ne bi rekla, prej čuden.

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 15:16:10)

Jest te čist razume.
O mojmu sinu sem isto pomislila,ko so migaprvič pokazali:)-
Da pa bilo še huje.....ko sem takoj par minut po porodu dobila v naročje mojega vnuka..ccc.. ti grda babi,so bile moje prve besede dobrodošlice,,ajoj kako si grd....
Ampak že par dni po porodu so otreočki zacveteli in postali lepi:)-

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 15:21:03)

Ja pa še neki..zarad tega kar sem rekla,pa nisem brez materinskega čuta.:kuza:

PiaM -> Grd otrok? (5.6.2005 15:24:18)

babi, babi, (smajli, ki žuga) :)-

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 15:26:37)

Ja če pa je res...kaj morem...smajli ki skomiga z rameni:)-

Maxica -> Grd otrok? (5.6.2005 15:35:50)

Jaz sem tudi skoz imela v glavi, da so otroci čisto čudni, ko se rodijo-zmečkani, vijolični, prekriti z eno čudno snovjo itd. Vsaj tako jih pokažejo v filmih.:zmeden:
Ampak moj :duda: res ni bil tak-ko sem ga prvič zagledala, se mi je zdelo, da gledam nekaj najčudovitejšega, kar sem videla v svojem življenju. In res ni bil pomečkan in krvav in vijoličen itd.
Te pa čisto razumem v tvojem razmišljanju.

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 15:39:30)

Ampak vseeno je bila ljubezen na prvi pogled strela iz jasnega neizmerna,do konc življenja,za vse večne čase.:love::love::love:

dory -> Grd otrok? (5.6.2005 16:27:44)

Eh no...sej je tvoj otrok...pomoje je prva stvar ko se otrok rodi,ce je vse ok,kot pa kako zgleda :zmeden:

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 16:32:35)

Yes teja tako je..pol pride ostalo.....:)-

dory -> Grd otrok? (5.6.2005 16:33:18)

Ja pol sele ko je vse ok pa ko se vsaj priblizno mal nardi zacnes gledat komu je podoben pa tako...sam je pa dejstvo,da niso vsi otroci cute...moje mnenje :)

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 16:36:41)

Samo slikice poglejmo..glej rezultati..lepi otroci zdravi z vsem na mestu:love:

Gina -> Grd otrok? (5.6.2005 16:50:01)

Ja, ne vem, kaj naj ti rečem. Jaz sploh ne poznam otroka, ki se mi ne bi zdel lep. Sem najbrž čudna. Ampak se mi zdi, da iz vseh nekaj sije. En sonček ali kaj. :):):)

Moji so najbrž bili plavi, pa čudni, pa vem, da je bil Dorian čisto krvav, ker imam slikice, ampak drugače se mi pa tisti hip niso zdeli nič čudni. Ko so se rodili sem jokala od sreče in vsi so se mi zdeli čudoviti, mogoče se mi je zdel kakšen od njih malo hecen, ker je bil čisto zgrbančen, zguban kot starček, vsi so imeli čudno obliko glave, ali čisto podolgovato, kot kakšni marsovčki ali pa kvadratno, zaradi napačne lege. Ampak meni so se zdeli čudoviti in neponovljivi.

Sem pa še mojega, ki je celo življenje zagotavljal, da so vsi novorojenčki grdi, vprašala, kakšen se mu je zdel D. po porodu. Je rekel, da čuden, nič lep, da je imel glavo kot marsovec, ampak da je bil vseeno čudovit, ker je njegov, seveda. Da se mu je začel zdeti lep šele pri par mesecih. No, zdaj se ga ne more nagledat. Vsak dan ga vsi občudujemo. Saj veš, vsi smo zaljubljeni v svoje otroke. In prav je tako.

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 18:05:39)

Ha, ha, meni je pa lo lutštno smešno. Ko ga pogledeš in rečeš: Ojoj, kako si grdi, ti mali dojenček moj. In je TVOJ. Z vso "grdostjo" vred.
No, moj je itak bil lep. 4 kile in pol, 57 cm, lase in carski rez. Aja, pa še jaz njegova mati:). Ni moglo biti drugače.

BONI* -> Grd otrok? (5.6.2005 18:42:45)

Moj je bil tudi vijolčen, pa sluzast, pa zmečkan, pa še mal od krvi, pa sem takoj vedela, da je to najlepši otrok na svetu. Nikoli nisem pomislila, da je grd. Še mojemu:love:sem takoj po porodu rekla, poglej kako je najin otrok lep. Nekateri pa so, mo se rodijo tako grdi. Najin je pa tako lep, najlepši:love::love::love:
Ne vem no, meni je bil moj res takoj zelooo lep, pa še zdej mi je najlepši-to itak

Lp, Boni

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 18:47:05)

Naš je pa takoj ko je ven uletu, tako grdo gledal, da ni bilo za zgrešit da je od mojga deca :)-

Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 18:51:22)

Pa tud meni je res, kar pravi teja...niso vsi lušni.

lex -> Grd otrok? (5.6.2005 18:52:51)

Moj je bil ves siv in krvav, pa še tako podolgovato glavo je imel, ker se je rodil z vakummom. Ampak ko sem se pa zbudla iz narkoze (so mi posteljico čistli) je bil pa moj :angel: in najlepši otročiček na svetu.

tjaga -> Grd otrok? (5.6.2005 20:53:35)

:((:((:(( Jaz pa ne vem kako zgleda takoj, ko se rodi. Gašperja sem videla šele po 17-ih urah, Tjašo pa po 12-ih.
Ko je Gašper videl svojega bratranca je zelo otroško in pošteno rekel, da ko bomo imeli pa mi dojenčka bomo imeli punčko. In ko sem ga vprašala zakaj, je bil njegov odgovor: Zato, ker ne bo tako rdeča in čudna :zmeden: .
Otroci menda govorijo resnico. :)-:)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>