Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (15.9.2009 8:02:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine... Naša Ingrid tudi obleče še kak body 68 ;) js pravim da treba vse lepo ponost ji pa tud js kupim 80 pa 86 da ne bo revcka v premajhnih cunah okol hodila. drgac je pa cevlcke obujemo se vedno št 16 sej bo treba jit kupit nove ;) k zdej itak ne bojo vec sandalci bo treba kmal gojzarje kupit bo kmal sneg men ze tok disipo njem...pa prou pase mi tole vreme... se tipkamo..lep zacetek dneva Ravno danes grem v šoping za Saro [sm=smiley20.gif] ... je že vse postalo prekratko. kupila ji bom kar 86 ali celo malce več... zgornji deli so sicer še manjše številke prav, hlače pa obvezno vsaj 80... v širino so ji malce široki, v dolžino pa ravno prav. v zadnjem mesecu se je takooo potegnila, da marsikatere hlače pridejo v poštev samo še za doma [sm=smiley36.gif] sem ravno včeraj, ko sem šla po Saro v vrtec ugotovila, da je Sara med vsemi otročki največja...pa v skupini je le ona deklica... šiša nekatere fantke za celo glavo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|