Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zobek---a je možno??? help!!! 5.6.2005 10:17:22
|
|
|
|
malika
|
Možno! Mojemu je zgornja dvojka 3x tako skakala ven in noter. Na koncu sem že skoraj ponorela, danes je bila, drugi dan ne duha ne sluha. No tretjič pa se je odločila, da le ostane zunaj.
|
|
|
|
Zobek---a je možno??? help!!! 5.6.2005 10:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja boga Nejika, kaj vse mora prestajat... če pa bi si zlomila zobek, bi ti to sigurno vedela, ker bi verjetno fejst jokala. Daj, naroči se pri zobozdravnici, pa jo naj še ona pogleda. Tako boš še najbolj ziher.
|
|
|
|
Zobek---a je možno??? help!!! 5.6.2005 11:30:09
|
|
|
|
dix
|
Tudi pri nas zobki pridejo in odidejo. Včeraj se je videla bela črtica pri zgornji enki, danes pa je spet samo debela bunka in nič črtice. Izgleda da čaka da jo sosednji zobek dohiti in bosta polob skupaj ven pokukala. Pa meni se bo zmešalo, že cel mesec jih čakamo in vse grizemo.
|
|
|
|
Zobek---a je možno??? help!!! 5.6.2005 15:58:49
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm:zmeden2: No...za :hudicek: Tako sem bila vesela tega zobka...Potem pa izgine:((:((:(( Najlepša hvala za vse nasvete oz. izkušnje, ste me kar malo pomirile ker sem res spaničarila, ko ga ni bilo:ups::ups: Bomo videli ta teden, kaj bo...Verjetno bo tudi sosednji prišel ven:racka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?