Anonimen -> Grd otrok? (5.6.2005 21:17:20)
|
Takoj, ko se je David rodil in so mi ga dali na trebuh, sem pomislila: "Pa kaj mi zdaj to dajejo na trebuh, kaj ne vedo, da me to boli???" Ampak sem ga pogledala in se v trenutku zaljubila vanj. Imel je takšno dolgo glavico, pa ves je bil plav, iz plavih prstkov pa so gledali snežno beli nohtki, ki jih je držal pred usti. Tega ne bom pozabila nikoli. Ko sem mojega pogledala, je jokal. Rekel je, da je res lep. Ko je ležal na previjalni mizi, jaz pa na porodni postelji, sem rekla, da ima velika jajčka. Saj sem to pričakovala in sem vedela, ker sem o tem prebrala, ampak tako velika... Še zdaj, ko ga vidijo na sliki, rečejo vsi da ima res velika jajčka. Babica me je takrat skoraj nadrla, da je zelo lep otrok in da ima vse na svojem mestu. Spomnim pa se, da ko sem pogledala cimrinega fantka, sem pomislila, da izgleda skoraj kot opica. Res je imel tako debelo zalito glavico... mi je bilo kar hudo za njo. Ampak vseeno mi je pasalo, ko so sestre prišle gledat mojega otroka in mi skoz govorile, da je tako nežen fantek.
|
|
|
|