|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
31.10.2009 11:03:25   
soncnica 3
Bonnie, krasno, hvala bogu, da si ravnala po svoji vesti!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa dva dni tudi mene daje slabost, čeprav mislim, da je to bolj zato, ker je moj mehur še vedno bogi, včeraj me je še bolela ledvica na levi strani. Nič mi ne paše jest, nacejam se z vodo...

Moj izvid namreč ni bil vredu in so ga takoj poslali naprej v celje na nadaljno obdelavo. in kaj naj jaz, cel vikend meditiram, da bo boljš?????

Tolk sem žalostna in prestrašena, da to ni res.   Srečno vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.10.2009 11:54:02   
Anonimen
Mogoče se vam pridružim. Doma imamo že 10-mesečnega fantka, M zamuja 18 dni, testa še nisem delala-mam kr tremo. Bomo vidl.

(odgovor članu soncnica 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
31.10.2009 13:13:16   
tanjusi
Mogoče se vam pridružim. Doma imamo že 10-mesečnega fantka, M zamuja 18 dni, testa še nisem delala-mam kr tremo. Bomo vidl.

dobra si da si tako dolgo zdržala in kdaj ga misliš nardit- test?
Držim pesti da bo +

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.10.2009 13:33:01   
Anonimen
Ja mislem ga nardit v pondelk. Mam kr mal tremo ga nardit. Tut js upam da bo + bota lih prou narazen, 1 leto in pol. 

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
31.10.2009 19:09:39   
katrin30
Pozdravček,

user posted image user posted image user posted image vsem ki so že vidle svoje bebice. Jst še vedno čakam...sam še 16 dni, pa saj bo hitro. Ni mi težko to da moram čakat do pregleda, sam k ne smem nikomur povedat do takrat!!!! Nihče še ne ve, samo jst in moj user posted image ter sestra pri ginekologinji. Ko sem klicala (pozna me ker sem zelo veliko preživela pri moji G zaradi vedno znova kakih krvavitev izvencikličnih) in sem ji povedala da je bil test pozitiven me je vpršala ; PA JE PRAV TAKO? Najprej nisem najbolj dojela, ker nisem niti pomislila, da obstaja kakšna druga možnost kot da je prav, da je tako.

Nič, dneve preživljam bolj na kauču, ta teden se mi je tek povečal, da je groza. Prsi so ko bombe, vsake tolko mam prebavne motnje, vsake tolko preveč berem kaj vse je lahko narobe, kaj vse se lahko doživi na prvem pregledu oz do konca nosečnosti ampak sem še kar optimistična. Se pravi, da sem kar tipična nosečka, ki prvič pričakuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.10.2009 19:52:36   
tanjusi
ma jaz sem pa danes mojim staršem povedala, sam sem jima zabičala naj bota tiho do pregleda, ki bo pa itak že v sredo, sta pa bila zelooo vesela, pa tudi presenečenauser posted image .

(a camus)

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.10.2009 22:11:27   
costella
Živijo user posted image !

Jaz sem bolj slabo, ker moram počivat. Včeraj sem bila spet na urgenci, ker sem zakrvavela, pa k sreči ni bilo nič hudega, moram pa počivat. Danes imam pa tudi po malem krvav oz.. rjav izcedek.
Zanima me pa nekaj - mislim,da je Prftect povedala, da ti NS po 35 letu pripada. A je to res? Pa je samo v porodnišnici tako ali pri vseh, ki delajo NS? Jaz sem namreč naročena v Dravljah.

Pa še nekaj me zanima - ko pišete koliko je velik plod - ali je to velikost vrečke ali ploda? Meni je namreč včeraj zmerila vrečko 20mm, plod pa naj bi bil velik 4,5mm... Zdaj mi pa ni več jasnouser posted image

No, pa lepo noč vam želim, brez vstajanja, he, he user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.11.2009 8:58:49   
prfect

AHOJ!user posted image

COSTELA...ja res je po 35.letu nam pripada NS na napotnico,ki jo dobiš ob 1.pregledu pri G.Mogoe je treba kako G.na to spomnit,ampak...
Je pa tudi res,da na konsesijo delajo samo v porodnišnici in moraš poklicati tja (01/522-61-10).Mogoče bo pa katera imela srečo in "naletela" na dr.Pušenjaka,ki tudi gostuje v porodnišnici na NS.Tko se je zgodilo moji prijateljici.
Jz "sreče" nimam-sem naročena pri eni zdr.

Res je ,da sem se pa pri njemu naročila v Dravljah še dodatno,pa sva se z mojim pogovarjala,da je brez veze da neki komplicirava,in da morava zaupati.Tko ,da se bom v Dravljah odnaročila.

Ja...drgač sem pa tudi jaz morala mal pomislit kako gre s temi mm.Meni je G. govorila o cm.Ampak ,če mal se spomnimo matematike (ni dolgo kar sem se z otroci to učila) je 25mm enako 2,5 cm.Nekako tako gre to po moje...
Sicer se bomo pa kaj kmalu pogovarjale samo še o cm ha,ha ,a pa nam bo bolj jasno.

Pa,pa in prijetno ned. vam želim

(odgovor članu costella)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.11.2009 9:04:08   
soncnizarek25
ojlauser posted image
hvala gajkauser posted image
za vse tiste, ki vam je zjutraj rado slabo. še predno vstanete iz postelje pojejte en neslan kreker.
pravijo da to pomaga pri jutranji slabosti. jaz osebno nisem poizkusila ker mi ni nič slabouser posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.11.2009 9:28:37   
milabe
hej
no tud meni ni nič, ne duha ne sluha o slabosti. Samo spala bi pa skooooos. Edino zjutraj se kar hitro zbudim, čeprav sem drugače jutranji zaspanec.
Pa se mi tud zdi da se mi je apetit malo umiril, hvalabogu user posted image

Odštevam 9 dni do pregleda...

katrin 30: ja tud meni je zvenelo čudno vprašanje od sestre; je nosečnost zaželjena ali nezaželjena? user posted image

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.11.2009 9:39:00   
tanjusi
katrin 30: ja tud meni je zvenelo čudno vprašanje od sestre; je nosečnost zaželjena ali nezaželjena? user posted image

mene je sestra pri prvi in pri drugi nosečnosti vprašala, če bom obdržala, pa se rekla seveda, no sedaj pa ima ginekologinja drugo sestro , ta pa mi tega zoprnega vprašanja ni postavila.

(a camus)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.11.2009 10:50:36   
veverica
En lep pozdravček!

Tudi meni je test pokazal +!!! Jupi! Našemu malemu sončku (10 mesecev) se bo predvidoma 30. junija pridružiš še en! Točn datum še sporočim, ko bom opravila prvi pregled!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.11.2009 12:03:34   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: milabe
ja tud meni je zvenelo čudno vprašanje od sestre; je nosečnost zaželjena ali nezaželjena? user posted image

Niste edine, mene so to po telefonu vprašali, pa potem na prvem pregledu me je zdravnica vprašala, če je zaželjeno. Sm bla kar mal šokirana user posted image

Zgleda sem ena izmed redkih srečnic, ki ji zjutraj ni bilo nikoli nič slabo, niti bruhala nisem, mi je pa včasih po jedi, če mogoče preveč pojem naenkrat user posted image

Imam pa težave s spanjem, saj najraje spim na trebuhu in ne najdem dobrega položaja za spanje, na trebuhu pa ravno ne morem, med drugim me prsi ovirajo ker so večje kot ponavadi user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.11.2009 19:18:47   
miki23
ojla punce,meni je pa zadnje dni skos slaboooo user posted image ,pa spat moram popoldan obvezno... glava me ze dva dni boli,cisto zanic sem... user posted image  

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.11.2009 22:24:46   
costella
Ojla!

Hvala Prftect!!! Jutri imam 2. pregled, pa jo bom malo podrezala. Moja G  dela v Leonišču, tako, da upam, ne bo treba preveč fehtarit. Pa kaj veš, ali tudi cd dobiš tam (oz. ti posnamejo), ali je samo pregled? Eh, sem firbčna user posted image , he, he. Samo v zadnjih 7 letih se je kar nekaj stvari spremenilo, tako da bom verjetno polna vprašanj, he, he.
Sem pa bolj slabo in po malem imam skoz rjavkast izcedek... Ko kihnem, ali se zasmejem me pa prav "zaštiha" v spodnjem delu trebuha.... Utrujena sem pa tudi zelo... No, ja ampak to paše zraven...

Grem počasi proti postelji. Lepo noč vam žellim in se še kaj tipknemo!

Pa, pa!

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.11.2009 6:59:40   
Anonimen
dobro jutro

spet  jaz, ta zgodnja user posted image user posted image user posted image . prinčipeska še spančka jaz pa pri prvi jutranji kavici, se mi kera pridruži? častim eno user posted image user posted image

vikend je minil kot bi mignil. v soboto je prišla moja mami ma tamalo pocrklat, pa sva se šla midva mal fajn met, sva usekala en bowling, pa eno pijačko (sredi dneva to user posted image user posted image ), kot otroci mamo zdaj občasne matinejeuser posted image . no kakor koli pasalo je sto na uro.

slabosti so, pa niso, v glavnem manj o tem študiram, boljše se počutimuser posted image

sem se pa prav lep za dobro kilco že zredila, tako, da to ne bo očitno nič drugače kot v 1. nosečnostiuser posted image . v prvih 3. mesecih, ko naj se ne bi nič zredila sem se zredila najmanj 3-4 kile, do konca nosečnosti pa le še 7 kilogramov. knof na kavbojkah me namreč že prav lepo tišči, pa tud nekam fejst so že napete čez rituser posted image user posted image ...bo že

neham jamrat, pa se grem počasi zrihtat za v službo. lep dan vsem...

božajte trebuščke in obvezno poročajte o pregledih user posted image

vaša anonimna user posted image (21.6.)

(odgovor članu costella)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
2.11.2009 8:06:56   
ziva1
Jaz pa sem včeraj zakrvavela, tokrat sveža kri (prej rjavi izcedki) in sem se ustrašila in odšla na urgenco v bolnico. So me pregledali, ni jim jasno zakaj je do krvavitve prišlo, moram pa počivati. Videla pa sem pikeca user posted image  , je že velik 7,87 mm, noseča pa naj bi bila 6 tednov in 5 dni. Sem kar zajokala od sreče ko sem videla da je pikec/a v redu. Zdaj sem v bolniški in moram počivati. Upam, da bo vse vredu.

Sem videla cosstella da si tudi ti krvavela, kako si kaj, se je stanje umirilo. Greš kaj na pregled. Sej se ne spomnim, kaj so mi že rekli v bolnici (izvid dobim po pošti) ali moram poklicati svojo G ali grem kar čez en teden v službo.
Mene je kr strah klicati svojo ginekologinjo, ker mi je nazadnje sestra rekla, da v zgodnji nosečnosti ni kaj za pomagati glede krvavitev, v bolnici pa sem bila prijetno presenečena, so me lepo sprejel.

Mah jaz budala, sem že povedala najbljižjim, da sem noseča, nisem mogla skrivati, ko pa sem tako dolgo čakala na pikeca/a. Sem kar sama nase jezna, sej si nisem mislila, da bodo težaveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.11.2009 8:19:57   
meymey
Pokliči svojo ginekologinjo in ji razloži situacijo. Ko sem bila jaz na urgenci so mi rekli enako kot tebi - da naj počivam. Ko sem klicala gin. mi je predpisala še hormonske tablete (ne se preveč veselit, le majhnemu procentu nosečnic dejansko pomagajo - to je v primeru pomanjkanja hormona progesterona v telesu), vendar imam vsaj občutek, da delam vse, kar je v mojih močeh da se stanje normalizira. Prav tako predvidevam, da bi te čez kak teden morala pogledati tvoja gin. Če te ne naroči, jo kr malo prisili, da te vzame. V primeru krvavitev te mora sprejeti takoj! Na pregledu ti bo tudi povedala če si za bolniško ali ne (upam da ti jo vsaj za teden podaljša, fino je da miruješ).

Aja, kar se pa tiče povedati ali ne... jaz mislim da je pametno povedati. Tako se tvoji bližnji lahko veselijo s tabo, v črnem primeru, pa razumejo tvojo žalost, te malo pocartajo in razvajajo. Meni ni bilo žal da so vedeli (imela 1.ss), še posebej prijateljice so se izkazale!!!

< Sporočilo je popravil meymey -- 2.11.2009 8:22:34 >

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.11.2009 8:26:53   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Meni se je stanje zaenkrat čist umirilo, tud tistega rjavkastega izcedka nimam več, tako da se ful boljše počutim.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Jaz pa sem včeraj zakrvavela, tokrat sveža kri (prej rjavi izcedki) in sem se ustrašila in odšla na urgenco v bolnico. So me pregledali, ni jim jasno zakaj je do krvavitve prišlo, moram pa počivati.

Sem videla cosstella da si tudi ti krvavela, kako si kaj, se je stanje umirilo. Greš kaj na pregled. Sej se ne spomnim, kaj so mi že rekli v bolnici (izvid dobim po pošti) ali moram poklicati svojo G ali grem kar čez en teden v službo.

Js sem dobila navodila, da moram poklicati svojo G in iti k njej na kontrolo čez en teden.

Aja, pa za seznam: NS imam 08.12., sem par dni nazaj dobila datum.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.11.2009 8:29:07   
gajka
Dobro jutro! user posted image

Najprej en kup user posted image user posted image user posted image za vse manjše ''problemčke'', upam, da bodo vse krvavitve in ostale nevšečnosti hitro minile brez posledic.

Vprašanje o zaželjeni nosečnosti je tudi mene pričakalo, ko sem se naročevala na pregled. Prvič sem bila malo presenečena ob vprašanju, zdaj pa ne več. Ampak mislim, da je to popolnoma normalno vprašanje, ker, če gre za nezaželeno nosečnost, noročijo čimprej, da je čim manj možnih zapletov pri prekinitvi...

Pa srečno na današnjih pregledih! user posted image Jaz komaj čakam sredo, da vidim, da v meni res nekaj raste. user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image !

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.11.2009 8:39:45   
Anonimen
Dobro jutro, pa so vikend in prazniki mimo.
Dobrodošlica vsem novim, ki ste se nam pridružile. user posted image
Joj, Bonnie, to je pa moralo biti res grozno, ampak še dobro, da ravno za sveto ne poslušamo vedno zdravnikov, je treba kdaj tudi svoj šesti čut poslušati, kajne. Srečno še naprej. user posted image
Prfect, jaz sem tudi včeraj zaspala že pred 22h, ponavadi sem bolj pozna, sem se pa zbudila okrog treh in kar kakšno uro nisem mogla potem nazaj zaspati. user posted image  Seveda sem šla pridno tudi na wc.user posted image  Zdaj sem v službi pa čisto user posted image .
Slabosti so pri meni po novem bolj v večernem času. user posted image  Ko kaj pojem, se mi začne spahovati, v petek sem morala iti prav malo bruhati, ampak sem imela občutek, da gre bolj zrak iz mene. Tako da zdaj prav pazim, da ne pijem ničesar z mehurčki.
Kilco sem tudi jaz že pridno pridelala, ampak upam, da bo šlo v mejah normale tako, kot v prvih dveh nosečnostih.
Vse, ki imate danes pregled, fajn opravite. user posted image

Vaša anonimna user posted image  (12.6.)

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
2.11.2009 8:40:24   
SM10
Dobro jutro,

Zame eno kavico prosim.
Čestitke novim user posted image user posted image in za uspešne preglede. Vsem, ki pa izcedki in krvavitve povzročajo preglavice pa naj čimprej mine in da v juliju 2010 dobimo zlate sončke v naročje.
Danes sem tudi jaz malo na trnih, ker imam jutri pregled. Javim rezultat in upam, da moj mali srček pridno raste. Glede slabosti je tako, da mi na trenutke postane full slabo. Se je začelo pojavljati kot v prejšnji nosečnosti in če je tako bomo spet 5 m bruhali. Ma samo, da bo z user posted image vse OK, bom vse prenesla.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.11.2009 8:59:23   
Bam Bam

user posted image

JUNIJ 2010
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, , user posted image /user posted image GP, NS

01.06.2010
Slovenka, 2user posted image ,1user posted image
Anadami, 2user posted image

02.06.2010
Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
anonimna

04.06.2010
Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
Tejka28
Mumu, 3user posted image ,1
user posted image

05.06.2010
anonimna2, 3user posted image 2user posted image user posted image
mojculja
MKBK,29.let,Ljubljana

06.06.2010
rea27, 3user posted image , 1user posted image

07.06.2010
markle, 29 let, LJ, 1

08.06.2010
anonimna , 2 user posted image , 1user posted image ,
 Bam Bam, 2 user posted image , 1user posted image ,

10.06.2010
meymey, 2  user posted image ,
Majček28, 2user posted image , user posted image ,
SM10, 4user posted image , 1user posted image ,

11.06.2010

Prizma

12.06.2010

anonimnauser posted image , 3user posted image , 2user posted image user posted image
Cukica, 26 let, Cerknica,3user posted image ,0

Kiya

13.06.2010

Junijca

SpeliG, 2user posted image , 1user posted image

15.06.2010

ivy@
strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image
nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image

16.06.2010
Naraščaj, 29 let

17.06.2010
BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,

18.06.2010
marussa88

19.06.2010
miki23, 2 user posted image ,
top10, 28 let,
costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
soncnizarek25

20.06.2010
 gajka , 2user posted image , 1user posted image

21.06.2010
anonimenuser posted image , 2 user posted image , user posted image

22.06.2010
čeb Maja, 1 user posted image

23.06.2010
katrin30, 1user posted image ,

24.06.2010
ziva1, 31 let, 1user posted image ,
mamiica,
primorka111

25.06.2010
rendi, 2user posted image , 1user posted image

27.06.2010
soncnica3, 2user posted image , 1
Sa5i,...,....,1user posted image ,...

29.06.2010
milabe, 1 user posted image
tanjusi
tweetek

30.06.2010
veverica, 2user posted image , 1user posted image

brez datuma poroda

ANNIE

Pregledi v novembru:

02.11.2009
Costela drugi pregled
Majček28 prvi pregled
Meymey prvi pregled
Sa5i prvi pregled

03.11.2009
Sm10 drugi pregled

04.11.2009
Gajka prvi pregled
Tanjusi prvi pregled
Naraščaj prvi pregled
Ivy@drugi pregled
Top 10 prvi pregled
Primorka111 prvi pregled
soncnizarek25 prvi pregled

09.11.2009

Annie prvi pregled
milabe prvi pregled
marusa88 prvi pregled
bonnie_RR kontrola

11.11.2009

Miki23 prvi pregled
Cukica drugi pregled

16.11.2009

BonnieRR prvi pregled
Katrin30 prvi pregled

17.11.2009

Nikita* prvi pregled

18.11.2009

Bam bam prvi pregled
Živa1 prvi pregled

19.11.2009

Rea27 drugi pregled

20.11.2009
prizma drugi pregled

24.11.2009

Anonimenuser posted image   prvi pregled

26.11.2009

Lyra prvi pregled
Soncnica 3 drugi pregled

Pregledi v decembru:
01.12.2009

Strelka81 drugi pregled
anonimen user posted image  drugi pregled
rendi drugi pregled

03.12.2009
kiya drugi pregled

Nuhalna svetlina:

prfect 12.11.2009
prfect 18.11.2009
Tejka28 24.11.2009
Cukica 26.11.2009
Nikita* 01.12.2009
strelka81 02.12.2009
Costella 07.12.2009
Bonnie_RR 08.12.2009

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.11.2009 9:02:34   
meymey
Kava user posted image brrr. Meni je cel dan ali slabo, ali se mi spahuje ali peče zgaga.. Skratka... cel dan mi poteka v izogibanju draženja želodca in razmišljanju kaj bo najboljše pojesti za naslednji obrok. Prehranjujem se ultra zdravo, tako da kljub celodnevnemu mirovanju nisem v dopolnjenih 8 tednih pridobila niti kilograma. Hvala bogu - prejšnjič sem tak čas imela že +6kg!

Krvavitve so prenehale, danes imam pregled, sem že čisto živčna user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.11.2009 9:42:01   
Anonimen
Dobro jutro, punce!

Glede na to, da sem pred kratkim zagledala magični plusek, se vam (če bo vse OK) kmalu pridružim - pašem pod junij 2010.

Imam pa eno vprašanje:
Jutri imam tisti prvi pregled, pa me zanima kako to izgleda, kaj se bo dogajalo in kaj izveš?
Ali zjutraj ob 7h vseeno vzamem prometrium ali ne (pregled imam ob 11h)? Koliko časa bom sploh še jemala prometrium?

Aja, še nekaj: Kdaj izveš ali sta se prijela oba ali samo eden? V katerem tednu pa izveš za spol?

Saj vem da bom vse izvedela pravočasno, samo tako mi je čudno če ne veš kaj te čaka....

Punce vnaprej full hvala za odgovore!!!!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.