Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (15.9.2009 20:09:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kaj sta rihtale z LN? Vse OK? je pohvalila P, da je super kok se pikice fajn sušijo. in sploh niso verjele, ko sem razlagala, kok jih je imela. pa tudi tko jo je pohvalila-glede motorike in tega. pač hodi še ne, ampak je rekla, naj se nič ne sekiram, njen nečak (od P) je shodil pri 2. letih. saj ne moremo prehitevati. je bilo pa..........[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..............dretja, vpitja............najprej vse okej, se je smejala, pošiljala lupčke.....ko ji je pa izmerila glavo, se je pa začelo............komaj smo jo zvagali, da ne pišem, kakšno dretje je bilo, ko smo jo merili in jo dam ležat v tisto škatlo.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]in naročila naju je na dan, ko so imeli preglede 3 mesečni [sm=duda.gif]. in seveda, ko je naša madam vpila, so se jokali tudi tamičkeni. in so mamice zavijale z očmi, meni je pa kr vroče postajalo. sem jo mirila, ampak ni glih pomagalo. potem se je umirila, ko pa pridemo k P, pa ista pesem, ko jo je pregledovala. ah ja, minilo je. ima 10.300 g in velika je 77 cm.[sm=bravo.gif] no samo da je vse ok, solzice so pa že pozabljene [sm=smiley1.gif] lepe mere ima tvoja princeska! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|