Gina -> Grd otrok? (5.6.2005 16:50:01)
|
Ja, ne vem, kaj naj ti rečem. Jaz sploh ne poznam otroka, ki se mi ne bi zdel lep. Sem najbrž čudna. Ampak se mi zdi, da iz vseh nekaj sije. En sonček ali kaj. :):):) Moji so najbrž bili plavi, pa čudni, pa vem, da je bil Dorian čisto krvav, ker imam slikice, ampak drugače se mi pa tisti hip niso zdeli nič čudni. Ko so se rodili sem jokala od sreče in vsi so se mi zdeli čudoviti, mogoče se mi je zdel kakšen od njih malo hecen, ker je bil čisto zgrbančen, zguban kot starček, vsi so imeli čudno obliko glave, ali čisto podolgovato, kot kakšni marsovčki ali pa kvadratno, zaradi napačne lege. Ampak meni so se zdeli čudoviti in neponovljivi. Sem pa še mojega, ki je celo življenje zagotavljal, da so vsi novorojenčki grdi, vprašala, kakšen se mu je zdel D. po porodu. Je rekel, da čuden, nič lep, da je imel glavo kot marsovec, ampak da je bil vseeno čudovit, ker je njegov, seveda. Da se mu je začel zdeti lep šele pri par mesecih. No, zdaj se ga ne more nagledat. Vsak dan ga vsi občudujemo. Saj veš, vsi smo zaljubljeni v svoje otroke. In prav je tako.
|
|
|
|