|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
10.9.2009 13:59:10   
gold fish
gloria - sem danes, ko sem čakala na uz videla tud sulfinijo na pediatriji....... ma sem videla, da je šla z dvigalom na inzenzivno.......   pol sva se pa samo pozdravile.... me je bilo kar strah vprašat, kje je mali pikec....   grem zdaj malo prečekirat tja....
..upam, da je vse ok z malim...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.9.2009 14:18:48   
gold fish
..no,sem šla prečekirat...samo uz glave sta imela, pa še nekaj druga...

hvalabogu....

Neposredna povezava do sporočila: 752
10.9.2009 14:18:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ja..čist resno..
saj zato sem se lani tud vpisala.....čist po svoji željiuser posted image

...koliko pa še imaš za naredit?

zadnji zaključni letnikuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 753
10.9.2009 16:14:44   
pf
Punce jaz sem pa žalostna in v bolečinah. Ko sem šla iz službe sem že  ko sem bila v Slov. Bistrici imela prometno nesrečo. Golfa je spredaj odprlo kot konzervo, spredaj je bil pa kalos daewoo in je samo zadnji odbijač malo pošrican in malo zija ob lučeh. Moj kao VW pa adijo. Vse me boli. Imela sem premalo varnostne razdalje in nisem mogla zapremzati, ker se je eden pred oškodovanko pred mano naenkrat odločil in zavil desno, ona je še zapremzala jedva in zapeljala malo na robnik jaz pa v njo. Sicer ni bilo več kot ne vem okrog 30, ker je bila potovalna prej okrog 40, pol pa itak da sem premzala, ampak džabe. Me je prejle kar jok oblil. Bila pa je uvidevna in je rekla, da ne bova klicale policije zaradi kazni, ki mi sledi in da ne bo iskala zdrav. pomoči. Ampak imam občutek, da jo bom pa jaz, ker se počutim kot da sem pretepena od enih treh. Mami mi je dala blago pomirjevalo, ker sem jokala kot dež in nisem hotela, da me L vidi tako.

< Sporočilo je popravil pf -- 10.9.2009 16:15:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.9.2009 16:19:30   
Lara Croft
kaj je to sploh glavobol al je to migrenauser posted image

MIgrena ja na levi strani... Pa tud drgač je ne moreš sfalit, ker si takrat čisto nesposoben za življenje.

Kaj pa je s tamalim?? Sem kej spregledala?

Naša Lara je danes rožo potegnila z omarice... Zemlja povsod.... user posted image   Pa se ni zadost ustrašla... še kar rine tja...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 755
10.9.2009 16:30:11   
Lara Croft
Punce jaz sem pa žalostna in v bolečinah. Ko sem šla iz službe sem že ko sem bila v Slov. Bistrici imela prometno nesrečo.

Ojoj, sranje no,.... upam, da čim prej okrevaš...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.9.2009 18:11:55   
Alenka_
pf: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo kmalu bolje... malo potrebuješ časa, da se pomiriš... pol bo pa lažje!

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.9.2009 18:12:48 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.9.2009 18:28:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce jaz sem pa žalostna in v bolečinah. Ko sem šla iz službe sem že  ko sem bila v Slov. Bistrici imela prometno nesrečo. Golfa je spredaj odprlo kot konzervo, spredaj je bil pa kalos daewoo in je samo zadnji odbijač malo pošrican in malo zija ob lučeh. Moj kao VW pa adijo. Vse me boli. Imela sem premalo varnostne razdalje in nisem mogla zapremzati, ker se je eden pred oškodovanko pred mano naenkrat odločil in zavil desno, ona je še zapremzala jedva in zapeljala malo na robnik jaz pa v njo. Sicer ni bilo več kot ne vem okrog 30, ker je bila potovalna prej okrog 40, pol pa itak da sem premzala, ampak džabe. Me je prejle kar jok oblil. Bila pa je uvidevna in je rekla, da ne bova klicale policije zaradi kazni, ki mi sledi in da ne bo iskala zdrav. pomoči. Ampak imam občutek, da jo bom pa jaz, ker se počutim kot da sem pretepena od enih treh. Mami mi je dala blago pomirjevalo, ker sem jokala kot dež in nisem hotela, da me L vidi tako.

joj, pf...user posted image user posted image user posted image user posted image  .... samo, da ni kaj hujšega, pa da tebi ni kaj...

upam, da bo ona res tako kot je rekla, da ne bo iskala pomoči ...

saj veš kaj se je mojemu zgodilo......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.9.2009 18:43:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

VITA,JON,ENEJ  ČESTITKE ZA PRVI ROJSTNI DAN.

Še naše čestitke user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.9.2009 18:43:17   
*bubi*

...avgustovke imajo že 7 user posted image  user posted image ....a je že tukaj kakšna user posted image ....

...pa pa...

gloria, ti nekam sumljivo vse to spremljaš in beležiš user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.9.2009 18:47:27   
*bubi*
user posted image   pf user posted image  Upam, da ni kakšnih poškodb. Najprej to. Potem pa pleh - da ne bi preveč po žepu udarilo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.9.2009 18:55:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kaj je to sploh glavobol al je to migrenauser posted image

MIgrena ja na levi strani... Pa tud drgač je ne moreš sfalit, ker si takrat čisto nesposoben za življenje.

Kaj pa je s tamalim?? Sem kej spregledala?

Naša Lara je danes rožo potegnila z omarice... Zemlja povsod.... user posted image   Pa se ni zadost ustrašla... še kar rine tja...

ma, pol zgleda ni migrena.....je blo pol boljše, ko se je ulilo...pa zdaj me več ne boli...

...s tamalim ni nič...misliš uz glave.....to je imel kontrolni pregled ...zaradi tistega, ko je bil po porodu priklopljen na kisik....

...naš je tud tako "žleht", štedilnik, rože, vse kar je na mizi al pa kar doseže....to se tak stegne na š****, da ti ni jasno..... tud na pult v kuhinji že seže, če se mu kaj sveti z roba user posted image user posted image user posted image

...ma je čist drugač, če imaš enega user posted image .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no.....    naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap.....   pa tud lego je nonstop na dohvatu...... 

...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sleduser posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.9.2009 19:00:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...avgustovke imajo že 7 user posted image  user posted image ....a je že tukaj kakšna user posted image ....

...pa pa...

gloria, ti nekam sumljivo vse to spremljaš in beležiš user posted image

user posted image ......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.9.2009 19:01:24   
gold fish
Alenka - že imaš rezultate?

Neposredna povezava do sporočila: 764
10.9.2009 19:08:15   
gold fish
...aja, še nekaj sem hotela napisat....pa boš še malo razmislila preden napišemuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 765
10.9.2009 19:24:57   
arabela*

...ma je čist drugač, če imaš enega user posted image .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no.....    naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap.....   pa tud lego je nonstop na dohvatu...... 

...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sleduser posted image  

pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.9.2009 19:25:22 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 766
10.9.2009 19:26:05   
arabela*
PF....user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj bo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.9.2009 19:45:06   
pf
Vse me j... po spisku. Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol. Samo ko rada grem v službo in vem, da bi imela mesec bolniške. Jaz sem tak butl da bi kljub bolečini in bolniški šla na šiht.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.9.2009 19:51:10   
*bubi*
pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.9.2009 19:54:51   
Olivija*
pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega.user posted image

saraya, dobro si jo vzgojila! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.9.2009 19:56:10   
Olivija*
na cesti se tak hitro kaj zgodi! pf  user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 10.9.2009 19:59:57 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.9.2009 20:08:47   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, kakšne copatke nameravate kupiti za vaše malčke? naša ima zdaj usnjene iz ebaya (ruji), za naprej pa ne vem user posted image  

mi imamo robeez trenutno. in bomo kar na teh oz. podobnih ostali, ker mi je v RA rekla, da so te za ln najboljše. da ima oporo samo v svojih nogah, ne pa v čevlju.npr.cicibanke so bolj trde in dajo otroku drugačen občutek, ko hodi kot pa mehke copatke.

tud naša tako pravi.....user posted image

fajn!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
10.9.2009 20:09:07   
ključek

...naš je pa danes imel uz glavice...in kaj je bilo...... nič...ker je fontanela že zaprta....user posted image ...pa sem mislila, da se bo še vseeno kaj videlo, pa da bom bolj mirna pol....

...drugače je se je pa danes ponoči zbujal kot kak novorojenček....  sem čist user posted image user posted image user posted image , pa še glava me vedno boli...tak čudno...samo v desni senci, pa na desno oko....  kaj je to sploh glavobol al je to migrenauser posted image

...komaj čakam jutri, ko imam pregled za ščitnico......

grem počivat, ker dete tud spi...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
10.9.2009 20:09:37   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.9.2009 20:09:46   
ključek

bravo A!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?