Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:38:51
|
|
|
|
Olivija*
|
petra se pa nič ne javi? upam, da še vedno uživa v službi kot prvi dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:43:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nič, kosilo mu delat. Bogi možeki nesposobni....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:44:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - a tvoj si sam kuha? al je nekje zunaj? Včasih gre jest ven, včasih si pa sam naredi.... Največkrat toste ali pa si naroči pico.... ma ne, tudi torteline ali pašto si skuha... Ali pa kruh in sir pa vege paštetko...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 23.9.2009 22:45:27 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:57:33
|
|
|
|
Olivija*
|
grem spat. noč. upam, da se zbudim zdrava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 23:04:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* grem spat. noč. upam, da se zbudim zdrava To ti želim tudi jaz...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 7:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 7:27:40
|
|
|
|
taja1235
|
Dobro jutro tudi od mene Kako ste ninale? Js kr uredu, moja bejbika je prsla k meni ponoci tko da sva skupi ninale no pa ati zravn da ne bo pomote ;) se sreca da je dns cetrtek namrec jutr je ze petek pa podalsan vikend v ponedeljek praznujem roj dan pa bomo imeli spet mal festice za vikend tko da sm si zrihtala da bom v pon doma bo pasalo pa če mi bo ratalo da nardim domačo torto-jagodno al je tok lepo bit zunaj pop ko je tak lep soncek...sva kr do pol semdih zunipol pa direkt v banjo in spat... res je pridna spi cele noci....ta nasa puncarca Lep dan..........aja, a je kera od septembrk že spet nism nc zasledila da bi se kera pohvalila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 7:49:38
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO BABIKE!!! Olivija...upam da si se danes zbudila vsaj na 3/4 zdrava če ne čist Taja lepo praznuj in vse naj najjjjjjjjjjj..... če mi ne bo uspelo prit do RR do ponedelka ..iiiiiiiii ti si pa pol septembrka letnik????? Ja nič midvi z mojo madam sva včeraj po službi malo okolico po viču raziskovale, si nabrale nekaj želodov in divjih kostanjev....da bova nardile jesensko dekoracijo na mizi ...je blo prav luštno.....tako uživa v tistem svojem kolesu....jo komaj ven spravim... Drgače pa sta šla pol z mojim k tašči na obisk....in sta se domov prcotala komaj ob 20.10.......sem bla kr jezna, no na srečo je tam večerjala.....Ronja gre ob pol devetih v posteljo.....in valda smo to včeraj zamudili, ker jo je blo treba še vso skopat.....k je prišla domov k mali pujs......no in pol je bla že tečka.....in je tud po postli še do devete razgrajala, jo je za kazen kr ati mogel umirit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 8:56:04
|
|
|
|
ključek
|
dan.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 8:56:47
|
|
|
|
ključek
|
zband, pozdravljen! bova kero po naše rekla??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:01:29
|
|
|
|
zband
|
veš,mi je žena sms poslala ob 3h zjutri da naj ne pozabim po bajti vsaj posesati,če že ne kaj druzga.pa gledam ta k..... sesalc pa rezmišljam gledam ga že celih 30 minut,pa ga bom še malo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:03:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband veš,mi je žena sms poslala ob 3h zjutri da naj ne pozabim po bajti vsaj posesati,če že ne kaj druzga.pa gledam ta k..... sesalc pa rezmišljam gledam ga že celih 30 minut,pa ga bom še malo pa dej jo preseneti, poglancaj celo bajtico. veš kok bo vesela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:05:37
|
|
|
|
zband
|
pa kdo bi vas zastopu me zanima ko deca ni doma,če ti tudi,čist skuz gloncaš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:06:13
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO DOBRO JUTRO BABIKE!!! Olivija...upam da si se danes zbudila vsaj na 3/4 zdrava če ne čist Taja lepo praznuj in vse naj najjjjjjjjjjj..... če mi ne bo uspelo prit do RR do ponedelka ..iiiiiiiii ti si pa pol septembrka letnik????? Ja nič midvi z mojo madam sva včeraj po službi malo okolico po viču raziskovale, si nabrale nekaj želodov in divjih kostanjev....da bova nardile jesensko dekoracijo na mizi ...je blo prav luštno.....tako uživa v tistem svojem kolesu....jo komaj ven spravim... Drgače pa sta šla pol z mojim k tašči na obisk....in sta se domov prcotala komaj ob 20.10.......sem bla kr jezna, no na srečo je tam večerjala.....Ronja gre ob pol devetih v posteljo.....in valda smo to včeraj zamudili, ker jo je blo treba še vso skopat.....k je prišla domov k mali pujs......no in pol je bla že tečka.....in je tud po postli še do devete razgrajala, jo je za kazen kr ati mogel umirit Ja ja js sm tud septembrka..moja bejbi rojena 18.9. js pa 28.9
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:07:50
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:10:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
da bova nardile jesensko dekoracijo na mizi Ma to pa bi rada prišla pogledat... se mi tko dopadejo te doma narejene dekoracije pa nisem glih talent... oz. nimam ideje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:19:36
|
|
|
|
jana81
|
se opravičujem ker se vmešavam samo tole vam prilepim [sm=smiley9.gif] IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:24:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pa kdo bi vas zastopu me zanima ko deca ni doma,če ti tudi,čist skuz gloncaš skoz ne. mal si morm tud živce spočit. imam pa rada spucan po bajti.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 24.9.2009 9:32:54 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:25:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dobro jutro jutroooooooooooooooooo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:26:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft da bova nardile jesensko dekoracijo na mizi Ma to pa bi rada prišla pogledat... se mi tko dopadejo te doma narejene dekoracije pa nisem glih talent... oz. nimam ideje... to je tok simpl, lara. kupiš kakšen dodatek, pošičeš kaj v naravi, kot je KAHLO napisala in nekaj ustvariš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:27:28
|
|
|
|
zband
|
sej sem že začel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:27:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pa kdo bi vas zastopu me zanima ko deca ni doma,če ti tudi,čist skuz gloncaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:29:47
|
|
|
|
arabela*
|
Eto A smo spravili v vrtec...z M sva ravnokar pozajtrkovali....sedaj se s pojočo knjigico malo ukvarja
< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.9.2009 9:30:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:30:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband sej sem že začel pohvalno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 24.9.2009 9:31:07
|
|
|
|
arabela*
|
Študiram......M bi bilo treba postričt ima spredaj že tako čupico.pa ne vem...kam jo peljat..a strižejo vsi take malečke? Pa saj mi niti pri miru ne bi bila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?