naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Dianatal - porodni gel - na netu našla bolj ali manj samo to, da je zadeva šele v fazi testiranja in še pri nas precej nepoznana. Bom poskusila srečo in upala, da bo tako kot prvič (dobila samo eno mini raztrganino in en šiv). Nočem pa preveč razmišljat o porodu, ker vem, da presneto boli in iz mojih ust ne bo nikoli prišla izjava, da vse pozabiš, ko dobiš štruco v naročje. Pa upam, da bo naš rakec tudi tak zaščitniški veliki brat! Se čist strinjam. Sploh nočem mislit o porodu. Ven bo šel in pika. Prvič sem bla mal prerezana in dobla ena la dva šiva. Nč mazala, nč masirala. Tut jst upam na veliko sestrco, da bo zaščitniška in tolerantna. Ti maš res še manjšo razliko. meymey, dobr rihtite na pregledu in super za vozičkanje. Komi tut jst čakam. misar, go girl, go girl . Lep buši. IZVIRNO SPOROČILO: Inika84 Vročina: vas ze tut kaj muci tale vrocina zunaj? Js komaj prisopiham v stanovanje, pol me pa itak mine da bi sploh bla not, ker mava stanovanje v mansardi in mava v stanovanju 26 °C ze zdaj!! A sem to jst napisala . No skor tko je pr men, sam da sem jaz včer že klimo laufala, ker sem bla dopoldne čist preč. Popoldne sem pa šla po tamalo peš v vrtec in pol z vozičkom do moje mami (800m) in sem prišla tja čist hin. Sem pol ure sam sedela. Tamala je pa tako delala takm po igralih in peskovniku. Dvignjeno vzglavje: načeloma ne rabiš. Mi smo mogl met dvignjen pri taprvi, ker je ful polivala in smo kr z enimi odejami al povštri starmi podložl, sam tko, da je blo enakomerno. Drgač mislim, da ni potrebe. Jst sem tut mela tetra pleničko čez pod vzglavjem, mal kasnej pa tko en mini povštrček, kije majčkeno debelejši kot na 1/1 zložena plenica (bil v kompletu) Kik: jst občasno kr kupm tam stvari za tamalo in niso slabe. Sicer ni H&M, sam k tok hitr prerastejo, da ne morš uničt. Tut naprej v posoji so se dobr obnesel in se še zdej dobr držijo. Paste edin pr številkah, ker včasih ne točne