|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grd otrok?
5.6.2005 20:55:09   
Naja31
Jaz sem se vedno spraševala če je vsaki mamici njen otrok res najlepši pa če tudi "objektivno" gledano ni lep. In ti zdaj povem iz lastnih izkušenj: ja, je! Meni je moj najlepši. Pa ga skoz primerjam z drugimi dojenčki, ampak moj je najlepši :)
Brez skrbi, tudi tebi bo tvoj.
Ko se je rodil sem bila pa tok happy da je končno ven prišel, da se sploh nisem obremenjevala če je lep ali grd :)

Lp, Naja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Grd otrok?
5.6.2005 20:57:41   
ZARA
Sam da je zunej,ane Naja31 :)-??
sem hotla samo še to dodat...jst se je še zdaj ne morm nagledat...še kar ne dojamem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Grd otrok?
5.6.2005 20:59:30   
Anonimen
Je pa tudi dejstvo, da se veliko "grdih" otrok spremeni v lepe odrasle, fletni otroci pa dostikrat potem niso nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Grd otrok?
5.6.2005 21:04:55   
ZARA
Spliš...to je pa živa resnica...če samo sebe pogledam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Grd otrok?
5.6.2005 21:17:20   
Anonimen
Takoj, ko se je David rodil in so mi ga dali na trebuh, sem pomislila: "Pa kaj mi zdaj to dajejo na trebuh, kaj ne vedo, da me to boli???" Ampak sem ga pogledala in se v trenutku zaljubila vanj. Imel je takšno dolgo glavico, pa ves je bil plav, iz plavih prstkov pa so gledali snežno beli nohtki, ki jih je držal pred usti. Tega ne bom pozabila nikoli. Ko sem mojega pogledala, je jokal. Rekel je, da je res lep.

Ko je ležal na previjalni mizi, jaz pa na porodni postelji, sem rekla, da ima velika jajčka. Saj sem to pričakovala in sem vedela, ker sem o tem prebrala, ampak tako velika... Še zdaj, ko ga vidijo na sliki, rečejo vsi da ima res velika jajčka. Babica me je takrat skoraj nadrla, da je zelo lep otrok in da ima vse na svojem mestu.

Spomnim pa se, da ko sem pogledala cimrinega fantka, sem pomislila, da izgleda skoraj kot opica. Res je imel tako debelo zalito glavico... mi je bilo kar hudo za njo. Ampak vseeno mi je pasalo, ko so sestre prišle gledat mojega otroka in mi skoz govorile, da je tako nežen fantek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Grd otrok?
5.6.2005 21:39:08   
CatJa
Jan je bil pa takoj ful lep. Moj :love: sicer pravi da je bil sivo roza, ampak ko so ga men na trebuh dali, je bil cisto lepo roznat, samo v laskih je bilo se mal krvi. Rodil se je zelo na hitro, oblika glavice je bila pa ze v startu cist manekenska :)
Res je pa najpomembnejse, da je zdrav! Mnogi se sploh ne zavedamo, kako je, ce je z otrockom kaj narobe. Ceprav je tudi tak za mamico najlepsi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Grd otrok?
5.6.2005 21:46:20   
Pupica
Joj, meni je bila pa moje princeska takoj lepa. Pa se nekaj se spominjam.VONJA. Fulll lepo je disala.Pa ne vem po cem:zmeden:(za primerjavo)ta vonj imam se vedno v nosnicah, ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Grd otrok?
5.6.2005 22:14:19   
Anonimen
Ko sem ga videla sem si mislila:
točno takšen si, kot sem si predstavljala in še lepši.
Sicer ni bil vijoličen, sam pomučkan pa;););)
Meni je bil in je najlepši.

9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Grd otrok?
5.6.2005 22:16:20   
frutka_
Moj je bil full lep, ko se je rodil, niti malo krvav, nič moder ali vijoličen.
Rodil se je "čist", niti jokal ni! Ko ga je babica položila na moj trebuh sem se itak jokala kot dež ampak mali me je samo gledal...poznal me je...in ni jokal. Ko pa ga je babica odnesla je samo enkrat nežno zamijavkal:muca:in ko sem ga dobila nazaj...celega svežega in hrustlavega pa zavitega v štruco sva se samo gledala...pač kolikor sem videla, ker sem se še vedno jokala...:love:

Ja, res je bilo lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Grd otrok?
5.6.2005 22:37:53   
HuAnita
Če ga gledaš nekaj ur po porodu, se ti mogoče res zdi 'grd', zguban ipd, ampak meni je bila najlepša in najpopolnejša, takoj ko sem jo zagledala:love: :darilo: :darilo: Taka mala mucka, pa tiste očke in zaradi vakuumskega poroda sploščen nosek - vse mi je bilo tako ljubko, da sem se taokj zaljubila vanjo:love:.
Zdaj me včasih ta zaljubljenost mine, predvsem ponoči, ampak že ve, kako prepričati mamico, da zizla vso noč:(( :(( :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Grd otrok?
5.6.2005 23:18:26   
polona2
Joj, ravno danes sem si zopet pogledala fotografije iz porodne sobe, itak da je vsakemu staršu njegov otrok najlepši, sploh prvi trenutek, ko ga zagledaš, magic...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Grd otrok?
6.6.2005 7:34:02   
puncica
Ma jst sem se tud pripravla da bo grozna in moj je rekel da ko je bila glavca zunaj da je bila kot mrtvak, čist modra in primiru. Skratka pripravla sem se da bo zmečkana, modra, ne vem kaka vse, pa ti povem da sem bla kr presenečena ker je bla ful luštna res, kaj pa vem, pol sploh ne razmišljaš o tem al pa mamice vidimo samo svojga lepega otročka.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Grd otrok?
6.6.2005 8:13:26   
Natas@
JAz sem imela CR z lokalno anastezijo in sem ga videla takoj ko so ga obrisali. Res je bil malo moder ampak meni se je zdel tako lep. Ko sem ga naslednjič videla čez4,5 ure pa se mi je zdel še lepši. Mi je pa ena znanka rekla joj kako je lep dojenček, niso vsi lepi, pa se delno kar strinjam z njo. /ame pa je moj še zmeraj najlepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Grd otrok?
14.6.2005 15:28:32   
Lunca1
Moja mama je bila zaradi tega, ker se včasih ni o tem razpravljalo, kar mal šokirana, ko je vidla mojo sestro. Zdaj smo mal bolj pripravljene na to, kakšen dojenček lahko ven pride: beri sluzast, zmečkan, rdeč, plav...

Meni se moja sicer ni zdela ravno najlepša, čeprav so jo drugi vsi hvalili. Ni mi pa bila grda. Pač moja.9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?