Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:33:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz tud nikoli ne kuham zvečer..... niti se mi ne da, pa še bajta pol ful smrdi.... isto. pa nape itak ne morm met prižgane zaradi ln, ker spi. in pol luftam, da se možek zavija v kovtre in deke..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:38:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša Lara pa zdej že pol ure rogovili po pojslici... kr v temi se vsede in se tm meni in trka po ograjci.... pol pa se uleči ne zna pa pokliče..... Že mesece se ni to zgodilo... pikica. še ni zaspana??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:48:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* alo! js sem pa že mislila, da gre na bolje...ampak danes imava z možekom oba vročino mislim, da bom jutri morala doma ostat... A joj, tole pa ni najbolj obetavno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:49:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz tud.....itak za malega nekaj pripravim, pa naredim za vse..... Lara pa kosi v vrtcu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:51:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša Lara pa zdej že pol ure rogovili po pojslici... kr v temi se vsede in se tm meni in trka po ograjci.... pol pa se uleči ne zna pa pokliče..... Že mesece se ni to zgodilo... Pri vrabcu. Saj jo bo minilo. Tudi Lana je imela svoje monologe in vstajanja v kinderpetu in je minilo po mesecu dni. No upam, da bo pri vas prej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:51:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
pikica. še ni zaspana?? Zdej zgleda, da spi.... preveč se je razživela zgleda...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 20:54:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pa kosi v vrtcu.... Jaz Lani tudi ne dajem kosila več doma, ker je pri babici. No sedaj, ko sem doma in čez vikend je druga zgodba, drugače pa ima kosilo načeloma eno. Dobro če že želi kaj malega poskusiti ji dam, drugače pa ima potem popoldne malico še.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:04:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz tud.....itak za malega nekaj pripravim, pa naredim za vse..... Lara pa kosi v vrtcu.... vem ja, ...jaz tud razmišljam, da potem, ko bosta oba v vrtcu in šoli...pa tam imela kosilo....da bomo tak bolj na izi....samo problem je v tem, da tud midva z možekom nimava neke pametne prehrane med službo....jaz imam malico ob 11 uri, pa takrat ne morem nekaj toplega jest...mi ne paše še tak zgodaj...... pa tud v 30 minutah se težko nekam odpelješ, poješ in nazaj pripelješ..... tak, da nekaj toplega bomo ziher še doma jedli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:05:52
|
|
|
|
gold fish
|
....naše dete pa še ne spi...... ....ima še neko delo danes
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:07:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete pa še ne spi...... ....ima še neko delo danes Dober je da zdrži. Lana že od pol osmih spi ko top.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:09:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete pa še ne spi...... ....ima še neko delo danes ti bo pa zjutraj dalj časa spal.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:10:31
|
|
|
|
pf
|
V bistvu tudi jaz drugače kuham iz istega razloga, ker topel obrok moraš imeti v dnevu. Pol ure imam malice in se težko tam naješ. Saj k nam ful vozijo iz različnih firm, ampak samo enkrat sem si naročila, pol pa sem bila cela popackana, pa mastna. Adijo. Ja pol pa sem še domov prišla, pa je še vseeno en lačen ostal. Kaj sem pa pol naredila? Nič, kosilo mu delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:12:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ti bo pa zjutraj dalj časa spal..... Vidiš s tem se pa jaz glih ne morem pohvaliti, ker L se zbudi med šesto in pol sedmo. Tudi čez vikend, ampak je pa res, da gre hitro spat in valjda da ne gre ji več spat, ker še čez dan počiva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:25:06
|
|
|
|
pf
|
Grem pred TV. Lahko noč mamice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:27:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem pred TV. Lahko noč mamice. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:51:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete pa še ne spi...... ....ima še neko delo danes ti bo pa zjutraj dalj časa spal..... no zdaj že spi....do kdaj pa bo...poročam jutri....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:51:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* alo! js sem pa že mislila, da gre na bolje...ampak danes imava z možekom oba vročino mislim, da bom jutri morala doma ostat... Olivija, za vse vas
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:53:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem pred TV. Lahko noč mamice. nočko. Lahko noč. Tudi jaz grem, je bil naporen dan.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:53:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf V bistvu tudi jaz drugače kuham iz istega razloga, ker topel obrok moraš imeti v dnevu. Pol ure imam malice in se težko tam naješ. Saj k nam ful vozijo iz različnih firm, ampak samo enkrat sem si naročila, pol pa sem bila cela popackana, pa mastna. Adijo. Ja pol pa sem še domov prišla, pa je še vseeno en lačen ostal. Kaj sem pa pol naredila? Nič, kosilo mu delat. mi je to znano ja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:54:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem pred TV. Lahko noč mamice. nočko. Lahko noč. Tudi jaz grem, je bil naporen dan. komaj prideš, pa že šibaš..... .......nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:55:50
|
|
|
|
gold fish
|
kje pa so ostale čvekice?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 21:57:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
V bistvu tudi jaz drugače kuham iz istega razloga, ker topel obrok moraš imeti v dnevu. Meni je pa vseeno, če ga nimam....včasih pojem sam mal kuhanga pršuta in mocarelo... pa morda solato kr tko, samo oprano, če sploh je oprana, ki sem mi ne da jo pripravljat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:01:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je pa vseeno, če ga nimam....včasih pojem sam mal kuhanga pršuta in mocarelo... pa morda solato kr tko, samo oprano, če sploh je oprana, ki sem mi ne da jo pripravljat... meni tud.....samo mojmu želodcu ni...... parkrat že gre...da bi pa to bila prraksa......žal ne gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:01:58
|
|
|
|
gold fish
|
lara - a tvoj si sam kuha? al je nekje zunaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 23.9.2009 22:37:15
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz tudi zadnje čase nič ne kuham.... najljubši hodi v špar jest, jaz grem včasih v menzo...včasih mi pa še tašča kako juhico ponudi, ko pridem po A...al pa mi da ričet za sabo... zdejle sem pa cvetačo skuhala, ker je taka velika zrastla na vrtu, moram jutri nekaj načarat iz nje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?