Zobek---a je možno??? help!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Blink1 -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 10:10:23)

Zdravo

Neji je pred tremi dnevi izrasla zgornja enica. Včeraj sem jo še gledala in je bil zelo vidna. Danes pa gledam in ..... JE NI?????????????:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Takoj sem pomislila na to, da si jo je zlomila...Pa ni nikjer tako padla, da bi z zobkom udarila...

Potem sem študirala, da bi ga morda zlomila, ker kar naprej nekaj gloda:zmeden2: Ampak spodnja dva sta v redu...pa sta večja kot je bil ta zgornji:zmeden:

Je možno??? Se je kateri to zgodilo????

HELP!!!!




malika -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 10:17:22)

Možno!
Mojemu je zgornja dvojka 3x tako skakala ven in noter. Na koncu sem že skoraj ponorela, danes je bila, drugi dan ne duha ne sluha. No tretjič pa se je odločila, da le ostane zunaj.




Anonimen -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 10:29:14)

Ja boga Nejika, kaj vse mora prestajat... če pa bi si zlomila zobek, bi ti to sigurno vedela, ker bi verjetno fejst jokala. Daj, naroči se pri zobozdravnici, pa jo naj še ona pogleda. Tako boš še najbolj ziher.




dix -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 11:30:09)

Tudi pri nas zobki pridejo in odidejo. Včeraj se je videla bela črtica pri zgornji enki, danes pa je spet samo debela bunka in nič črtice. Izgleda da čaka da jo sosednji zobek dohiti in bosta polob skupaj ven pokukala. Pa meni se bo zmešalo, že cel mesec jih čakamo in vse grizemo.




Blink1 -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 15:58:49)

Hmmm:zmeden2: No...za :hudicek: Tako sem bila vesela tega zobka...Potem pa izgine:((:((:((

Najlepša hvala za vse nasvete oz. izkušnje, ste me kar malo pomirile ker sem res spaničarila, ko ga ni bilo:ups::ups:

Bomo videli ta teden, kaj bo...Verjetno bo tudi sosednji prišel ven:racka:




Zvezdica -> Zobek---a je možno??? help!!! (5.6.2005 23:30:16)

Ninika, še dobro da si napisala ta post. Jast sem bila prepričana da se mi že mal meša, ker en dan vidim trojke in jih ČUTIM, naslednji dan jih pa ni...:)

Sem res boga zadnje čase izpiti, malo spanja pa sem pomislila, da res nekaj narobe z mano...pa vidim da je to nekaj "normalnega"

Pa pa




Stran: [1]